Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Spolītis: argumenti, ar kuriem pamato Kristovska demisijas nepieciešamību, ir nenopietni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bla bla bla bla
B
Jūs politiki visi melo. ir nonācis lidz tam ka mēs vēlam pierādijum ka jūs NEMELOJAT. eS JUMS VIENĀRŠI NE TICU NEVIENU VĀRDU NO JŪSU PERSONĪGĀS VAI KOLEKTĪVĀS MUTES. skolēnu acīs jūs esat žūpas
K-K
K
... Ka tas ir inteligentam cilvekam pienemams ka kadi argumenti var but 'nopietni', ja tie ir tikai balstiti uz nepatiesibam un meliem - vai esi lasijis un analizejis pilnu tekstu - pirmklasniek?
K-K
K
... Kaunies melu, demagoge !!! ... Karpa uzmetisies uz degungala - ta sacija vecmate !!!!
Juhans
J
Jebkurš arguments ir labs, ja var nomest opozīcijas ministru.
Dr.xy
D
Nodarbojaties labak ar saulespuku seklinu tirgosanu Centraltirgus pievartes,un nebojajiet atmosferu ar saviem"komentariem".
+++
+
Ir visādi. Gāza zemeņu tortes dēļ, negāza bērnu vizināšanas dēļ, izmantojot šim nolūkam darba transportu (vai varbūt tāda "ekstra" ir visiem iekšlietu sistēmā strādājošiem?). Vispār piekrītu Annai.
Anna
A
• Cik jauki būt politiķim! Apkaunojot sevī, parastais mirstīgais ir atbildīgs par viņa runāto vai rakstīto. Politiķis vienkārši saka, ka viņš to nav teicis, un ka viņa vārdi bija izņemti no konteksta (kā tas var būt vienlaicīgi, nav skaidrs). Pēc tam lauciniekiem (aitas, vēlētāji utt.) kaut kā viņam ir jātic doties atpakaļ uz savu kūti. Kas ir skaidrs arī bez pierādījumiem. Iegūstot tādu portfeli un dod to atpakaļ? Lai pat visa pasaule nostāsies prêt Latviju, bet portfeli neatdošu. Saskaņā ar loģiku kopā ar viņu no amata ir jāatkāpjas premjerministram un spikeram, bet tā var būt tikai civilizētā valstī. Viņi viņu izvirzīja, aizstāvēja un apstiprināja tāpēc atbildība par Latvijas kaunu ir viņiem. Bet pats Kristovskis būdams tik tolerants (ar cieņu un toleranci pret visu nāciju cilvēkiem), nav norādījis ārstam, ka viņš pieļauj jēbkuram ārstam nepieļaujamas replikas? Būtu nosodījis kā tolerants cilvēks sava vizavi krievufobu paziņojumus. Un nebūtu skandāla, un attaisnoties nevajadzētu. Apvienībai nekas nepaliek kā aizstāvētu sava mundiera godu. Tas ka Kristovskis nemēģina noliegt Slucisa rakstīto norāda uz patiešām eksistējošo ārsta izteicienu. Var dažadi skatīties uz to ar kuru un kā šī sarakste bija publiskota, var meklēt provokacijas elementus un t.t. Tas jau ir, kā saka, cits stāsts. Viena lieta ir skaidra: Kristovskis ieniris lielos meslos! Un ieniris konkrēti! Ieniris tādā mērā, kura nav pieļaujama tāda ranga amatpersonai.
Venta
V
Izlasiet betas komentāru! Ļoti vietā.
Venta
V
Lato Lapsam kādi pasūtīja parakāties miskastē. Viņš izvēlējās hakerisku gājienu - piekļūt Kristovska e-pastam. Acīmredzot Lapsam labi samaksāts, ja jau nav bailes no tik pretīga gājiena. Maksātāji -pasūtītāji arī vispār zināmi - par viņiem jau iepriekš tika rakstīts, kad Lapsa izdeva savu kārtējo ķengu "opusu". Lapsa ir tāds dīvains cilvēks, kam patīk rakāties pa mēsliem, vazāties pa 'melnajām trepēm, klaudzināt gar ķēķa durvīm, nolīst kūtspakaļā. Paša reputācija nav svarīga, kā jau kalpa dvēselei. Kas tad būs nākamais Lapsas upuris?
Jā gan
J
Pilnīga taisnība Spolītim. Iemesla nav ministra Kristovska atstādināšanai.Mani neizbrīna PLL un SC deputātu izgājiens, bet rada izbrīnu Lemberga reakcija - prasīt demisiju. Tikko ZZS ievēlēja ministru, nu Lembergs prasa demisiju. Kā lai jūtas ZZS deputāti? Vai tad Lembergs neprot atšķirt mazsvarīgus faktus no nopietniem?
Dollija
D
Aizmirsuši! Tātad kaut kam bija jābūt, lai par to varētu aizmirst. Tātad naids bija! Par ko????
prognoze
p
Kristovskis ir līdējs un pataloģisks melis, nomainījis jau 4 partijas. Ārlietu ministrs viņš nevar būt kaut vai tāpēc, ka viņa vadītā partijā ir tāds Slucis. Nezin ko dziedās Spolītis otrdien, kad pie Saeimas būs pamatīgi piketi un par Kristovski nobalsos tikai 33 + 8 slučveidīgie. Un Lapsa nopublicēs vēl kādu no Vienotības iekšienes piespēlētu Kristovska vēstulīti.
jumors
j
Bet, diemžēl, ja notiek nemitīgas provokācijas, tad naids var parādīties pat tur, kur par to jau sen ir aizmirsuši!
Dollija
D
Ja pagrabā ir žurkas, tad, atverot durvis, mēs tās ieraugām, taču īstenībā tās tur ir vienmēr, neatkarīgi, vai durvis ir vaļā vai ciet. Ja krievam ir panisks naids pret latviešiem, tad tas ir, vai nu uzrodas kādi sluči vai nē. Secinājums - vainīgs nav Slucis vai Kristovskis un viņu sarakste, bet vainīgs ir naids, kas reāli eksistē. Provocē vai neprovocē, bet tas ir.
Ko nu?
K
Psiholoģojas vērotāja Doroteja Plumpīgā ir izpetījusi, ka ksenofobija, slēpta vai atklāta, piemīt katram otrajam latvietim, Bet divi no trim krieviem pārnēsā šovinisma parazītus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas