Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sporta veterāni: sporta reorganizācijā jāievēro godīgas spēles principi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no malas
n
Jums taisnība - Šveica un Znatnajs ir PERSONĪBAS, kas ļoti daudz ir darījuši Latvijas sporta labā. Nav salīdzināmi ar pašlaik sportā valdošo lokmafiju! Cildeno sporta mērķu aizmugurē notiek neglītas lietas.Tas jāsaprot arī valsts vadībai.
solveiga
s
Ja jums būtu prātiņš tik,cik melns aiz naga,tad tādas muļķības nerakstītu.Jūs nezināt vai nesaprotat,ko cenšas panākt valdība ar sporta skolu likvidēšanu(un viņu pakalpiņi no LOK),vai arī pats pārstāvat šo mafiju.Tas,ko izdarīja Daumants Znatnajs un Daina Šveica vēl daudzus gadus ļāva gulēt uz lauriem tiem Latvijas sporta vadītājiem,kuri tika iecelti šajā amatā pēc tam,kad ar LOK( Baltiņa ) svētību no Latvijas sporta vadības atstādināja Šveicu un Znatnaju. Vai zināt,ka 90-jos gados Znatnajs Maskavā cīnījās par to,lai Latvija kā suverēna valsts varētu startēt Olimpiskajās spēlēs,Baltiņš nevis devās uz Maskavu,lai palīdzētu Znatnajam,bet pacēla cepuri un aizlidoja uz Emirātiem atpūsties(toreiz to sauca -dibināt kontaktus).
pilsonis
p
Ko čempions Kļementjevs dara saeimā? Kādus priekšlikumus ierosinājis?Cik reizes uzstājies par jautājumiem kuri minēti vēstulē?Ko Znatnais dara Nacionālajā sporta padomē? Meklē vainīgos,bet paši? Bijušo "Vārpas" un "Daugavas" finansēto fizkultūriešu tusiņu organizēšana laba lieta,bet ar to nepietiek.
tautas veslības pamats ir god
t
viss. Visu nosaka garīgā veselība, ja tās nav, kāda jēga kam citam....
igaunis
i
Mes ir apmierinati ar savu sporta parvaldi,kapec Latvija nedar tapat ka mes ?
I.B.
I
Es- Lūša vienaudzis, diemžēl, esmu pārliecināts, ka, allaž, runājot tiek jaukti jēdzieni par SPORTU! SPORTS BIJA, BET VAIRS NAV. Tagad ir NAUDA! Un viss , kas no tās samaitāts. Jāraud! Arī , kādreiz BIJUŠAIS sports. Mēs varam , veterāni, lepoties, tikai ar to, kas bija. Ar ķīmiju +nauda mēs neprotam jūsmot. "Kamēr vari- tikmēr dari !"
protams
p
parunāt vajadzētu par narkobizenesu čekistu sportistu, bet lai nu paliek. Sargiet savus bērnus no sporta, narkotikām un dopinga.Viss.
protams
p
kuļturai jānopelna naudiņa, jo mūziskas skolas ir daļējas maksas, ,par scensībām lai fani maksā...............VISS BEIDZIES, nevarēs ka utis baroties uz svešas miesas. Nav svešas miesas. Nav. Uz gateriem. Uz mežu. Ravēt bietes.........
Reinis
R
Pareizi, vieglatlētika un futbols un pārējās sporta spēles ir skolas un jauniešu un valsts sporta attīstības un tautas veselības pamatā, nevis eksotiskie sporta veidi, ar kuriem nodarbojas pāris cilvēku. Lai viņi to dara, bet neķeras klāt valsts naudai. Paldies Indriksonam par ieguldījumu futbola attīstībā, bet vieglatlētu žēl, jo nav mums Latvijā kār'tiga stadiona, bet ir t.s. reģionālie olimpiskie centri, kuri uzbūvēti BEZ valsts sporta bāžu būvju stratēģiskā plāna, ko būtu apstiprinājis Ministru Kabinets. Latvijai pietiktu ar vienu šādu centru, nu, lai būtu Ventspilī. Mums taču nav tādu sporta sasniegumu, lai piepildītu šīs zāles ar starptautiskiem pasākumiem. Svaigā atmiņā basketbolistu izgāšanās. Tas ir shēmas pamatā, jo visa valsts galvojumu nauda iet caur LOK, reģinālo centru uzturēšanas izdevumi - arī daļēji no valsts naudas. Tie ir miljoni, kurus arī veikli izmanto LOK vīri, lai uzvāŗitos no pašu dibinātām kapitālsabiedrībām. Ka saka, naudas dalīšana starp shēmotājiem, bet tie slepenībā. Spēlēsim futeni.
YL
Y
Šī vecmeistaru deklarācija atsedz sporta lietas tikai virspusēji. Nauda sporta appgrozijusies milzīga. Viens ledus hokejs, kam nav pilnīgi nekāda sakara ar tautas sportu, apēdis desmītiem miljonu latu. Kur tad vēl tā motoru rūcināšana Latvijas ceļos un uz Daugavasas! Par to naudu daudzām skolām varēja uzcelt stadionus un sporta zāles. Kā sporta mafija izandelēja Rīgas sporta pili, ir krimnāla rīcība. Vai meģinājumi "uzist gaisā" Daugavas sporta namu, prasa izmeklēšanu. Latvija kā blusas savairojušies eksotiski sporta veidi un visi prasa naudu. Jānosaka, ka priotāri ir pasaulē masveidīgākie sporta veidi kā futbols, vieglatlētika, volejbols, basketbols, peldēšana, riteņbraukšana. Sporta veidi, kur iespas nodarboties ir bez lielas naudas izdošanas. Kur uzvaras pasaulē vairotu patiesu Latvijas tēla spodrināšanau. Kā Jāņa Lūša uzvaras, ka nupat Ingunas un Ineses uzvaras plūdmalas volejbolā, kas ir miljonu sports. Visbeidzot vai jūs ziniet, ka pirms pirmā pasaules kara Rīgā bija 100 futbola laukumu. Cik ir tagad? Un kur ir Latvijas vai Rīgas stadions. Latvija , izskatās, vienīgā valsts Eiropā, kur nav kārtīga pasaules standartiem atbilstoš stadiona. Bet ir mafiozas LOK struktūtras.
piekrītu
p
Jā, Latvijas radio Kruspunktos stāstīja, ka LOK -a vadība ar ministrijas valsts sekretāra Gruškevica svētību sev ir noteikuši fantastiskas algas. Bez tam viņi paši sevi salikuši vairāku Olimpisko sporta centru valdēs. Pagājušā gada septembrī, atgriežoties no olimpiādes, paši sev piešķīruši astronomiskas prēmijas. Kopā ar algu, piemēram, Tikmers, Fogelis u.c. šajā mēnesī (!!!) saņēmuši līdz pat 17 000 latu. Šajās valdēs piepelnās arī Baltiņš, Kalniņš...Tagad laikam federācijas sekos šim paraugam. Ne pa velti KALVĪTIS AR VISU ĢIMENI pa velti varēja dzīvoties pa pagājušo olimpiādi. Bijušajiem veterāniem piešķirtā nauda Vrubļevskim, Baltiņam un & ir kā kabatas nauda. Nožēlojami, vai patiešām šai sporta mafijai neviens neko nevar izdarīt? Dombrovskis kā godīgs cilvēks taču nav šajās daļās.
hokejists
h
Kas tā par organizāciju LSVS (ar budžetu 1500 Lv)?Mēs te veči spēlējam hoķi,bet tādu nezinam.
miljonars
m
No normaliem večiem uzzināsi (paši jau neteiks) kā vairāk no valsts un sponsoru naudas ielikt savas kabatas, lai izlietotu savam, nevis Latvijas sporta labumam. Tad jau jājautā tādiem večiem kā Baltiņš un tagadējam LOK grupējumam , jo pa radio dzirdēju, ka viņš tikai par Pekinas olimpisko spēļu rezultātu analīzi (baigais eksperts) saņēmis nieka 5000 Ls un Vrubļevskis un citi vdošie LOK veči pa 14000 Ls ķepā. Lūk, kā lietas jākārto uz priekšu.
veterans no Bauskas
v
Kādas sakars te ar padomju vai nepadomju "večiem". Arī Baltiņš, Fogelis, Kalninš, Tikmers, Vrubļevskis, kKementjevs un vēl citi, ir padomju veči (vai tad būtu jānošaujas?). Runa taču ir par godīgumu, morāli un profesionālu sporta sistēmas veidošanu un vadīšanu, nevis iznīcināšanu. Daumants ir pierādījis, ka sportu saprot, vada to profesionāli, ko varat pārliecināties pievienojoties Latvijas Sporta veterānu savienībai (LSVS). Laipni lūgts. Varēsiet iesaistīties sacensībās un sociālajos pasākumoes cauru gadu. Galvoju, būs interesanti. Mēs, veterāni zinām, ka LSVS ši gada budžets ir nožēlojami 1500 !!!!!!!!!!Lati, tātad par dalību maksājam paši. Mēs priecājamies, ka ir tādi cilvēki kā Daumants, kas bez atlīdzības un ļoti profesionāli, vada mūsu lielo organizāciju. Diemžēl, neredzam kādu no jaunajiem, kas vēlētos uzņemties tādu atbildību.
neveterāns
n
Šitie taču padomjlaiku veči.Redz kā saprot ko vajadzētu darīt.Tas Znatnais laikam tajos laikos bija galvenais fīres.Nez cik šamējam gadu ? Gribētos gan dzirdēt kaut ko jēdzīgu no normāliem večiem,kam tās lietas jākārto uz priekšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas