Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Sprūds: SC vajadzētu samierināties ar palikšanu opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
440
4
Tomēr izturēšanās pret Saskaņu bija tik nelāga, ka pēc paziņojuma par koalīciju bez viņiem pārņēma riebīga sajūta! Lai gan ar krieviem man nekādu attiecību nav un diez kādu simpātiju arī ne, bet nākošreiz laikam vajadzēs balsot par Saskaņu!
lux-Dens
l
Kāpēc krieviem visu laiku ir jāsamierinās un jābūt kā II šķiras pilsoņiem ________________________________________________________ Kura šķira - nezinu? Muļķīgi dalīt cilvēkus šķirās. Bet krievi šeti lielākoties ir okupantu vai masveida rusifikācijas ceļā iebraukušo pēcteči. Tādi pāsi viesstrādnieki kā Tadžiki vai moldāvi Maskavā. Liels skaits šo viesstrādnieku pamanījās nopirkt LV pilsoņibu un tagad cenšas Latvijā īstenot kremļa čekista projektu. Ir , protams, starp šiem ļaudīm arī daži cienījami cilvēki. Bet pārsvarā kremļa prpagandas saindēta lumpenu varza. Diemžēl ir arī starp latviešiem tādi. 2/3 latviešu ir pret šīs kategorijas ļaužu iekļaušanu valdībā. 1/3 tomēr ir mazāka par 2/3. Vai tiešām Jums okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo fanātiskā mīlēšana jau neļauj saprast visvienkāršākos rēķinus.
zz
z
Fuj kāds pretīgs vieplis
Olga Rajetska
O
Un to tur, nu to tur Pardaugava kas man atgadina lielu, lielu ... ari janojauc. No acim prom lai nekardina.
Imis
I
Tām vēlēšanām vispār nebija jēgas, ja vēlēšanu uzvarētājs tiek ignorēts un sadomāti mākslīgi iemesli, tad neredzu vispār vajadzību turpmāk piedalīties vēlēšanās. Politiskā sistēma Latvijā ir sapuvusi
ješka
j
ej skolā mācies.... un nelien kur navajag, NEESI IZAUDZIS !
Dens
D
Kāpēc krieviem visu laiku ir jāsamierinās un jābūt kā II šķiras pilsoņiem? Turklāt šoreiz tas notika ļoti nesmuki, pirms vēlēšanām gan ZRP gan Vienotība bija gatavas ar SC sadarboties, bet pēc tam "galma intrigu" rezultātā uzmeta savus sabiedrotos, Vienotība, kas daudz muldēja par tiesiskumu, pati rīkojās neētiski
pardon
p
Tas nav iespējams,jo tādā gadījumā visi tie,kas ir balsojuši par SC netiek ņemti vērā.Tādā gadījumā KĀPĒC JĀRĪKO VĒLĒŠANAS?vAI TAS NAV IESPĻĀVIENS TIEŠI SEJĀ VISIEM SC VĒLĒTĀJIEM?
sam pirdun
s
bet vai iešpļaut sejā Vienotības,ZRP un VL vēlētājiem drīkst? Un vai drīkst neņemt vērā visus tos,kas balsoja pret SC ņemšanu valdībā?Abos gadījumos Pret SC ir balsojuši vismaz divreiz vairāk,tā ka aizver muti,pediņ!
  • 0
  • 0
SC vēlētāji
S
savas cerības ir tikai likuši uz vienu politisko zirgu,kas noskrēja labi,bet kombinētu pajūgu Valdīšanas vezuma vilkšanai nejēdza uztaisīt,laikam jau tādēļ,ka nespēj iet vienā solī trijjūgā.Citās vēlēšanās neveiksminiekiem paveiksies ja savas cerības liks uz drošiem un vairākiem zirgiem
  • 0
  • 0
cony
c
Pilnīgi pareizi,jau ar to arī atšķiras attīstīta kapitālisma demokrātija,ka Tauta kopumā cenšas iepirkt vislabāko Valsts Pārvaldi balsojot un tad iebalsotie meklē savus sabiedrotos,lai varētu Tautai pieŗādīt,ka viņi ir un būs labi piemēroti Valsts Pārvaldei un visas tautas kopējo interešu izpildītāji.
xx
x
SC izteikumi neliecina ne par ko. Kā jebkuram ir bijusi izdevība pārliecināties pēdējās dažās nedēļās. Šodien viņi saka vienu, rīt teikt citu. Varu saderēt, ka Lindermana akcijas tiek slepeni koordinētas ar SC.
i
i
Pilnīgi pareizi, es nesaprotu, kā mazākums var uzspiest vairākumam kaut ko??? Viņi var draudēt da jeb kam un rakstīt kaut vai Putinam... Bet lielākā daļa LV iedzīvotāju, paldies viņiem liels, grib tomēr tuvināties un par paraugu ņemt veco Eiropu nevis Krievijas lāci!
St
S
Tādus kā VL vecajā Eiropā pie galda ar godīgiem cilvēkiem nesēdina. Tapēc neļerksti.
  • 2
  • 0
Krievs Latviešiem
K
Īsiem vārdiem sākot, visus apsveicu ar tumša revolūcijas posma noslēgumu un gaiša konsolidācijas perioda sākumu!
Krievs Latvišiem
K
Ja runā par to konceptuālāk, demokrātijā visu nosaka balsu vairākums ----------- Kāda te demokrātija, nesmidiniet! Latviešiem prāta vietā kārtējo reizi nostrādāja ciltiskie akmens laikmeta instinkti "savējais - svešais". No demokrātijas te nav ne smakas.
:)
:
Jā. Nostrādāja instinkts. Pašsaglabāšanas. Tāds pats kā ieraugot skorpionu vai čūsku. Starp citu, te neiet runa par tautībām. Valdībā neņēma ne jau "krievus", bet gan valstij atklāti naidīgus politiskus spēkus. Kuros vadībā, starp citu, ir latvieši. :)
  • 2
  • 0
vairis
v
nu viņi jau samierināsies un strādās, bet kurš viņiem var aizliegt cinities par vietu valdibā? un viņi cinisies un kā vel un atkal sāksies pārmetumi ka ne tā balsojuši ... opozicija jau tapec ir opozicija lai balsotu pret, tik pec tam nebrecat ka viņi ir pret, paši nolikāt viņus tādā pozicijā
vairis
v
iepatikās manā vārdā rakstit, nu tipisks latvietis, žogmalē no stūra un tik priecigs ka bail:)
  • 3
  • 0
vairis
v
Es sapņoju,man gredzens pirkstā, Bet pamodos,mans pirksts bij
  • 0
  • 0
He he...
H
Vai, Sprūdiņ, jenotu tapiņ.... he he... drīz letiņi paši ar kājām pa priekšu iznesīs tavu mīļoto 56 deputaciku pozīciju....hi hi... jo pietiek dumrovskim & Co latviešu nabagus laupīt ārzemju bagātnieku vajadzību apmierināšanai... ha ha... Gods kalpot biezajiem, Sprūdiņ!
Jenotu Vārdam
J
Nu ja, jenoti var tikai ar lamuvārdiem izteikties. Siles nabadziņi.
  • 1
  • 0
Vārds
V
Nedirs bumbiņas.Ar kājām pa priekšu letiņi iznesīs tādus kā tu,mēsls!
  • 0
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas