Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Sprūdžs: Starp ZRP un SC ir liels "grāvis" ekonomikas jautājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laiks Saskaņai
L
Nebalsošu par Vienotību (ex-Jauno laiku), Zaļo un Zemnieku savienību, LPP/LC, Nacionālo apvienību (ex-TB/LNNK), jo tās gadiem ilgi bija pie varas Saeimā un valdībā, vājināja cīņu pret korupciju, likvidēja cukura ražošanu, izsaimniekoja valsti un iedzina to parādos, piespiežot simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju pamest dzimteni, un dažiem no viņiem vēl nav kauna par to lielīties! Nebalsošu par Zatlera Reformu partiju, jo tās sarakstos ir lērums neprofesionāļu bez atbilstošas izglītības, laimes meklētāju, pārbēdzēju no citām partijām un aizdomīgu cilvēku, kuru parādu apmēri sasniedz neredzētus lielumus. Nebalsošu par sīkpartijām, jo viņām bija dotas iespējas iekļauties esošajās partijās un ar savu viedokli un darbību ietekmēt sabiedrības attīstību. Balsošu par Nilu Ušakovu, Jāni Ādamsonu, Guntaru Jirgensonu, Ivaru Zariņu, Valēriju Agešinu, Astru Ozolu, Andreju Elksniņu, Armandu Strazdu, Andreju Klementjevu, Jāni Tutinu, Daci Zeili un daudziem citiem kandidātiem no skaitliski lielākā Latvijas politiskā spēka, 6. saraksta – Politisko partiju apvienības “Saskaņas centrs” , jo šie cilvēki nāk ar jaunu vīziju valsts attīstībai un ir augsti motivēti strādāt Latvijas sabiedrības, nevis savtīgo interešu labā, pārstāvot sociāldemokrātiskas vērtības, kuru mūsu valstij ir tik ļoti pietrūcis pēdējo 20 gadu laikā. 17. septembris ir laiks jaunajam startam, jaunajai Latvijai. Tādai, par kuru sapņojam Atmodas laiku barikādēs – stiprai, sociāli atbildīgai labklājības valstij, kurā iespējas kļūt laimīgam būtu ikvienam iedzīvotājam. Tāpēc nebūsim vienaldzīgi un remdeni, jo pat divas, trīs balsis izšķir rezultātu.
mar4
m
tās tā pat jau ir skaidrs, ka SC ir vēlme izputināt, nogremdēt Latviju un palielināt krievijas ietekmi te, lai bez krievijas naudas neiztiktu
Šalle
Š
Skatos, ka šon' te komentē gandrīz vienīgi lumpeņi. Skumji.
Šalle
Š
Es tik nesaprotu ZRP nolicējus. Ir pilnīgi skaidrs, ka viņi būs valdībā. To jāsaprot gan Vienotības, gan VL! elektorātam. Tie ir potenciālie sadarbības partneri. Jo vairāk balsu iegūs ZRP+V+VL!, jo mazākas iespējas ZRP taisīt visādus manevrus. Galvenais, ka par labo piedāvājumos jau neviens nerunā šajā pirmsvēlēšanu laikā. Visi tiek nolaisti ar mēsliem. Kur jēga? Pat parastam valstiski domājošam vēlētājam tam nevajadzētu būt izdevīgi. Dīvaini ļautiņi. Balsojiet par VL!.
  • 1
  • 1
Lakats
L
Jā, līdz ar Šalles parādīšanos komentos parādījās viens lumpenis.
  • 3
  • 1
x
x
budžts bez iedzīvotājiem protams būs bez deficīta- bet arī ienākumu pusīte laikam sanāks nu -tāda pati?:):)
edisons
e
Šodien radio Zatlers pārmet tiem, kas raujas pie varas - pat nav bijis "pie varas" jo ir malā stāvātājs, kurš pēkšni kļuva aktīvs, jo ierosināja allaist Saeimu, lai pats tiktu pie varas, pretējā gadījumā bija "izsvilpts "Saeimā .
Vēlētājs
V
Cerams ka liels grāvis ir arī starp ZRP un VL politiskos un sociāklos jautājumos.
nuja
n
Neidealizēju mūsu zaglīgos pašmāju politiķus - latviešu, tos trīs A un citus blēžus. Un tomēr, ja mēs gribam, lai Latvijā lidmašīnas lidotu kā Jak-42, kuģi peldētu kā "Bulgārija" Volgas upē, zemūdenes nirtu kā "Kursk", tad balsojiet par Saskaņas Centru. Tad mēs pie oligarhu zadzējiem dabūsim vēl Krievijas haosu un neprātu.
Vēlētājs
V
Sāk jau attaisnoties par to, ka pēc vēlēšanām brāļosies ar kangarokupantiem SC... Nemūžam nedrīkst balsot par ZRP!
Andris
A
Nu ko ,paši savu bagāto tēvzemi ir padar.ījuši par izsmieklu uz pasaules ,tagad centīsies to pašu izdarīt ar trūcīgo Latviju ,Lai nu kam ticēt ,tikai ne demagogiem KRIEVIEM.Pied---s Latviju ,nu un tad ----vēl taču ir eiropa.Neesmu ekanomists ,bet neko sakarīgu viņi nav piedāvajuši.
he
h
Vispār jau SC, kā liecina līdzšinējo Saeimu balsojumi, ir varenaktīvi oligarhu stutētāji. Rīgā praksē - izsaimniekotāji.
arī nearbalstu SC orientāciju,
a
bet vistizlākā saimniekošana, korupcija un aidomas arī par izsaimniekošanu palikušas vēsturē no Ārgaļa un Birka laikiem. Birks nolaida latvisko vidi un kultūru Rīgā. To nevar SC.
  • 2
  • 0
SC neatbalstītājs
S
Ir konkrēti fakti, kas apliecina Rīgas izsaimniekošanu jeb tikai tā, papļurkstēt? Līdz SC Rīgā nedalīti valdīja bāleliņi, t.sk. visgodīgākā partija pasaulē JL! Varbūt varētu pastāstīt par šo partiju varoņdarbiem Rīgas uzplaukumā! Neesmu SC atbalstītājs, taču besī šī pļūtīšana, ka vieni ir tie launie tāpēc, ka krievi, otri pūkainie, kaut šie pūkainie kā reizi, blēdījušies 20 gadus no vietas.
  • 6
  • 1
@
@
Tas jau pirmkārt tāpēc, ka sarkanajiem nemaz nav ekonomiskās programmas. Kā teica Jaņis Urbanovič, iegūsim varu un tad skatīsimies, ko ar to darīt.
vairis
v
oi nu šis idiots ar neizmanto iespejas paklusēt. un galvenais ka tādas pērles kaisa vai katru dienu, kāds vel viņu vispār nopietni uztver kā kandidātu?
var
v
izrādīties,ka pats Sprūdž netiek ievēlēts.
He he....
H
Nesatraucies.... he he... šim zapteniekam galvenais silē tikt.... hi hi... tad jau bīznēsīts tiks glābts kā tas notika jenotu dumrovskim un kemperam.... ha ha...
  • 6
  • 2
zz
z
Viens mani gan fascinē to saka politiķi kuri paši dzīvo uz parāda, labāk tad dzīvot uz parāda nevis nosprāgt bezdeficītā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas