Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Sprūdžs: Vienotības galvenā kļūda ir savu ētikas standartu neievērošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tauta viņus glābs
t
no parādu cietumiem
PARĀDS NAV BRĀLIS
P
žēl Sprūdža. No visa padarītā ko ieraudzījis. ..Jau otro reizi ir vilšanās jaunā puisī ar v/sk izglītību.Šis tas gadījums, ka nezinot nebaidās ?
vērotājs
v
Bet,vecīt, Tu taču grauz nagus.Tas ir ļoti slikts niķis.Bet ko lai dara,cilvēks jau nav vainīgs,ka bērnība ieilgusi un sirds velk atpakaļ pie mammas pupa.Tur arī paliec un nelien valdībā.Tās tomēr ir pieaugušo spēles.
vēlētājs
v
Tieši tāpēc,ka vienotība ,zzs un lpp/lc ir vienojušies Zatlera nomelnošanā,jābalso par ZRP ! Jūtat savu galu ierēdņžurkas!?
bimbam
b
Sprukstiņa kungs, Jūsu "partijas" fīrers ir divkosības etalons! Kādēl viņš netiek izmests no veidojuma, ko saucat par partiju!?
Jukums
J
Interesanti - pirms kādas stundas uzrakstīju īsu komentāru pie šīs ziņas. Pašlaik (12:15) tas vēl nav paradījies. Iespējamie varianti - Dienai ir tehniskas problēmas, vai arī ļoti lēni strādā cenzors:)...
Kārlis
K
Ko var spriest par ētiku šis jaunietis, ja pašam sveša pat ētiska uzvedības kultūra! Pat bērnudārza līmeņa izglītību nav apguvis.
Kur argumenti,
K
neticu,ka tik traki,ka pat bērnu dārza līmeni piesauc,bet ja tā relatīvi,attiecīgi bērnu dārza līmenis nebūt nav mazāks kaut vai par Saeimas līmeni,ja nem vērā dotā laika daudzumu.
  • 0
  • 0
gio
g
un to saka cilvēks, kura partijas Vidzemes sarakstā Nr.2 ir viena no spožākajām pēdējās desmitgades korupcijas zvaigznēm Sandra Kukule, ar "nesaprotamā kārtā" par 3 sertifikātiem "nopirkto" Ādažu zemesgabalu un ceļojumu apkārt Eiropai Šlesera uzņēmumu "dāvinātajos" džipos. Bet tādas ētikas problēmas Vidzemes saraksta Nr.1 spožajā saulē - pats VZ, btw - vienkārši izbalo.
mīļais,tie taču bija Kalvīša,Šļeser
m
kad visiem vajadzēja spiest gāzi grīdā un vēl visdārgākajā džipā,krāvējam 1000latu mēnesī,vai celt pilis,kur izguldīt savu necilo ķermeni.Vai,tās ir nāvīgs grēks,ka arī meitēnām Kukules kundzei uz neilgu laiku iemirdzējās acis un varbūt paslīdēja kāja.Nesodīsim visus un visur par maziem grēciniem,kurus pat Dievs un baznīca piedod.
  • 1
  • 0
cony
c
Sprūdža kungs,es nu gan nekādu divkosību Vienotībā un vēl vairāk viņu Premjērakandidātā Dombrovska kungā ,nesaskatu.Nav taisnība,ka Dombrovskis nerunā arī par lietām,kuras nosacīti par kļūdām vai divkosību varetu būt.Valdis Dombrovskis ir vairākkārt skaidri un gaiši pateicis,ka strādājot ar ZZS vienā koalīcijā un lai vienotos par Valsts stabilitātei svarīgiem lēmumiem,bija Saeimā jāiziet uz dažiem kompromisiem,bija ziunāmas grūtības strādāt,jo ZZS partijas politiķiem Lembergs bija ieteicis bloķēties ,vienādi balsot ar krieviem ar SC.ZeZeeSiešos gan ir liela divkosība,gumums un neuzticība sirdīs.
fakts
f
Vienotība tomēr izvilka valsti no krīzes kaut arī ZZS šeptmaņu lauksaimniecības un izglītības politika vilka valsti bezdibenī kā akmens.
  • 4
  • 1
LATGALE
L
MēS PAR SPRūDžU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tas būtu tikai apsveicami,
T
bet neaizmirstiet par gudru,mierīgu,izdarīgu Dombrovska kungu,kura vērtība ir jau augstu vērtēta ne tikai Latvijā.
  • 3
  • 3
Pingvīne
P
Šī ir atriebības partija, jo Zatlera rīcība nebija ētiska,šķeļot sabiedrību. Nekad nebalsošu par tādu divkosīgu un neprofesionālu partiju. Mums ir vajadzīga profesionāla komanda. Mana balss būs noteikti Vienotībai! Ļoti cienu Dombrovska kungu un viņa ieguldīto darbu Latvijas labā.
Vārds
V
Zatlera rīcība ne tikai nebija ētiska, tā pat nebija tiesiska. Brīnos, ka juristi (vismazāk jau varēja cerēt uz Kūtri, ka aizstāvēs Satversmi) klusēja, bet kad viņa (Saulveža) komēta nokritīs, to noteikti izanalizēs.
  • 0
  • 0
Pingvīniņ,Tu nesaproti,
P
tieši otrādi,Zatlers bija ir un būs Tautas pusē un stiprinās to partiju spēku,kas ir par tiesiskumu visiem un tautas attīstību un labklājību.Protams Vienotība un sevišķi viņu līderis Premjerakandidāts ir pārbaudīta vērtība netikai Latvijā.,es arī par Sarakstu Nr1
  • 2
  • 1
i
i
Vai jusu merkis ir saskelt latvieshu???
?
?
Vai kāds apskatījies , vai gadījumā Sprūdžam jau nesāk dīgt spārniņi?
Jukums
J
Sprūdžs vēl tā visai maigi ir izteicies - Vienotības darbība ir pelnījusi daudz skarbāku vērtējumu!
izlietu ūdeni nesasmelsi....
i
Pateicoties veinotības bbombrovskim Latviju pameta trešdaļa iedzīvotaju kamēr valdībā būs tautas izdzinēji-konsolidovski- bbombrovski-jenoti ,neviens latvietis atpakaļ vairs neatgriezisies ,i neceriet, jo šis konsolidovskis atņems arī visu to, ko cilveki būs sapelnijusi svešās zemēs un atdos to savējiem jaunpupu klasesbiedriem un to šoferu dēliem
Neticu,
N
ka to raksta cilvēks,kas saimniecisku aprēķinu dēļ ir uz laiku Latviju atstājis,jo tik jau lielus analfabētus un tupu pupu domātājus ārzemēs darbus neuztic un nedod arī dzīves vietu.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas