Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Staķe turpmāk būs Veselības ministrijas parlamentārā sekretāre

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mājas gaida
m
Mājas SLAMPE gaida!!!
Oho
O
Staķu-Vētru klans dzīvo mūžam 0)
ĀZIS
Ā
PAR DĀRZNIEKU... Viss turpinās...Šausmas!!!!
?
?
Ko šī vecene zina par mediīcnu un zinatni? Tekošā politiskā rotaļa
fox
f
viņa tak teica, ka menedžēs ZZS kori? Nekur neviens nepazūd no vecajiem, lai arī cik mīnusus saliekam vēlēšanās.
varde
v
Ar to jaunais ministrs izraka sev kapu.
...
.
Reģi utt taa ir LV katastrofa bet ne viņas vaina, taa sagadījās vienkarši! ================ 25 cilvēki dzīvi sadega.. tā sagadījās vienkārši... truleņiem (arī tiem, kas politikā) nav absolūti nekādas izpratnes par morāli, par ētiku, ar personīgo UN POLITISKO ATBILDĪBU!
to Dabasmāte
t
Paskaidroju - parlamentārā sekretāra galvenais pienākums ir saņemt labu algu, pēc pilnas programmas izmantot visus administratīvos resursus un labumus, kam vien tiek klāt, bet darīt pēc iespējas mazāk.
Dabasmāte
D
Smuki uzrakstīts, kas ir Staķe. Bet kāds varētu pateikt, ko dara ministrijas parlamentārais sekretārs??? par valsts sekretāriem vismaz ir dzirdams, ka noteikumu grozījumu projekti tiek uzsaukti valsts sekretāru sanāksmēs saskaņošanai. bet ko dara parlamentārais sekretārs?
ķošča
ķ
LAi veicas! Jauka un kompetenta dāma!
zuzis
z
cerēju, ka vismaz pāris nekompetentie pazudīs no politikas. Politisko partiju kapacitāte ir ļoti vāja, ja visur rotē vienas un tās pašas sejas. Staķe ņav labākais, kas iestādi var piemeklēt. darbojoties pašvaldības, salaida dēlī finanses, Labklājības jomā pat pa visiem daudzajiem gadiem palika pilnīgi nekompetenta, savukārt tagad ar domu tika iemesta pašvaldību lietu ministrijā, lai publiski nostādītu mazāko ministriju par nekompetentu un būtu maz to, kas par ministriju iestātos tās reorganizācijas laikā.
Savējie (ZZS)
S
par Labklājības ministrijas (LM) parlamentāro sekretāri iecels bijušās pašvaldību lietu ministres Dagnijas Staķes (ZZS) dēlu Staķi (ZZS)
Zinātājs
Z
Parlamentāro sekretāru institūts ir jālikvidē pilnībā, jo tas ir absolūti bezjēdzīgs. Caurkritušu politiķu un "vajadzīgu cilvēku" miera osta - laba alga un nekādas atbildības.
melone
m
Visu laiku bija runa, ka parlamentāro sekretāru amatus likvidēs-pietiks ar valsts sekretāru. Tagad atkal turpinās vecās tradīcijas-Staķes dēls tika iebīdīts par parlamentāro sekretāru, tagad pati Staķe!
Asnate
A
Lai strādā par cietumiem, tas viņai piestāvētu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas