Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Starp izmeklēšanas pārbaudi un priekšvēlēšanu balagānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Raimonds
R
Kurš ieteica Sudrabas komisijai šo datumu un laiku, kad saukt Lembergu? Diez vai tā ir sakritība, ka trāpīja uz tiesas sēdes datumu, kura notiek reizi mēnesī, vai pat dažos mēnešos. Noteikti tiesa arī nenotiek visu dienu. Nav ko atlikt, jāsauc jau rītdien, vai pēc nedēļas. Lembergs ir viltīgs, ātri izplānos ārzemju komandējumu, vai citu iemeslu. Tāpēc arī tiesa notiek 10 gadus.
UU
U
Beidziet smīdināt ar to komisiju! Nevienai parlamenta komisijai nav bijis nekāda reāla labuma. Izņemot labumu komisijas locekļiem, jo šo viņu darbu papildus apmaksā. Teātris.
farss
f
Sudraba un Lembergs taču ir kā cimds ar roku. Ventspils biedrs noteikti ir apmierināts ar biedrenes Sudrabas darbu izmeklēšanā. Vienīgie, kas šajā komisijā patiešām strādā ir Judins un Jansons.
Sudrab
S
uz Judintrolli: pirms troļļo, painteresējies, ko ir un ko nav Judins iesniedzis.
  • 0
  • 9
judin
j
Judins varētu komisijai iesniegt savu plānu, konkrētus dienaskārtības projektus utt. Ja komisija tos noraidītu - varētu prasīt: kāpēc gan? Tā kā nekā tāda nav, tad šī tukšā judinmuldēšana ir tīrais farss, kas arī ir judinveidīgo mērķis - visu, kas notiek Latvijas politikā pārvērst par vodeviļu.
  • 5
  • 6
Mantrausis
M
Ar komisiju notiek virkne paredzamu lietu, kam maz sakara ar valsts noslēpumiem un oligarhiem. Judins ir vērts uz "sodu un procesu par jebkādu cenu"! Viņam ir viena alga, kā tas izskatās (īpaši uz VDK arhīva slepenības fona), bet sods viņam ir "Dievs augstākais". Komisijā ir ļaužu grupa, kas pat tikai kaut kā iespējamību uzskata par notikumu. Mums nav ne jausmas, vai Sudraba patiesi ir cieši saistita ar ārvalstu specdienestiem, vai ņemšanās ap viņu ir pašu specdienestu radīta (tas ir iespējams). BET – kas būtu svarīgākais – visupirms Šlesers, tad Repše, tad... teicās paskatīties un parevidēt "nopirktos likumus un privatizāciju". Nupat uzpeldējis OIK. Iepirkumu shēmas. Nekvalitatīvi veikti būvdarbi. Es no komisijas gaidu nevis paraugprāvas iniciēšanu, bet paskaidrojumu: Latvijas pilsoņi, dzīvojiet mierīgi, jo sešpadsmit vīri, trīs vīru vadībā veiksmīgi tērē Jūsu nodokļus. Vai arī – viss patiesi ir kārtībā, neviens likums NAV pieņemts privātās interesēs... Tā vietā – čiks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas