Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Šteinbuka: eirokomisāram jābūt ekonomikas ekspertam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kruzeb
k
ja,no musu valsts noteikti vajag ekonomikas ekspertu!Eiroparlamenta tikai to gaida ekonomikas ekspertu no Latvijas.Ja nosaukums "dizkibele"" laikam tadel,ka ari dizajiem veciem sakusies kibele.Mana berniba dizs nozimeja ko citu.Varbut ari pienaks "dizbads"",jo dizgripa jau ir pavisam tuvu.
Ieva
I
Žēl, ka Austrai maz izpratnes par to, ka komisārs nodarbojas ar kādu no jomām un palīdz noteikt visas ES politiku kopumā, savukārt lobēšanu var mēģināt izbīdīt cauri parlamentam.
Austra
A
Ābolitiņas mīnuss - viņa nerunā angļu valodā. Tā tomēr ir liela problēma, jo daudzas lietas tiek izlemtas neformāli. Šteinbuka būtu laba kandidāte, godīga, profesionāla, ieredzēta, valodās runā. Saprašana ekonomikā ir nepieciešama, jo Eiropas Komisija stratēģiskus lēmumus pieņem koleģiāli, t.i. visiem 27 komisāriem sanākot kopā iknedēļas sapulcēs (trešdienās). Attiecīgi, ja LV nedabū ietekmīgu portfeli, tāpat vajag komisāru, kas orientējas ekonomikas un finanšu lauciņā, lai viņa viedoklī ieklausītos, lai varētu skaidrot un lobēt LV pozīcijas. Žēl, ka Latvijā arvien maza izpratne par to, ka ES nemitīgi jānodarbojas ar sava viedokļa lobēšanu. Tas jādara visos līmeņos.
I-----Ā
I
KUR IR TIE AUNI KAS godmani ievēleja sakiet vardu.....................
omis
o
Izskatas, ka Steinbuka butu labaka kandidate. Riekstins ir politiska prostituta, TP sulainis, kurs nozaga Latvija svalstij Abrenes aprinki, kurs nekaunigi zag naudu no Latvijas valsts, lai pats sevi uzturetu un liekezu diplomatu saiku uzturetu, kura sastav no nespejigiem, slinkiem vestures skolotajiem. Abolina nav piemerota komisara amatam, jo vina pat uz to netticas un vinai nav kvalitativo ipasibu sim darbam. Abolinas vieta ir Saeima, lai vina cinas ar zagliem, korumpantiem no TP, LC/LPP, TB, ZZS banditiskajiem grupejumiem....
tikai par
t
Steinbuka ir cilveks, kurs redz lietas kopsakaribas, nevis tikai sauros Latvijas ramjos. Tadi cilveki apkart saskata iespejas nevis trukumus un ierobezojumus. Inteligenta un gudra un ari godiga, ko pieradija stradajot regulatora. Lai veicas!
kl
k
ABC » viksti.com 09:28 Pašreizējā brīdī kundze nepavisam nealojas, jo ekonomikas stimulēšanas iespēju atrašana ir vienīgais reāli svarīgais faktors. --------------------------------------------------- ------------------------------------------- Faktors ta faktors, bet kā tad tās iespējas atradīs?!
laukis
l
reali super kandidate !!! Dombrovski- sanemies ! Beidzot izvirzi vienu sakarigu un gudru cilveku !
kauguru guru
k
godmani par komisāru. tad ES būs tādā dibenā, ka varēsim priecāties - visiem s..īgi
WC
W
Sarmīt Ēlerte, ar brāli Māri ,Ieva Plaude, Jānis Motte, Štokijs redz kur komisāri, kas izglābs EU
antons
a
Un atkal tas pats! Latvieši nevar vienoties un kā glābēji uzrodas krievžīdi. Rīgā tie saimniekos, izpalīdzot mesianistiem.
Valdis
V
"...un latvietim-savas valsts patriotam" - pasai smiekli nenak ? Tie tak pa 1 un pa 5 % vairs nevar savakt ! Tik ilgi skelas un plosijas ar savu patriotismu, kamer no veletajiem ar bomi pa galvu dabuja ! Saskelas 25 partijas un apvienibas un dzivo zem 4% visu atlikuso muzu ! Tada ir patriotu saprasana par politiku un valsts parvaldi ! Vel nav izaugusi no puiselu isbiksitem un aiz austinam vel piens nav izzuvis, tapec vel jaaug un jakraj pieredze , zinasanas un jamacas gudribas un oratora maksla ka ari ar sevi ilgi un rupigi vel jastrada, jo ar cirvi roka vicinot valsti nenostiprinasi, to paradija visi 18 gadi nepareizi vesta valsts un patriotisma audzinasanas politika, ka kabeltiklos un digitalaja etera vairak par pars kanaliem Latvijas valsts valoda neatradisi un tas visas padomes un agenturas var uz purvu kudru rakt sutit, tad valstij ir eksports bus ir nodokli pildisies, nevis kreslus pa kabinetiem deldet un gaisu dzenat.
Gita
G
Mani kandidati eiro komisara postenim ir Gunta Sloga no Dienas, Gundars Romanovskis no Sabiedriba citai politikai un Elina Melngaile ar savu nevainojamo reputaciju.
Valdis
V
Tadu ekspertu pilna Eiropa, bet krizes dizkibeles un lielkezas no ta kursu nemaina, ja tiem expertiem putra galva smadzenu vieta un nav svarigi kur vini silda tos kreslus - Roma, Brisele vai Aglona.
J[a;]nis
J
Vai tad kādam tiešām liekas, ka Piebalgs ir eksperts enerģētikā?:) Viņš ir politiķis, kam svarīgi iegūt atpazīstamību un tad tikt pie amata. Vai tad kādam liekas, ka Švarcnegers ir gubernators, kuš izlemj, kā Losanželosai attīstieties? Darbu taču dara citi, kuriem ir izglītība un jēga. Šie ir t.s. "politikā teātra" aktieri, i pat ne režisori. Uz šī fona ir piemirts Slaktera kungs. Nopietni - viņš ir vērtīgs un atraktīvs tēls. Savā ziņā vēl nenovērtēts Mr.Bīns latviešu gaumē. Vismaz būs interesanti, gan ar noteikumu, ka viņš runā bez tulka:) Un TP būs savs cilvēks Eiropā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas