Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Stendzenieks: Zatleram pašlaik pat nav nepieciešama reklāmas kampaņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cieņa K.krēsliņam!
c
Kārlis Krēsliņš 19.06.2011 15:14 Ziņot! Notiekošais Latvijā ir vairāk balstīts uz emocijām un daudz mazāk uz loģiku vai saprātu. 1) vai daudzi zina un saprot ko nozīmē vārds oligarhs? Tas, ka Latvijas iedzīvotājiem ir sajūta un aizdomas, ka politika nav tīra lieta, ir fakts, bet kā kvantitatīvi to noteikt, izmērīt – kas ir oligarhs un kas nav? Kam ir tiesības to noteikt tiesai, VP vai „pareizajiem” cilvēkiem? 2) vai var cīnīties par tiesisku valsti ar netiesiskiem paņēmieniem? VP nosauc trīs oligarhus, bet uz kāda pamata? Ja vārdam oligarhs tiek piedota negatīva nozīme, tad vajadzētu būt laikam izmeklēšana un tiesa. 3) Vienotība ir visvairāk pārstāvēta Saeimā un tās pārstāvji vada Saeimu un valdību. Ja VP atlaiž Saeimu, tad viņš, pirmkārt, izsaka neuzticību Vienotībai tās vadībai, tad dīvaini izskatās Vienotības uzaicinājums Valdim Zatleram pievienoties partijai, kuras darbu VP izvērtēja ļoti negatīvi – atlaida Saeimu.
XXXX - LELLE
X
Tu tacu esi vel stulbaka par BARBIJU
hop hop
h
Nelaime Stendzeniekam būtu tāda politika, kurai nav nepieciešama reklāmas kampaņa.
lapsa
l
Stendziniekam viena jautajuma taisniba, kamer kratis tikai Sleseru bet neaiztiks Jaunupu ists tiesiskums nebus. Vienotibai ir loti japiedoma pie rindu tirisanas. Vientotiba un VL TBLNNK vel bus vajadzigi, kopa ar Zatlera jauno partiju ir garanteta balsu vairakums saeima ir reala iespeja sakartot likumus valsti ir reala iespeja sakt normalu dzivi.
Uzmanibu, uzmanibu! Slepta reklama
U
Pasreklamas kampanja. Ja nav pasutijumu no politikiem , tad jareklamee sevi un savus pakalpojumus!!!
He he...
H
nv pirms 6 minutēm, 2011.06.18 15:34 ai, es nezinu, bet man nepatīk cilvēki, kuri gadie ilgi neko nedara, uz visu piever acis, vai arī muld kaut ko bezsakarīgu, un tad pēkšņi ar vienu superpolulāru gājienu pārveršas par Mesijām. Nu neticu es tam, ka Zatleram pēkšņi ir atvērusies trešā acs. ne-ti-cu. Tur ir baigie zemūdens akmeņi, vajag tikai izpīpēt, kādi. ... katrā ziņā - nemestos balsot par viņa jaunizveidoto partiju ________________ Žetons!
Dr. Aiskule
D
"Zatlera lēmums atlaist Saeimu"; "Raidījums, kurā Zatlers paziņoja par Saeimas atlaišanu" u. tml. - vai tiešām tā ir? - - - - - Vai tomēr ir tā - kā jau šeit atgādināja Lelle - ka VZ ir tikai ierosinājis izsludināt referendumu par Saeimas atlaišanu, ignorējot LR Pamatlikuma 14. pantu, kurā norādīts, ka prezidenta pilnvaru pēdējo sešu mēnešu laikā to nav tiesību darīt? Kad latviešiem pienāks tie laiki, kad viņi beidzot sāks cienīt un ievērot paši savus likumus?...
Redz kā!
R
grīva Aizdīķa draugi ieteica un šitie izpilda, likumīgi vai nē, tas neinteresē. Kopīgais: "draugi" lika. AL vaina, ka jaucas budžeta lietās. Viņu pat uzaicināja uz pārrunām. Vajadzēja apklusināt vīru, kurš neļauj samazināt pensijas. Tas viss acīm redzams. Jauns "Molotova-Ribentropa" pakts ir noticis. Mūsu vieta sagatavota. Un šie visi, bailēs par SAVU nķotni, dara, ko liek. Tādi nav brīvības cīnītāji, bet nodevēji. 18.06.2011 11:26:50 | Atbildēt
  • 0
  • 0
nv
n
ai, es nezinu, bet man nepatīk cilvēki, kuri gadie ilgi neko nedara, uz visu piever acis, vai arī muld kaut ko bezsakarīgu, un tad pēkšņi ar vienu superpolulāru gājienu pārveršas par Mesijām. Nu neticu es tam, ka Zatleram pēkšņi ir atvērusies trešā acs. ne-ti-cu. Tur ir baigie zemūdens akmeņi, vajag tikai izpīpēt, kādi. ... katrā ziņā - nemestos balsot par viņa jaunizveidoto partiju, ja tāda taptu. domāju joprojām par VL!, taču ļoti nepatīk, ka viņi sāk pārāk cieši draudzēties ar TB un vienotību. Man no tiem purniem nelabi metas.
Kapec tik daudz uzmanibas stendzeni
K
Vai Stendzeniekam veido un dod iespeju pashreklamai??? Vai ilgi sha idiota intervija publices?????
voviks.
v
tas ir pilnīgi normāli, jo Ērika čomam Viesturam pieder šī avīze. par to "idiotu" gan šaubos, cilvēks godprātīgi dara savu darbu. ai, protams, labāk ir neko nadarīt, bet skaust un lamāties. protams, protams.
  • 0
  • 0
Pupu mizas
P
Vai tad stulbajai tautai nav skaidrs, ka Stendzinieks zaudeja savus politiskos darbadevejus un "jumtu" politiskajas aprindaas tadel tagad te megina "dalities savos sirdsplososhos uzskatos". Pareiz, zaudets TADS ienakuma avots un protekcija valdiba!!!! Ko JAUNU vins pazinoja? Butu pasuytijums no drauga Slesera, butu ari savadaka intervija, ka labu laiku atpakal kad Stendzenieks ar putaam uz lupaam stastija ka ir "slesera labakais draugs" un var shim zvanit jenbkura dienas laikaa, un ka "Sleseris "nav taads ka tauta domaa" vins ir "labs" un "tik daudz dara tautas labaa"....Tada intervija bija taj alaika kad Slesers pasutija prieksvelesanu kampanju pie reklamista. Spriezot pec sitas intervijas, Sleseris NAV pasutijis pie reklamista reklamas kampanju, attiecigi tagad reklamists "dalas savas kristaltiras " domas...Kuru tads crap interesee?
silis
s
Varbūt “uz īpašu pasūtījumu” patreiz tiek izspēlēts Latvijas politikā jau sen zināms variants? Tiek gatvota un spodrināta kārtējā a-da-kaut –kādas partijas t.s. vilcēj- vai stūmēj – loka-motīve, kas vajadzīgos cilvēkus, ikdienas valodā sauktus par partijām, palīdzēs izbīdīt vai iebīdīt “pie varas”? Nu ja, ir jau cerība, ka t.s. tauta ir paduma, ar īpaši īsu atmiņu, kas neatceras ne aplokšņu lietas, nedz cilvēkiem “ar īpašām vajadzībām” vajadzīgās superdāārgās virtuves iegādi Jūrmalas rezidencei, nedz cilvēkiem “ar īpašām vajadzībām” īpašo remontu, kur tikai “sovjaks” var pareizi dizainu “uztaisīt”. Tādi seni notikumi kā ekskluzīvs patents eks-dāmai Nr 1 uz a-da –jeb-kādu andeli Traumu institūtā jau nu pat nav peminēšanas vērti. Tas tak bija sen!
Lelle
L
Jauna Catlerīša pārteja situāciju nemainīs, jāmaina vēlēšanu sistēma! Redzi, Latvija pēc Satversmes patiešām ir parlamentāra republika, bet tikai formāli, jo varu antikonstitucionāli ir pārņēmušas partijas, tādējādi liedzot tautai brīvi izvirzīt deputātu kandidātus un arī par tiem balsot. Šo Satversmes rupjo pārkāpumu jau pagājušās vēlēšanās ir uzrakuši domājoši juristi, taču viņu iesniegumu Satversmes tiesa nepieņēma, jo viņi tieši nevarēja pierādīt faktu, ka viņi savas tiesības nevarēja izmantot. Lai labotu šo situāciju iesaku jau tagad veidot vienādi domājošu pilsoņu kopas, kuras reāli varētu izvirzīt un pieteikt savu kandidātu vēlēšanām. Un tieši tad kad Vēlēšanu komisija, saskaņā ar antikonstitucionālo vēlēšanu likumu, noraidīs kandidāta reģistrāciju, šo lietu iesniegt Satversmes tiesā... Bez šaubām visiem partiju pārstāvjiem būtu jāprasa attieksme pret mažoritārās vēlēšanu sistēmas, ar individuāli atsaucamiem deputātiem, ieviešanu. Ja viņi grib turpināt vēlēšanu farsu pēc vecās sistēmas, tad par tādiem deputātiem aicinu nebalsot.
  • 2
  • 0
piķis
p
Stenderniek aizveries
skepse
s
Baigi gudri spriež Stendzenieks, bet kur tad bija asprātis, kad pats aizšāva desmitniekam garām. PLL bija veidojums, kurš nekādi nesaskanēja ar sabiedrības noskaņu. Cerēja apvest ap stūri jeb, kā sacīt, par naudu pat velns danco!
He he...
H
Par PLL varētu piekrist.... he he.... bet Vienotība gan to vēlētēju kā tādu muļķi uzmeta.... hi hi.... bet tagad kopā ar VZ uzmetas atkla par tautas glābējiem.... ha ha.... Abiem Vienotības Voldiņiem ir laiks uz miskasti par tautas mānīšanu un blēdīšanos nevis te vēlēšanu šovus par valsts naudu taisīt he he... Starp citu Prezidents šobrīd atkal pārkāpj rupji Satversmi organizējot prezidentūras laikā sarunas par savu vai citu partiju, jo to viņš drīkst darīt tikai pēc 7.jūlija ar savu eksprezidenta sekretāri un Lilli pie sāniem... he he...
  • 1
  • 3
Dace
D
Ēriks jauki spriedelē! gluži manas domas gan par oligarhiem un to būšanu, gan iešanu uz referendumu. Nevar jau to Zatleru saprast, pilnīgi liekas, ka viņam aiz muguras stāv sieva un roberts, kurš izdomā šos jokus un sieva tik saka: "dzirdēji, tu dzirdēji, kas tev jādara!" un šamais iet un dara, bez pārliecības un prieka, grūti. pilitikā ir jābūt harizmai, zatlerkomandai tādas nav.
mjā...
m
Nav jau arī man īstas ticības, bet Stendzinieka muldēšanā gan negribas klausīties! Es viņu uztveru pērtiķēnu, kurš danco tam, kas iemet monētiņu!
  • 6
  • 0
zvirbulēns
z
Zatleram nav ko teikt vēlētājam, tur tā problēma! Ja jau būtu, tad skrietu ar prezidenta autiņu, bet nav jau piedāvājuma?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas