Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Štokenbergs: jāgroza likums, lai valsts uzņēmumu valdēs nesaliktu "savējos cilvēkus"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:D
:
Štokenbergs: es vņu pazīstu = viņš ir kompetents. Štokenbergs pazīst tikai kompetentos. Par tiem, kurus viņš nepazīst, nevar būt garantijas, ka viņi ir kompetenti.
b
b
bet ko izdarīt, ja tieši savējie ir labākie un izglītotākie no visiem. atteikt tikai tāpēc, ka savējie?
jkl
j
kārtējās Vienotības runas. Sāciet ar saviem āžiem
Jukums
J
Kas traucē deputātiem saeimā pieņemt normālus likumus? Un kas traucē tos normālā veidā - pēc gara, bet ne burta - pielietot? Stulbums? Idiotisms? Alkatība? Korupcija? Politiskās gribas trūkums? Nu kas tad galu galā? Jo vairāk šī situācija ir nesaprotama tāpēc, ka citas valstis šīs problēmas spēj risināt daudzkārt sekmīgāk.
Buba
B
Vai tad Auguļa vērtējums " uzticami cilvēki" nenozīmē " savs( kaut tikai) poļitruks pāri (svešam) profesionālim!"
vilis
v
Galīgas muļķības.Politisko atbildību prasām,bet realizēt neļausim.Tas ir tāpat kā pievilkt grožus un vienlaicīgi pātagot zirgu.
Anna
A
Latvijā ir izdomājuši partiju spēles, katru dienu mainot, apvienojot, iznīcinot, pārskrejot, organizējot dažāda veida "partijas un partiņas", kuri jau ir zaudējuši skaitu. Galvenais kur ir jega no šīm spēlēm? Ko ir izdarījusi vismaz viena no šīm "partijam” valstij, tautai, lai izvestu no dziļās krīzes? Vai vismaz viena no tām ir ieskanojusi savu balsi un aicinājumu tautai lai varētu pārtraukt valsts nacionālās bagātības izlaupīšanu, rūpniecības iznīcināšanu? Vai vismaz viena partija sacēlās, kad tika pārdots Latvijas valstiskums, tas politiskā un ekonomiskā neatkarība? Vai vismāz viena partija ir iztaisnojusi verdziski saliektu zem Vašingtonu un Briseli muguru? Tātad, kas šīs ir par spēlem un kam tās ir nepieciešamas?
liekulis
l
Štokij, un tu pats vai tad neesi savējos pa abām ministrijām sabāzis? Mudž!
Memory
M
Likumi jāgroza, kārtība un kontrole jānodrošina, katram latviešu kampējam ''bāleliņam'' policists pie sāniem jānoliek....Tā turpināt !?
He he...
H
Kaut kā aizmirsi Tēpē taukumus un jenotīšu jefiņus... he he... tev tā vienmēr ar atmiņu.... hi hi... Redz to sērgu varētu labot, ja ES Latvija lūgtu visus augstos kungus vienkārši pāratestēt... he he... un tas nebūtu sarežģīti, bet to jau jenotīši nedarīs... hi hi...
KIKA
K
Nu vienkarsi smiekligi sadi argumenti ! Tie neiztur nekadu kritiku, jo V ir nobijusies ka diegs !
xxx
x
Piemēram Jūrmalas valdēs sēž pie varas esošo deputātu ģimenes locekļi
zinātājs
z
"Obligāti", savējie salikti, tagad var mainīt likumu, Pilnīgi identiski neatkaības sākuma posmam,- sagrāba, ko varēja, tad paziņoja, ka nezināja kā rīkoties un vispār tas bija likumīgi, bet tagad jāievieš sākuma deklarācijas, jo nedod dievs, ka parādīsies vēl kāds "spēlētājs" viņu lauciņa.
Juhans
J
Vienīgais ka jābaizbrauc uz Ventspili padzert tēju.
Tas gan,
T
bet ir jau par vēlu bļaut, kad vilks norijis aitas...gribu gan redzēt kā Lembergs atteiksies no savas šaikas, ja to likumu pieņems! Daudzus amatus joprojām ir saglabājuši buldozera šoferdēli...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas