Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Štokenbergs un Vilks vēlas veidot specvienību kontrabandas apkarošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Protams,ka kotrabandu vajag apkarot un iznicinat, bet kadel Stokenbergs neierosina izveidot antiterora vienibas,kuras ari ir steidzigi nepieciesamas.Pedejais piemers ir Anglijas policijas nespeja noverst masveida grautinus.Un ta nav Anglijas policijas,bet gan valdibas vaina,ietaupot uz policistu rekina.Pienaks bridis ari Latvija kad sadas antiterora vienibas bus nepieciesamas.Pilnigi iespejams,ka pat rudeni,pirms velesanam.Biskekas urbja draudi!
nh
n
SEN VAJADZEJA,SAVADAK PIE AUSTRUMU ROBEZAS NO VISAS LV SALASNAS SALASIJAS,JAU VAIRS ELPOT ATRI NEBUS AR KO!!!!
???
?
"Latgales reģions sūdzas par slikto auto transportu", tas tik ir joks.
pakausis
p
Šie nīkuļi, kuru tizluma un nespējas dēļ, svešas zemes karavīriem jāsargā it kā suverēnas Latvijas robeža, jo vietējie ir tik stulbi ka to nespēj - šie pajoliņi tagad te taisīs kaut kādas speciālas vienības? Tipo speciālas vienības,kurām jādara darbs, kas būtu jādara visai robežsardzei pēc definīcijas??... robežsardzei, kuru viņi negrib un nespēj savest kārtībā.. Moins! Šis gājiens nemaz nav priekšvēlēšanu izleciens, ar ko babukiem un domu neapgrūtinātajiem acis mālēt ciet! :DD
plebejs
p
Par to,ka Vilnītis plānoja izveidot knab pierobežas kontrabandas apkarošanai-viņu atlaida.Tātad tas bija pareizs lēmums! Neticu nevienam Vienotības hunveibinam.
Bronks
B
Ak tad vajag aizmālēt Somu muitnieku tematu???:))
TT
T
Varbūt kāds zin kā sauc to lipīgo sērgu,kura plosās ministru vidū: kā tiek pie ministra portfeļa, tā nekavējoties specvienību kādam grib uzsūtīt ? Mūrniece - uz Bausku, šis - uz Daugavpili.... nu galīgi traki palikuši. Lipīga tā sērga ir viennozīmīgi!
S
S
Par prioritāti policijai, Štokenberg, nosaki patvaļas un visatļautības pilnīgu izskaušanu! Tad vari sūtīt ,, uzdevumos'' . Citādi sanāk, ka policisti kā prasti bandīti uzvedas, tikai formās. Jeb , varbūt , gribi teikt , ka neko neesi dzirdējis par šo tēmu?
nodokļu krāpnieks
n
Štokenberg,labāk pastiprini tos dienestus,kas izmeklē noziegums par nodokļu nemaksāšanu! Kazi, pašu arī izmeklēs!
K-K
K
... Ulmanitim, vel 1990 gadu vidu bija 'Specialo uzdevumu bataljons' , bet pa fiksam pats to likvideja ...kamdel?
Kuilis
K
Sen jau vajadzēja.
Papa
P
Man personīgi ir nepatīkami klausīties tādas ministra runas par kaut kādām vienību veidošanām kontras apkarošanai,ja pats Štokenbergs būtu godīgs bijis,tad neizmantotu likumu caurumus un nodokļus būtu nomaksājis godīgi,bet atklājas redziet pavisam pretīgas lietas,tāpēc man pilnīgi riebjas jebkam ticēt,ko runā šāds krāpnieks.
Berta
B
Ļoti laba ideja. Pa tiem Austrumu caurumiem valstij iet gar degunu miljoni.
Oskars
O
Tūlit SC ar savu DESANTU visus ĀTRI LIKVIDĒS , ja par 21gadu neviens pat neprovēja tos apturēt , bet atbalstīja un deva viņiem NAUDU man KAUNS par PARTIJĀM , jo pat Āboltiņai jau BRILJANTI parādījušies AUSĪS ,bet tauta BADĀ tas nozīmē kad LOCEKĻI ZOG .
Vārds
V
Nu, vai tad vienreiz neiemācīsies rakstīt kaut cik sakarīgi?
  • 0
  • 1
opis no laukiem.
o
opis no laukiem 05.08.2011 19:03 Ziņot! Apsveicama ideja, veidot kontrabandas apkarošanas Gestapo,vai SS. Štokenbergam nevajag tik daudz lasīt Dombrovska "Mein Kampf",bet palasīt klasiķa Šiklgrūbera orģināldarbu,tur var smelties daudz labi ideju. Speciālās vienības emblēma varētu būt galvaskauss ar sakrustotiem kauliem,bet ,lai neatkārtotos Zatlera partijas ķibele ar piesmieto Sarkano Krustu,tad tos kaulus var izkārtot arī nedaudz savādāk. Lai darbonim veicas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas