Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Strīķe: Daimler lieta ir plašs lauks darbībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
zanis-Satraucies.Saimnieki liek strādāt,bet prātīņš paīs.N u atbalstītāji palīdziet Zanim,citādi nenopelnīs maizīti Kaut ko izdzirdējis par Sorosu un tas arī viss.Viņa īlēns jau sen no maisa izlīdis.
Zanis
Z
Fakts ir tāds, ka TU ESI LIELA MELE! TU ESI SOROSBANDAS UN MASKAVIEŠU LOCEKLE. Vai to gribēsi apstrīdēt? Patiesība par tevi kā īlens no maisa drīz izlīdīsārā. Varbūt pastāstīsi, cik ilgi tevi Maskavā skoloja, lai iefiltrētu Latvijā.
monitors
m
Ar to, ka konkrētas personas izlocīsies pierādijumu trūkuma dēļ, fakts, ka Daimlers kukuļojis augstākās amatpersonas RD netiks atspēkots, jo Daimleram ir atbilstoša dokumentācija. Štrams arī domāja, ka viss būs čikiniekā, bet Janita, lai tiktu cauri ar veselu ādu, sāka runāt. Tad kādēļ, gan šajā gadījumā neatrastos kāds sešinieks, kas pateiks, kas naudu saņēma, ja vēlēsies nodrošināt sev "pastnieka" statusu. Pie tam pirms vēlēšanām, kas var būt labāks par kārtīgu politisko skandālu. Ir Bojārs, ir Ārgalis varētu būt figūras, kuras mīļu prāt upurējamas priekšvēlēšanu cīņas karstumā. Un JL tiks tautas gaviles, redz kā ar trekno gadu zagļiem cīnās.
Krauklis
K
Bet pierādījumu tam, ka kāds ir guvis labumu mersedesa vai aploksnes formā, nu nebūs, piedodiet, esiet reālisti. Tikai apgalvojumi bez seguma, ko noliedza un noliegs arī turpmāk, vēsā mierā. Vai kā Jūrmalā izlocīsies - "ņēma un uzmeta". Tieši tā, kā teica Kolbergs par Latvijas likumiem... Labākajā gadījumā daimlers arī Latvijai atmetīs pāris ļimonu, ar ko viss arī beigsies.
eksis
e
nez kāds ir noilgums kukuļņemšanai? Ārgali jau laikam vairs nesašņorēs, vēlākos vēl varētu mēģināt. Tomēr, ja nauda nodota kurpju kastēs, tad kā varēs kaut ko pierādīt?
DANILA
D
Lietai būs noilgums
daunitis
d
Tikliidz Jutinja kjeraas pie lietas, taa lietas izmekleeshana tiek izgaazta. Vai tad tieshaam mani tautieshi ir tik naivi?
Pipo
P
Viss pasniegts uz paplātes, vērosim, kāda būs KNAB varēšana un gribēšana.
Populists
P
ir tikai kriminālnoziedznieki, tad šī lieta tiks novesta līdz galam, NOVĒLU KNAB PATIESU IZTURĪBU UN VEIKSMI ! ! ! Lūgtu dedzīgos komenta rakstītājus nepārmest Vilnītim sievu nebūšanas un ļaut koncentrēties šobrīd tikai darbam ! Ļausim aizrakties līdz pašām ļaunuma saknēm ! Ja varētu nopratināt Rīgas domes pirmo cilvēku seifus .....šie dzelži daudz ko varētu pastāstīt,- ....ievēlēšanas, vēlēšanu kampaņas, shēmas , amatus, iepirkumus ! ! !
Juhans
J
Ne nu kas tur iznāks, nekā. Būs - ne čiku, ne grabu.
Populists
P
Beidzot viena īsta lieta ! Tā kā informācija nāk no pasaules, kurai mūsu dižgari un neaizskarami aiz valsts noslēpumiem noslēpušies VALSTS ZAGĻI
danke
d
Novēršanas birojs ir tas kurš kaut ko novērš, kādu aiztur, apcietina utt. Tas, ko es redzu ir Korupcijas novērošanas birojs - birojs, kurš novēro korupciju kā ik katrs savā ikdienā
Prezents
P
Strīķe man ļoti simpātiska, bet tomēr, ja ārvalstis visu praktiski atšķetina un ieliek Latvijai ar karoti mutītē, tad ko vēl gaidīt! Tā tomēr blamāža pa pasauli, citur jau būs atsēdējuši, pie mums uzreiz kā vienmēr, plāno ilgstošu izmeklēšanu.
PARAZIITS SKEELE
P
KULDIIGAS KAKALAANS ARII GRIBEEJA PIE NAUDAS TIKT,TAAPEEC ARII NOSLEEDZA LIIGUMU AR DAIMLER,BET DOMBROVSKIS SO NELIETIIBU ATSIFREEJA UN KAAKALAANAM PIKIS AIZGAAJA GAR DEGUNU.VISI TANII TP ISTU PARTIJA IR ZAGLI.KAKALAANS ATNAACA NO KULDIIGAS,VEEL NEPASPEEJA DEGUNU APSILDIIT,JAU PIE ZAGSANAS..
ex
e
sexuals sprādziens

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas