Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Sudraba būtu gatava izvērtēt piedāvājumu kandidēt prezidenta vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Viņa vismaz neklanās ierēdņiem un mēģina šajā valstī kaut ko salikt pa plauktiņiem.Un arī ekonomikā un finansēs kaut ko saprot.
Zelma Birzniece
Z
Sudraba sarosījusies-gan par latviešu deportēro, gan karavīru kapu sakopšanu Bet kā ir ar pilsonības dalīšanu ?
Ezis66
E
Raksts atsauca man atmiņā vienu vecu latviešu filmu, "Pūt vējiņi", varbūt vēl kāds tādu atceras. Filmā bija tāds labs citāts: " ... še tev mans vainadziņš, še es pati!"
urciks
u
Man gan nav īsti skaidrs, kādu piedāvājumu un pēc kādiem kritērijiem viņa vērtēs? Ir prezidenta amats ar dotajiem lielumiem - pienākumiem, algu, pensijām utt....Ja esi gatava kaut ko darīt - tad saki jā, ja nēesi, tad beidz lauzties...Neesi ģimnāziste...
Paskatieties
P
I.S. VID ierēdņa deklarācijā pa gadiem. Kā viens godīgs cilvēks to var dabūt gatavu?
ausmastante
a
ei majas inguk,izguli dzerumu.
lohs
l
varbut esmu lohs un neko nesaprotu? Dienas aptauja Sudraba tikai par 500 balsim atpaliek no Zatlera, bet visur un vienmer avizes lielka dala kometetaju ar lielu parsvaru ir pret Sudrabu. Kozjol tu tur neuzprisini Sudrabas punktus maksligi?
x
x
Kapec man ir parlieciba ka Sudraba sadarbojas ar Krievijas specdienestiem? paskatisimies darbos. dazas dienas pirms saeimas velesanam kad sabiedriba bija lielas bazas vai neuzvares Krievijas atbalstitais saskanas centrs Sudraba ,,pavisam nejausi,, atrada ka Zatlers par daudz terejot un avizes izbazuneja ka latviskais Zatlers ir slikts.. tadejadi protams vairojot ,,laba,, saskanas centra izredzes velesanas.
jee beibi..
j
Sudraba aktivi piedalijas Latvijas valsts grausana stradajot Maskavas kontroletaja Parex. Kad vel vareja glabt situaciju un apstadinat Latvijas valsts naudas samaisisanu ar krievu mafijas naudu Parexa Sudraba kluseja, rezultata it ka glabjot Latvijas naudu tika ari samaksats krievu mafiozi un tadejadi glabjot uz nodoklu maksataju rekina Kargina un Krasovicka dzivibas.
bulciņa
b
Tad jau gandrīz žēl. Bija tik ļoti gatava.
figvams
f
Sudrabu nevar vēlēt tāpēc, ka eksistē drošības dienestu informācija, kas viņas kandidatūru padara neiespējamu. Beidziet tak ap viņu cepties, vai tad ar kaimiņvalstu specdienestiem nesasmērējušos kandidātu nav?
bulciņa
b
Man par to trešo īpaši neinteresē, jo politika jau ir diagnoze, bet kas tomēr ar to a) un b) punktu. Priecāšos, ja atbildēsiet.
Ance
A
Vēl nav ievēlēta, bet jau melo:) Ko nu liekuļo, padomā tik, gaida uzaicinājumu:) Tai pašā laikā taukais kombainieris bērziņš jau konsultē kam un kā kalpot:)
vecā kliķe
v
Sundrabas kundze, lūdzu, paskaidrojiet par: 1) G-24 kredītiem, 2) Darbu Parex 3) psihisko veselību
Pārliecība
P
Jā, par min. prezidentu tā kā īsti nevēlējās, nebija vajadzīgā politiskā gaisotne... Par prezidenti gan - tūlīt GATAVA izvērtēt. :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas