Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Sudraba: Latvijā Saeimas atlaišanas formula ir pārāk vienkārša

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jēpītis
J
Patiesās tautas domas var noskaidrot aptaujājot gadījuma rakstura izvēlētus 1000 pilsoņus, rezultāts būs tāds pat kā aptaujājot 100%, tikai iztērētie līdzekļi būs proporcionāli lielāki.Šo vienkāršo metodi nevar pielietot tikai tāpēc, ka korumpētā iekārtā vienmēr tiks tendenciozi izraudzīti ""vajadzīgie"" aptaujājamie.Sudrabas kundze muld muldēšanas pēc. Nevar pilsoņus piespiest kautko vēlēties, ja viņi neko nevēlas.
BALTS
B
ES PIEKRĪTU SUDRABAI ! DOMU LAUKUMĀ VAJAGA HILIOTĪNU (klīniskiem deģenerātiem no partijām ar ekstrēmu veidolu) un …… TRAKU ŠAKĀĻU BEDRI UN …………ATLAIST VAJAGA, IELAIŽOT ŠAKĀĻU BEDRĒ !!!!!!!!!!!!!!
žuks
ž
Atkal sākusi pogot kā lagstīgala! Vai tas nozīmē, ka pastāv bailes, ka jaunā Saeima nepārvēlēs valsts kontrolieres amatā?
RR
R
Pirmkārt, VZ nav vainīgs, ka Saeima nepieņēma normas, kas precīzāk regulētu šādu kārtību. Otrkārt, ja pat būtu kvorums, tad tas būtu pārsniegts. Treškārt, visiem tiem, kas te muld kaut ko par to, ka šāds rīkojums ir prettiesisks, palasīt Satversmes sapulces stenogrammas, kur ir kaidri un gaiši rakstīts, kāpēc mūsu Satversmes tēvi ir ieviesuši šādu pantu.
alias
a
Sudrabas kundze, visu cieņu Jūsu kā valsts kontrolieres darbībai, bet nevajag mūs uzskatīt par tik lieliem muļķiem. Ja sabiedrībai neb'tu piegriezusies šī gadiem ilgā politikāņu visatļautība, Zatlers ar savu Saeimas atlaišanu varētu dziedāt vienalga no kuras skatuves. Neesam mēs tādi idioti, lai skrietu uz referendumiem atlaist Saeimu tikai tāpēc, ka kāds ir pasvilpis. Šī situācija bija nobriedusi politikāņu savtīgās un reizēm pat noziedzīgās darbības un bezdarbības dēļ. Nevajag iedomāties, ka sabiedrība atsauksies katram svilpienam atlaist Saeimu.
SUPER
S
Un baigi laba, vismaz kādreiz var vienkārši ielikt tiem simts neliešiem kuri dzīro mēra laikā, baigi laba procedūra, varbūt vienīgā demokrātijas palieka brrrrīvajā latvijā. Oponējiet, ja oponējamais ir izaudzis pietiekami liels.
Andris
A
Vai Sudraba vēlas nosargāt nākamo Saeimu?
murgs, kurš runā
m
dienā pilns ar reliktiem - jurkāns, sudraba... un visi tik maļ vienu maļamo tas, ka zatlers "līda" pie sudrabas ir paša zatlera mīnuss, bet lai jau, zatlers tāpat kā lembergi, šleseri šķēles un sudrabas beidzot būs jaizslauka miskastē.. lai jau vēl papriecajas pēdējos brīžus pie siles!
Janka
J
Referendumos nav jābūt nekādam kvorumam, nevienā. Un jārīko referendumi par katru tautai svarīgu jautājumu. Tie, kurus tas interesē, nobalsos, bet ja neiet un nebalso, tad tas nozīmē, ka viņiem ir vienalga...
Andris
A
Tieši tā - referendumos kvorums nav nepieciešams, lai nevarētu balsot ar nepiedalīšanos. Ja ļoti vajag, tad lai ir PUSE NO IEPRIEKŠĒJĀS VĒLĒŠANĀS BALSOJUŠAJIEM.
  • 3
  • 0
Janka
J
Sudraba aizvien vairāk apliecina, ka viņas īstenais saimnieks atrodas Ventspilī.
Ezis
E
Tu to "saimnieciņu-baroniņu"esi saticis?? Un kā Tev kā cilvēks??! Ar izspiestu naudu jau nav jēga lepoties. Bija vēl viens tāds "saimnieks" Ādažos ! Tikko ija jādara pašam tā čiks! Nebūs mēris bankrotēs! No saimnieka nav ne smakas,bet manipulātors ar savu ietekmi ,to nevar noliegt,tikai normālā valstī viņš ,sen tur nesēdētu.
  • 0
  • 0
Janka
J
Latvijas problēma ir tā, ka saimnieku patiešām ir ļoti maz, daudz vairāk ir zagļu un diedelnieku, un viens no nedaudzajiem patiesajiem saimniekiem ir tieši Lembergs...
  • 1
  • 3
KLM
K
Jūs tiešām pieļāvāt domu, ka par to kāds šaubās?
  • 9
  • 0
zvirbulēns
z
Sudraba tā diplomātiski, bet man gribas teikt - Zatlers, pirmkārt, ierosinot jautājumu par Saeimas atlaišanu, pārkāpa Satversmi, otrkārt, tieši Zatlers ir vainojams visā šajā juridiska rakstura juceklī, kas nu radīts. Ja Latvijā ģenerālprokurors nebūtu kur aizkritis, baidos, ka Zatlers jau būtu apsūdzēts!
Ezis
E
Tev viss likās forši un kā vajag??! Domāju ,ka to vajadzēja jau sen izdarīt!
  • 0
  • 0
DD1
D
Piekrītu,- Zatlera lēmums nr2 ir tiesiskais nihilisms, jo pretrunā Satversmes garam (nevar vienu pantu lasīt atrauti no citiem). Ļoti žēl, ka Satversmes tiesa, baidodies no nepopulāriem lēmumiem, to neaptrīdēja. Tas arī liecina, ka nav īstie cilvēki Satversmes tiesā. Sudraba pareizi atzīmē, ka Latvijai ir bīstami, ja pārāk liela vara ir cilvēkam bez izteiktas atbildības sajūtas pret valsti, ja tas vairāk rēķinās ar savtīgām interesēm, domājot par savu popularitāti. Jābūt aklam, lai nesaprastu, ka tas ir Zatlers.
  • 1
  • 4
aha
a
pe siles nokļuvušajiem ar to ir jāreķinās! ievēlēšana arī nau sarežģīta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas