Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Sudraba: neticu, ka līdz vēlēšanām valdība pieņems nepopulārus lēmumus

Valsts kontroliere netic, ka pašreizējā politiskajā situācijā ir iespējams valdībai pieņemt nepopulārus, sabiedrībai vajadzīgi lēmumus. Intervijā raidījumam _900 sekundes _Inguna Sudraba dalījās pārdomās, ka arīdzan iepriekš svarīgi lēmumi, kuri atdzīvinātu ekonomiku, nav pieņemti, bet tagad līdz vēlēšanām tos sagaidīt būs vēl grūtāk.

Ja arī pirms tam būtiski, svarīgi lēmumi netika pieņemti, vēl jo vairāk priekšvēlēšanu gaisotnē tas nebūšot iespējams. I. Sudraba norāda, ka viņa jau šobrīd neredz nevienu būtisku darbību, kas parādītu ar kādām investīcijām uzņēmējdarbībā, zinātnē, izglītībā, kādās citās jomās "mēs tagad veicam tās injekcijas, kas pēc gada, diviem vai trīs ļaus mūsu ekonomikai būtiski atdzīvoties".

Šobrīd partijas domājot, kā pasniegt sevi pirms gaidāmajām vēlēšanām, arī Tautas partijas rīcība esot tam pamatā. "Es tiešām neticu, ka ir iespējami kaut kādi tādi nepopulāri, sabiedrībai grūti izskaidrojami lēmumi. Vai būs gatavas partijas arī šajā situācijā atbalstīt arī mazākumvaldību un par šādiem lēmumiem balsot? Es esmu ļoti skeptiska," norāda I. Sudraba un domā, ka būtiskus lēmumus varam sagaidīt vien pēc Saeimas vēlēšanām.

Pati I. Sudraba atkārtoti norādīja, ka neplāno iesaistīties aktīvajā politikā. "Iesaistīties politikā, tas nav mans aicinājums, es nejūtos tam piemērota," klāstīja Valsts kontroliere. Tajā pašā laikā viņa savu padomu neliegšot: "Kur noder mans padoms, es vienmēr došu padomu."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas