Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Sudraba: Sabiedrība vēlas pārmaiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gunars
G
Sudraba velas parmainas? bet kas vinu trauceja parmainas radit stradajot tik augsta posteni ka Valsts Kontrole? Mes esam dzirdejusi kadu noziegumu atklatu pret augsti stavosam personam? Mes esam dzirdejusi par kadiem jauniem likumiem kas izslegtu partijam iespeju legali piesavinaties nodoklu maksataju naudu? To ko mes dzirdam ir tuksas mucas skals troksnis.
klans
k
Lūdzu, pasaki, kādas pārmaiņas Tu piedāvā? To, ka vajag kaut ko, Tu kladzini jau sešus gadus.
Troll
T
Vēl vajadzētu puķainu kleitiņu iegādāties. Un sarunāt drošu iekšāvedēju... Bet vai mums vajag divus grāmatvežus pie varas? Val nav labāka doma, piemēram, par Levitu?
lasitaja
l
Neuzskatu sho par zinju. Ar tautas dziesmas vaardiem: precee mani, precee mani! Es razhena tautu meita u.t.t.
skumji
s
Pilnīgi jebkāda ticība zudusi, ka pārmaiņas ir iespējamas. Vadošie un valdošie to nepieļaus. Paskat vien, kā lembis atklāti ņirdz par stulbo tautu un tie par viņu sajūsmā.
kino
k
permen mi ždjom peremen
Toma
T
Inguna Saudraba, iesakumam pameginiet vadit kadu ministriju, tad pameginiet vadit valdibu kadus 5 gadu sun tad jau redzesim vai ir verts velet tevi par prezidenti, Darbs radis, kurs ir cienigs but par Latvijas valsts prezidentu, jo ta kropla sistema ka prezidenta amata tika iestumts aprobezotais, pamulkais Ulmanis, nekauniga, alkatiga, augstpratiga Freiberga un zeltu roku dakteris Zatleris ir pagatne, jo Latvija prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem, jo tas ir demokratiski un taisnigak.
grieze
g
Tālāk no gŗēka.Tikai šito nē par prezidenti.Vaimanātāja un histēriska klaigātāja.Mums šobrīd vajag mierīgus,nosvērtus cilvēkus,kas vieš optimismu un aicina līdzdarboties.Un Zatlers ir OK!
knaabis
k
Sudrabu vara bojājusi vairāk, nekā būtu vēlams - jau patreizējā viņas amatā ir problēmas ar pārāk dārgu lietu pirkšanu par nodokļu naudu, īpašām pilnvarām utml. Ir ne mazums sliktāku kandidātu par viņu, bet ir arī labāki, t.sk. Zatlers.
pakausis
p
hei nu ielieciet tak kādu jaunāku šamās bildi.. kundzīte sākusi ķemēties, bet Diena tik liek vecās bildes :)) cik daudz par to viņas teikto.. runāt jau šamā prot, bet nu neko citu, kā runāt jau viņa nedara.
sarmite
s
es ari esmu pret parmainam zatlers ir gudrs lilita smuka kampars godigs kristovskis kompetents murniece tautas mileta elerte mil latviju nevis sorosu saabs rupejas par latvijas interesu aizstavesanu nevis par to lai uz kadas vestniecibas galda butu slepeno apspriezu protokoli dievs pasargi ja kas no si skaituma mainitos tauta to nesaprastu
Nav uzrunājis????
N
Ļoti labi, ka neviens nav uzrunājis. Nekas jēdzīgs no tādas gudri runātājas un tukšpļāpātājas kā Prezidentes Latvijai nebūtu.
mnopr
m
Pārmaiņas vēlas, bet ne jau sudrabainas...
nu neraudi...
n
.Viņa taču nevar būt pat ierindas politiķis, kur nu vēl VP, jo tad viņa nemitīgi mirks asarās un viņai būs jātiesājas. Viņa taču pat pēc Šlesera salīdzinoši maigā "uzbrauciena" apraudājās un aizskrēja uz tiesu. Ko tad darīs, kad sāksies Latvijas politikā raksturīgie regulārie "uzbraucieni" politiķiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas