Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Sudraba velta kritiku Repšes darbības stilam premjerēšanas laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ir starpība liela
I
Repšem nācās saskarties ar cilvēku trūkumiem, savtīgām interesēm tūkstoš reižu vairāk nekā Sudrabai viņas līdzšinējā darbā. Tā taču ir pavisam cita lieta - norādit uz trūkumiem, par tiem tikai ziņot. Mēs priecājamies - cik labi viņa daudzas lietas redz. Bet vai viņa spētu ko mainīt šajās lietās,atrodoties koalīcijas pretrunās, tirgos, dažādo interešu sadursmē?
sens
s
Sudraba ķļuvusi par skaistu,elegantu dāmu.
Vārds
V
tev ir iespēja viņu apprecēt,
  • 0
  • 0
latvietis
l
Tas jaun tāpēc ka Repše tev uzteica darbu ,jo tur jau tāpat strādāji tukšus salmus kuļot, pasaki kaut vienu relu darbu ko esi izdzrījusi bez tukšas runāšanas,kā pašai nav kauns.
Einārs
E
Šitā šmara varēja labāk paklusēt, bet ja Maskavas saimnieki liek apriet, kā lai klusē?
Viņa nav šmara,
V
jo vēl nevainīga...
  • 0
  • 0
pa
p
Jā, bet, Ingūna, Šlesera partija jau ir beigusies! Kur tad tu iestāsies ar savu Dieva piesaukšanu?
PV
P
"Skaidrs, ka es strādāšu, man nav citas domas. Bet man ir tik grūti cilvēkus pārliecināt, ka tad, kad tu dari savu darbu, es nedomāju par paralēliem projektiem. Es ticu tam, ka Dievam noteikti ir plāns man, un es ceru, ka tas plāns ir ļoti labs," viņa piebilda. =========== Ja Dievam ir plāns, tad jau kaut kāda tur kontrolierīte tur vairs neko negrozīs.. Taisnais ceļš uz Maskavu. Adjē, Iguna!
skaidrs taču
s
Paldies Sudrabas kundzei par šiem atklātajiem un patiesajiem vārdiem.Domāju,ka bija vajadzīga liela drosme,lai to pateiktu par Repši,jo mēs taču visi zinām ,ka viņš ir Vienotības pagrīdes biedrs un to,ka viņam būs pietiekami kliedzēju-piekritēju uz citu apzākātāju arī ir skaidrs,jo aizejot no FM viņš pašā krīzes viskritiskajā mirklī pacēla algas FM par 15 proc..Visa FM taču ir tīrākā jenotu bedre,tad jau zināms par ko viņi kliegs un kuru aizstāvēs.
PV
P
Nu re! Beidzot arī skaidrs no kādas bedres izlīdusi Inguna! Jāatzīst gan - veikli maskējās. Varen veikli!
  • 1
  • 0
Politpesimists - 2
P
Nemēdzu divas reizes ( pirmo ievietoju Delfos) rakstīt komentāru par vienu un to pašu jautājumu. Taču šoreiz grūti nebrēkt. Sudrabas kundze! Jūs smagi kļūdījāties un, izskatās, parādījāt savu īsto dabu. Jā, Repše kļūdījās Jūs novācot no amata FM. Repše šo kļūdu atzina PUBLISKI. Taču Jums tā ir par maz. Vai tad Repše klusu, ar delikātām metodēm, bez publicitātes, masveida apmelošanas, varēja tik vaļā no Sončika, Jakāna, Vašķeviča un citām odiozām personām valsts pārvaldē? Pat ar šiem "zēniem" vēl viss nav beidzies. Repše pat mēģināja REĀLI KONTROLĒT Eiropas naudas izlietojuma lietderību. Un kāds rezultāts? Repši nosauca par diktatoru, mēģinājumu kļūt par superministru. Repše ir daudz izdarījis NESKATOTIES UZ MŪŽĪGO atrašanos MAZĀKUMĀ. Un ko tad PRAKTISKU, REĀLU esat izdarījusi Jūs, Sudrabas kundze? Jūsu teiktos vārdus atceros. Lūdzu darbus, tikai darbus! Gaidīšu kaut kādā veidā un formā publisku Jūsu atbildi. Nekautrējaties!
PV
P
Inguna kautrējas.
  • 2
  • 1
no malas
n
Ko reālu šī lēdija ir veikusi savai valstij 8 gadu laikā, izņemot kostīmiņu maiņu? Man paliek iespaids, ka arī Sudrabu interesē tikai pašas karjera. Par viņu var teikt tieši to pašu, ko viņa saka par citiem.
Alvis
A
Ļoti nekorekta, pat prasta un bābiska izrunāšanās!Biju labākās domās par šo sievieti!
Igors
I
Nafig tos vecos!! Lai pat klaat neiet Saeimai !!
Pid-ral-lal-lā
P
Civilizētā valstī valsts kontrole domāta,lai augstus amatus ieņemošo negodīgo cilvēku negodīgās darbības izskatītu tesā. Idiotijā.lv valsts kontrole piekopj šķidra pļūtīšanas šovu tautai smadzenēs.
to>to zvirbulēn
t
Ja nemaldos - savulaik Sudrabas kundze izteicas par Lembergu kā labu premjera TU MALDIES!
Vārds
V
viņa izteicās, ka viņai ar lembergu ir daudz kopīga, par premjeru viņa pati gribēja :D tūūtiņdreija!
  • 1
  • 1
drausma
d
Cik drausmīgi īsa atmiņa, ja repsēns pēc saviem paveiktajiem "varoņdarbiem" Latvijas izputināšanā, grib ar triumfu atgriezties.
Jukums
J
Manuprāt, Repšes parādīšanās liecina par to, ka pašreizējā valdība nebūt nav pārliecināta, ka viņiem izdosies ilgi paturēt varu. Un tad tiek meklēti varianti lai (kārtejo reizi) pamainītu pamainītu personālijas, bet mēģinātu saglabāt to pašu postā ievedušo kursu un to pašu biezajiem privilēģijas nodrošinošo sistēmu.
Jukum,
J
Tādā postā esot ir patiess brīnums, ka Jūs vēl spējat rakstīt!
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas