Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Sudraba vērtēs ziedu paklāju Ventspilī; cer, ka nebūs priekšvēlēšanu akciju

Ventspilī pilsētas svētku laikā tiks mēģināts uzstādīt Ginesa rekordu -  izveidot garāko ziedu paklāju. Tam jāpieaicina “sabiedrībā zināmi, uzticami un neatkarīgi liecinieki”, teikts pašvaldības paziņojumā. Viena no lieciniecēm būs Valsts kontroliere Inguna Sudraba."Es lūdzu izskaidrot man, kā tas viss notiks, tas nebūs pasākums, kur reklamējas politiķi," skaidro I.

Sudraba, kāpēc piekritusi. Viņai teikts, ka divas stundas būs jāvēro, kā top ziedu paklājs un pēc tam jāapraksta, kas novērots. Ziedu veidošanas pasākumu I.Sudraba uztver kā pozitīvu notikumu, kas motivē cilvēkus labām lietām. Viņasprāt, ir būtiski atbalstīt pasākumu, ko cilvēki uztver kā pozitīvu ziņu. I.Sudraba tic, ka pasākuma organizētāji rīkosies godprātīgi.Jāatgādina, ka nesen Ventspilī notikušajā šlāgeraptaujā, Ventspils mērs Aivars Lembergs, atklājot pasākumu, pamanījās pateikt, ka dziesmu vārdus un mūziku Latvijā raksta nevis vietējie autori, bet Starptautiskais Valūtas fonds. Izskanēja arī citas piezīmes par politiku. A.Lembergs ir arī Zaļo un zemnieku savienības premjera amata kandidāts.

Ziedu paklāja neatkarīgais eksperts būs arī Raimonds Pauls no Tautas partijas, informē Ventspils dome.

Ekspertu vidū būs arī Aldonis Vēriņš, Anta Sparinska. Jeļena Prokopčuka, Andris Šics, Jānis Šics, Dainis Kūla, Gļebs Panteļējevs, Olga Šilova, Aleksejs Naumovs, Eduards Cehovals, Jakovs Rafalsons, Ēriks Hānbergs, Andris Kolbergs, Andrejs Ērglis, Valdis Pīrāgs, Edgars Vērpe.  

Ventspils pilsēta šogad atzīmē 720.jubileju. Svētki notiks 23. un 24.jūlijā. Ostas ielas promenādē iecerēts izveidots 1500 m garu un 1 m platu ziedu paklāju, tajā izmantojot turpat 80 tūkstošus podiņos augošu puķu. Izveidotais puķu paklājs būs apskatāms līdz 27.jūlijam, bet puķes pēc tam tiks stādītas pie skolām un citviet pilsētā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas