Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sudrabu atkārtoti ievēlē par NSL priekšsēdētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alte
a
Nez vai kundzei raibajā kažokā vairs kāds brauks no ,,smakavas,, ar lidmašīnu ,šo vizināt....Ļoti jau neperespektīva kremļa vajadzībām....
P
P
Es nezinu par ko balsot;esam trīs kaimiņi,katrs balsojam par savu interešu grupu,galā esam nobalsojuši par mistisku koalīciju.Tāpēc mēs esam tur,kur esam.
T>P
T
Nē: Jūs esat tur kur esat cita iemesla pēc: Tāpēc, ka akli ticat ko jums stāsta politiķi, un ar savu galvu nedomājat. Lūk, kāpēc!
  • 1
  • 0
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
INGŪNA SUDRABA >PUTINA TROJAS ZIRGSLATVIJĀ !!! VIŅAI NEPATĪK NATO UN NATO TANKI LATVIJĀ .....BET VIŅAI ĻOTI PATĪK KRIEVU TANKI... ! TĀ KA LATVIEŠI ... > NEBALSOSIM PAR SUDRABU !!!
pilnīgi
p
stulbs koments-un tā jau te 20 gadus....Nebalsosim par krieviem, nebalsosim par latviešiem, utt...Kad reiz sāksi domāt un balsot par valsti un tautu? Ar tik stulbiem vēlētājiem nav brīnums, ka te nekas nemainās.
  • 6
  • 9
Tauta
T
Jaunā NSL valde ir daudz spēcīgāka. Tajā pārstāvētas reģionālās nodaļas. Normunds Grostiņš, kurš saņēma lielu delegātu atbalstu, kopš 2012. virza PVN samazināšanu pārtikai un aicināja tagad strādāt, lai samazinātU PVN maizei. Tagad ir par ko balsot! :)
slāvs>Neslāvs
s
Ja saskaņa būtu okupanti, tad LV vara tos sen būtu padzinusi. Ja vara tos LV tur, tad vai nu nav okupanti, vai pati LV vara ir okupanti, un tad iznāk, ka balsojot par varu tu balso par okupantiem.
  • 6
  • 3
atbilde>Tauta
a
Tikai viena lieta: Ne tu zini jauno valdi, tāpēc ne tev te par viņu aģitēt, it sevišķi tāpēc, ka jaunā valde, kad bija vecā klusēja, un nez kāpēc vecai valdei atļāva darīt visu ko tā gribēja.....
  • 6
  • 1
Neslāvs
N
Neiznieko balsi - labāk uzreiz balso par okupantu saSSkaņu ...
  • 8
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas