Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Sūna izstājies no paša vadītās partijas un pievienojies ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edvīns Puķe 4ATA
E
Solidaritātes kongresā ,pirms gada,tiku ievēlēts par partijas priekšsēdētāja vietnieku,bet notika tīša sabotāža - partijas vadība uz VID rezultātus neaiznesa. Tagad "darbiņš" ir pabeigts un partijai jāsāk visu no sākuma.
XXL
X
Tas jau vien būtu ieguvums, ja publiskā telpā vairs nerādītos Sūnņas ģīmis un viņa ģeniālais politiskais piedāvājums "eu, dodiet vairāk naudas"!:)
Policijas darbinieks
P
Agris Sūna izrādījās blēdis un nodevējs, jo nodeva pašas dibināto partiju un tās biedrus. Arī kā poliicistu arodbiedrības līderis ir apsolutā NULLE! Jā tāds tiek Saeimā, tad likumi būs vēl trakāki un dzīve ies uz leju. Zarlers nesajēdz, ko dara un tādu pie varas nedrīkst pieļaut. Cerams, ka tauta sapratīs, kas ir Sūna un kas mūs sagaida, ja šo ievēl. ŠAUSMAS!!!
čoms
č
Man kauns ka kādreiz Tevi pazinu un sveicinājos,
Rasma
R
Ja tā ir taisnība, tad brīnos par Zatlera partiju, tāpēc jau vien nevar par viņiem balsot, ka pieņēma šo pašlabuma meklētāju.
dritvaikociņš
d
Nu gan ZRF sāk līst iekša'visas pabiras! Sūna būtu kapakmens pat labam peldētājam!
Kļūda
K
Sūna, tava nojauta ir pareiza - tu esi ļoti kļūdījies. Tādēļ met mieru politikai jau sodien! Šlesera Reformu partija ir tā īstā, kas var!!!
nv
n
Zatlers ir pēdējā cerība?!?!... es zināju, ka ar valsti ir slikti, bet ka tik slikti, gan nebiju domājusi.
Sociāldemokrāts
S
""Zatlera Reformu partija ir pēdējā cerība mūsu valstij. Ja būšu kļūdījies, tad vairs ar politiku nenodarbošos," sacīja Sūna." Divas labas ziņas: 1) Latvijā par vienu sīkpartiju mazāk (vēl jau Uzņēmumu reģistrā paliek kādas 50 sīkpartijas). 2) Sūnas kungs ar politiku vairs nenodarbosies. Nodarbosies citi. Sūnas kungs nodarbosies ar mājas lietām un mierīgi strādās kādu algotu darbu...
Rasmuss
R
Pats Sūna ir viena liela kļūda! Bļin, pamest paša radīto partiju, uzmest visus biedrus un aizlaisties uz citu šķidru kompāniju, lai tikai tiktu par deputātu! Sūna, tu esi glumiķis!
xxx
x
līdīs pirmajos numuros?
viesis
v
Starp citu- iesaku visiem pastudēt ZRP ekonomisko programmu. Cīņa ar oligarhiem, protams, ir jauki, bet šīs partijas ekonomiskā programma ir mežonīga. Absolūta nerēķināšanās ar iedzīvotāju vairākuma interesēm un sociālo džungļu attīstīšana Latvijas vietā. Nedomāju, ka mūsu jau tā nomocītā valsts un sabiedrība ir pelnījusi kaut ko tādu. Pats netaisos kaut ko tādu atbalstīt un neiesaku nevienam normālam cilvēkam to darīt.
ar šo monstru jebkura partija
a
aizies postā un zaudēs tikumisko potenciālu
Lelle-zvirbulēnam
L
Sveiks, čiepstekli! Visi Tev mēmās šausmas, tikai hūte pa pirmo! vai ne? Bet ar to salmu galvu zem platās hūtes ir tāpat cauri.
Lelle
L
Ai kā gribas pie siles....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas