Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Superpuikas titulu ieguvis Arnolds Jānis Krauklis

12 gadus vecais rīdzinieks Arnolds Jānis Krauklis no Rīgas Centra daiļamatniecības pamatskolas 6.a klases kļuvis par konkursa “Superpuika 2010” uzvarētāju. Trešdien notika konkursa fināls jeb Ceļojuma uz Zemes centru pēdējais posms.

Viņš  uzskata, ka īstam Superpuikam ir jābūt atjautīgam, gudram un stipram. Arnolds fano par hokeju, Dinamo Rīga un tuvākajā laikā cer iekļūt U-14 Latvijas basketbola izlasē.

Konkursā 2. vietu izcīnīja Lauris Rihards Meimanis no Aizupes pamatskolas, 3.vietu ieguva Ralfs Bankovs no Rīgas 6.vidusskolas un Edijs Ostapko no Ādažu vidusskolas.

Par Superpuikas titulu sacentās arī Oskars Raudiņš (Rīgas Kristīgā vsk.), Artūrs Stabulnieks (Riebiņu vsk.), Rainers Vorslavs (Jelgavas 4.vsk.), Helvijs Babris (Taurenes vsk.), Kārlis Rušmanis (Jelgavas 4. vsk.), Mārcis Vasiļevskis (Saldus sākumskola), kuri tāpat kā visi finālisti jau no 2009. gada rudens piedalījās vairākās konkursa kārtās un 175 dalībnieku konkurencē izcīnīja iespēju startēt Rīgas cirkā.  

10 finālistiem bija jāveic elektromontāžas uzdevums „Pazemes olimpisko spēļu lāpas aizdegšana”, amatniecības uzdevums „Pazemes instrumentu kaste”, radošais uzdevums „Pazemes alu sienu zīmējumi”. Fiziskajā trasē bija jāapdzīvo viss 6 m augstais Zemes centrs un jāpārvar gravitācijas likumi. Savukārt divi superfinālisti Arnolds Jānis Krauklis un Lauris Rihards Meimanis nokļuva līdz pašam 12 metrus augstajam Rīgas Cirka kupolam un no turienes - Zemes centrā, kur visātrākais un veiklākais bija Arnolds Jānis Krauklis.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas