Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Taivāns: Latvijai laicīgi jādefinē intereses migrācijas jomā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aradhana
a
Esi mierīgs, arī Mahatmas Gandija laika Indijā iedzīvotājiem tika mēģināts iegalvot, ka no viņiem nekas nav atkarīgs... Tieši tas jau ir vienīgais veids, kā Ļaunums var iegūt reālu varu. Tas, kurš sludina un tas, kurš viņam notic, ir līdzvainīgi 50:50. Tieši imigrācija ir tā joma, kur vislabākos rezultātus iespējams gūt ar nevardarbīgo pretošanos. Nesadarboties ar masveidā iepludinātiem svešu kultūru pārstāvjiem, darba devējiem - nepieņemt viņus darbā, kolēģiem - neveidot privātus kontaktus, namīpašniekiem - neizīrēt viņiem dzīvokļus. Un to visu - ar iekšēju mieru, nevis naidu pret atbraukušajiem - lai mūsu naids paliek situācijas vaininiekiem kosmopolītiem, ultraliberāļiem un viņu pakalpiņiem.
"MUMS"
&
Kas, Latvijai???? latvijas iedzīvotājiem tiešām teikšana ši lietā? tie ir meli un illūzija
bulciņa
b
piekrītu
immigranti ejiet mājās
i
Ņemot vērā milzīgo bezdarbu līmeni Latvijā, mums ir padaudz iedzīvotāji. Importēt lētu darba spēku no austrumiem ir bezjēdzīgi, un ja austrumnieki aizņem darba vietas domāt vietējiem es domāju pirmo reiz Latvieši un Krievi būs vienoti un sitiīs tos tumšos un dzeltenos kuri kļūs par ziliem, melniem un asiņsarkani.
aradhana
a
Mudināt uz svešu imigrantu aicināšanu, kad tūkstošiem latviešu ir spiesti aizbraukt bezdarba dēļ - kad daudzas latviešu ģimenes spiestas dzīvot šķirti, kad dažkārt cilvēkiem ar augstāko izglītību ir sarežģīti atrast pat nekvalificētu darbu - TAS IR GENOCĪDS! Būdama Saeimā pārstāvētas partijas biedre, es nevaru aicināt uz tautas un valsts nodevēju sodīšanu bez tiesas. Tādēļ teikšu, kā teica mūsu senči: SASPER PĒRKONS ŠO ODŽU DZIMUMU!
lapsa
l
Te cienijamais autors Taivans kaut ko saputrojis, ka es saprotu musu uzdevums ir tikt vala no imigrantiem nevis papildus piesasit.
...
.
...Man, atšķirībā no autora, liekas, ka ja Latvijā dzīvotu nevis 60 vai 2 miljoni, bet teiksim 1,6 miljoni iedzīvotāju, bet nevis nabagi, parādā un noplīsuši, bet vidējas Skandināvijas valsts pārticības līmenī, tad viss būtu kārtībā un iedzīvotāju skaits sāktu atkal pats atjaunoties ========================= komenta rakstītājs nezin, ka labklājība erodē cilvēka dzīvotspēju un dzimstība Skandināvijā palielinājusies uz melno iebraucēju rēķina.
ok
o
labākais, kas ar Latviju varētu notikt, ir islamizācija. tad nevajadzētu nekādus migrantus, jo būtu pietiekoša dzimstība.
b2>>taisnajam
b
Ka ar mietu pa aci, mums faktiski vajadzetu fokuseties uz jautajumu ka tikt vala no imigrantiem nevis ka iepludinat vel vairak imigrantus Latvija.
taisnais
t
Labāk būtu,ja profesors savas zināšanas izmantotu svētīgi Latvijai -palīdzētu tikt vaļā no šī migrantu murga.Tas gan nav tik vienkārši,bet pie tā mums jāstrādā .Jo ātrāk,jo labāk.Citas izejas mums vienkārši nav.
lux
l
Personīgi es par to,lai vienu krievu nomaina ķīnietis. ----------------------------------------------- ----------------------------- Un vēl arī indieši. Antvepenē gluži tāpat kā Luksemburgā pēdēj'laikā viņnu skaits strauji pieaug. Skaisti, izglītoti cilvēki. ķīnieši savukārt čakli. Man nav arī iebildumu pret afroeiropiešiem, ne arī arābiem. Arī turki Latvijā jau iedzīvojušies. Par krieviem nav nekā sliktāka!!!! Te viens otrs apr to, ka afroeiropieši dzīvo no pabaltiem, laikam nav nāciws iet/braukt garām pŗtikas paku sadales punktiem krievi vien. Turklā ne arābus, ne indiešus, ne ķīniešus nezombēs kremļa propaganda. Ar katru dienu kreivi kļūst nelietīgāki un nekaunīgāki.
ksenofīls
k
"Politiskās nācijas" versija ir tikai globālo parazītu politiska afēra un nekas vairāk! Un šai afērai, tāpat kā visam citam, - ir sākums un ir beigas... Rietumeiropa šo "lētā darba-spēka" afēru ir sākusi atšifrēt. Vai gan mūsu "pielāgoties" gribētājiem nevajadzētujau jau laicīgi viņiem sekot?
dimdamdum
d
Nu, latvietes jau ņems, tikai kad ņems latviešus, labs jautājums.
ksenofīls
k
'Pastāvēs, kas pielāgosies!' Bet kam? Impēriju ekspansijai? Sorosa propagandētajai "vienotai ekonomiskai telpai" ? Globalizētai kungu - kalpu sabiedrībai, kam? Un vai tu zini, kas kāk pēc muldēšanas...? ...jā, uz visiem laikiem un bez kāda "memory"...
DANKO
D
vizītes mērķis bija iepazīties ar Somijas pieredzi patvēruma meklētāju izmitināšanā. Somijā patvēruma sistēmas uzturēšanai gadā tērē ap 27milj EUR. Katru gadu Somija uzņem 750 tā sauktos kvotu bēgļus. Īpašu uzmanību pievērsām jautājumiem, kas saistīti ar patvēruma meklētāju izmitināšanu, kam ir speciālas vajadzības - invalīdi, veci cilvēki, nepilngadīgie bez pavadības, vientuļās mātes. Vispārēju ieskatu Somijas patvēruma meklētāju izmitināšanas sistēmā mums sniedza Somijas Darba ministrijas pārstāvji. Aplūkojām trīs patvēruma meklētāju izmitināšanas centrus - Tamperē, Kotkā, kā arī aplūkojām aizturēšanas centru Helsinkos.Somijā ir 15 patvēruma meklētāju centri – trīs Darba ministrijas pārziņā, divi Sarkanā Krusta, bet pārējie – pašvaldību pārziņā. Patvēruma meklētājiem ir iespēja pašam īrēt dzīvokli un nākt uz centriem, lai tiktos ar sociālo darbinieku vai centra vadību un risinātu interesējošos jautājumus.Viņi saņem kabatas naudu, kuras lielums ir atkarīgs no izmitināšanas centra atrašanās vietas – Helsinkos saņem vairāk, nekā Kotkā. Patvēruma meklētājam sākot ar uzturēšanās Somijā ceturto mēnesi ir tiesības strādāt. Viņi apmeklē somu valodas kursu, bet pēdējā laikā patvēruma meklētājiem māca arī angļu valodu un lietot datoru. Tāpat saņem arī medicīnisko palīdzību, par palīdzības veidu lemj centrā esošais medicīnas personāls - medmāsiņa vai ārsts. Ja ir aizdomas par AIDS vai kādu seksuāli transmisīvu slimību, patvēruma meklētājs tiek „pārliecināts” par nepieciešamību veikt pārbaudes, bet tās nav obligātas. Centros ļoti būtiska loma ir sociālajiem darbiniekiem, kuri patvēruma meklētājiem palīdz risināt ikdienas problēmas, un psihiatram, kurš palīdz tikt galā ar stresu un emocijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas