Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Tautas partijā nepārreģistrējas arī reģionu biedri, tostarp Rēzeknes novada mērs

Tautas partijas (TP) vadītāja Andra Šķēles izsludinātajā biedru pārreģistrācijas rezultātā tās rindas kļūs retākas, vēsta laikraksts _Diena. _Pārreģistrācija beidzās 1. martā, bet vadība vēl neatklāj, vai rindu tīrīšana izdevusies.

Dienas rīcībā esošo informāciju, ka TP nav pārreģistrējies arī Rēzeknes novada domes priekšsēdis Monvīds Švarcs, TP priekšsēdētāja pārstāvis Romāns Meļņiks sākumā nevēlējās komentēt, rakstīts avīzē. M. Švarcs ir samaksājis partijas biedra naudu un nav izrādījis vēlmi saraut saikni ar TP. «Taču es nevēlos jaukt darba lietas ar partijas lietām, jo pašvaldībā partijas piederība ir sekundāra,» atzina M. Švarcs, kuru apbēdinot cilvēku vērtēšana pēc partijas krāsām, nevis tā, cik profesionāli viņš veic savu darbu. Agrāk M. Švarcs bija viens no aktīvākajiem TP biedriem Latgalē. Taču pēc A. Šķēles atgriešanās līdera amatā acīmredzami šajā teritorijā ir aktivizējies bijušais Rēzeknes mērs Juris Guntis Vjakse, kurš arī pārstāv TP valdes reģionu padomē.

Kā argumentu minot nevēlēšanos vairāk darboties partijā, tajā nav pārreģistrējušies arī vairāki biedri Aizkraukles nodaļā, piemēram, Biruta Lisenko, kā arī novada Bērnu un jauniešu centra direktore Sarmīte Kruglova. Viņa Dienai atzina, ka tas saistīts ar vilšanos ne tik daudz partijā, cik politikā kopumā. «Man nepatīk tas, kas notiek valstī, un nedomāju, ka pārējās partijās ir citādi,» teica S. Kruglova, kurai pēdējais piliens bijusi valdošās koalīcijas izturēšanās pēc pašvaldību vēlēšanām, pretēji iepriekš teiktajam pēkšņi nākot klajā ar pensiju un skolotāju algu samazināšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas