Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ticamākais kompromiss premjera amatam ir Kariņš; parādās valdības melnraksts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kompromāts
K
Kompromiss starp vēlētāju vairākuma izbalsotajām partijām!
Pilsons nelatviets
P
kremlj p odstilkas var melot cik griba ,a Karinjs ir labaks par labako jusu kremlinsu un Karinjs nakt no rietumi, ko jus bi dlas tak nenavidjate
Scorseze>Psihiatrs
S
Pilnībā piekrītu, jo latvieši diemžēl vēl joprojām nav sapratuši, ka lai ko arī solītu krievi, jeņķi, zviedri, vācieši, viņiem ir tikai un vienīgi viņu valsts intereses un Latvija ir tikai ģeogrāfiska vieta ar ekonomisku un militāru nozīmi, tas arī viss un skatīšanās mutē šiem "labvēļiem" novedīs pie tā, ka neatkariba atkal būs zaudēta:)
  • 1
  • 0
Psihiatrs
P
Piedāvājot šādus personāžus (Šķēle: lieciet lielāko kr...), mērķis ir diekreditēt Latvijas eliti un jebkuru tās iespējamo valdību. Tad būs iespējams vieglāk ieviest tiešo ārvalsts pārvaldi; uzspiest vēl aplaupošākus līgumus un privatizēt vēl atlikušos infrastruktūras aktīvus. Gribētāji tam ir gan Austrumos, gan Rietumos.
  • 3
  • 2
Derglis
D
Mums jau 90.gados Latvijas ceļš vāca tos, kas Ņujorkā uz ielas tirgoja bulciņas un cēla par ministriem.
  • 5
  • 2
Latvietis
L
Sazin kādēļ par Kariņu, JV un APar tā aģitē troļļi, kuriem latviešu valoda acīmredzami nav dzimtā. Vai tik nebūs tā, ka patiesībā Kariņš apkalpo Kremli? OIK afēra to apliecina.
  • 3
  • 3
1000% par
1
Šodien, 20:27 Neslāvs Ja kremļa pindosi kviec kā ar vācu durkli kautas cūkas, izskatās, ka Kariņa k-gs ir pareizais Ministru Prezidents.
1000% par
1
Šodien, 2:37 Tautas Balss Ja Kariņš atmetīs tautai nepieņemamo neoliberālu un praidistu atbalstu valsts dzīvē, tad no visiem, kas JAU BIJA, tas ir labākais kandidāts!
Neslāvs
N
Ja kremļa pindosi kviec kā ar vācu durkli kautas cūkas, izskatās, ka Kariņa k-gs ir pareizais Ministru Prezidents.
Neslāvis
N
Sorķēze, tu varētu dirst mazāk No tevis visa Diena smird!
  • 4
  • 1
Scorseze
S
Tu, "Neslāvs" vienkārši vari aizvērties, tādi tautas nodevēji kā tu man blakus uz barikādēm nestāvēja, tur bija daudz cilvēku, taču tevis tur konkrēti nebija:) Varbūt tu arī biji tas, kura vārds varētu būt tajos "čekas maisos" kā sevišķi iztapīgs "palīgs", jo tad tu kalpoji viņiem, šodien jeņķiem, rīt kalposi tam, kurš vairāk tev samaksās:):)
  • 4
  • 8
Te nu bija
T
Kariņš tā ir laba ziņa Latvijas zemniekiem. Nesen šis luņķis bļaustījās, ka latvieši galīgi bezkaunīgi esot palikuši un pieprasot no Eiropas naudu, kas pienākoties tikai vācu un holandiešu zemniekiem, bet latviešu baurim, pēc Kariņa teikta, jāstāv rāmi un jāapkalpo kungi. Ar tādu premjeru mūsu zemnieciņi uz savu interešu aizstavibu Eiropa varēs pagaidīt mūžīgi un trīs dienas.
Uldis
U
Šo utaino Kariņu Briseles klaunu grib par Latvijas premjēru ? Tādam kā viņam ir jāsēžzem galda,un jāsūkā . Plušķi Tu nekad nebūsi Latvijas Valsts premjēsrs .
oskars
o
mafija rulle ..., tad jau labak Piebalgu .
Neslāvs
N
Ja kremļa pindosi kviec kā ar vācu durkli kautas cūkas, izskatās, ka Kariņa k-gs ir pareizais Ministru Prezidents.
Kārklu vācietis
K
Ja Neslāvs Kariņu slavē,tad tas gan ir riktīgi pareizais ...
  • 5
  • 12
kāds zina,
k
kurš to melnrakstu sataisīja?
senču ols
s
kariņš jau nesen radiofonā izteicās ka ir gatavs uzņemties premjerministra slogu , ja koalīķija ar zēzē esesiešiem, ja ne tad tutū...
Gunārs
G
Kāds ellē ratā kompromiss!!! Pabrika vietā iesmērēt Kariņu, kas būtībā ir no viena un tā paša grupējuma. Sashēmoja tomēr OIK mafija sev vietu atpakaļ pie siles.
GG
G
Ja jau Vinķele iecerēta par veselības ministri, tad jau nav, uz ko cerēt. Tūlīt pateiks, ka pensionāri strādājuši citai valstij un neko nav pelnījuši. It kā pati nebūtu padomju laikos dzemdībās saspiesta.
Tautas Balss
T
Ja Kariņš atmetīs tautai nepieņemamo neoliberālu un praidistu atbalstu valsts dzīvē, tad no visiem, kas JAU BIJA, tas ir labākais kandidāts!
cerēt nav kaitīgi
c
Naivulītis
  • 22
  • 4
Ne scorseze,bet m.škuratovs
N
Šodien, 0:10 Scorseze Vai kādam vēl ir vēlēšanās iet uz vēlēšanām?!:):):) Ielieciet gan šo ASV specdienestu darbinieku par premjeru un sagaidīsiet "brīnumus" vistuvākajā laikā. - Saprotams,ka tu gribi kremļa vergu par premjeru, bet tā nebūs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas