Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +7 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Tiesa ierosina Tautas partijas maksātnespējas lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daarta
d
Bet kāda maskātnespēja??? Bļāviens! Šķēlem, Kalvītim, Slakterim, Zalānam, Kučīnskim utt. ir jāatbild par Latvijas Valsts izsaimniekošanu!!!
p.disidents
p
Beidzat taču vienreiz Vienotības liekuļi ārdīties,to kas notika ar TP, normālam cilvēkam skaidrs.knab ir politiska organizācija,tā ir viekārša izrēķināšanās.Un šī nauda nav no jūsu un mana maciņa.Tas jau vairāk līdzinās totilitāram teroram un tas ļotu skaidri aprakstīts L.Lapsas grāmatā"cits ķēķis".Arī dabā vis tieši tā ,arī notiek. Ja paskatās,cik tālu šis proces,-Vienotība faktiski nolikvidējusi visus konkurentus,arī SC tiks nostumts malā,tātad faktiski,analoģisks Krievijas variants.Vai tauta maz apzinās,kur esam? KLUSUMS! Tas nozīmē,ka sabiedriskie mediji un virkne tiesībsargājošās organizācijas,kalpo Vienotībai.Vai tas apmirina tautu,to mēs redzēsim nākotnē.
to: p.disidents
t
Ar Tautas partiju neizrēķinājās KNAB, bet tas bija Augstākās tiesas senāta nepārsūdzams lēmums - vai Jūsuprāt, Augstākās tiesas senāts arī ir "Vienotības liekuļi"? Esmu pārliecināta, ka nespēsit šeit atbildēt uz šo loģisko jautājumu, jo esat gļēvulis.
  • 0
  • 0
d.disidents
d
Man ar Vienotību nav nekāda sakara un par viņiem nebalsoju, tomēr par Tautas partiju kā noziedzīgu veidojumu man nav ne mazāko šaubu.
  • 1
  • 0
sods
s
Butu labi, ja taja glaze butu ievietots kads padzeriens no kura sis kroplis neatmostos.
vesturniece
v
Latvijas iedzivotajiem sie notikumi, paradibas, noziegumi kadi tik aveikti pedejos 20.gadus Latvija un so zaglu un banditu vardi, uzvardi ir jaregistre ka vestures lieciabs un ir jaivieto Okupacija muzeja, lai Latvijas nakosas paudzes zna ka Latvija tika veikts holokausts pret latviesu tautu kuru realizeja Godmana un LC zaglu banda, Skeles un TP laupitaju banda, Lemberga un ZZS, Slesera un vina banditisko grupejum vadiba, Ulmanis, freiberga, Zatleris......
Nata
N
Kad JĀZOG, TAD IR RIKTĪGA SPĒJA, KAD JĀMAKSĀ, TAD MAKSĀTNESPĒJA. UN PAR LATVIJAS APZAGŠANU NEKĀDU SANKCIJU?!! kĀPĒC TAD LAI NEZOG CITTAUTIEŠI??! - ANTONOVS??! LŪK KĀDI LIKUMI, NEVIENS PAR "PASTRĀDĀTO" NEATBILD!
Pēteris
P
Tiesas spriedums ir tiešām interesants. Kādai sabiedriskai organizācijai ir saziedota liela summa. Par šo summu sabiedriskā organizācija ir uztaisījusi pozitīvisma kampaņu. Tā kā atsevišķi TP biedri ir arī šīs sabiedriskās organizācijas biedri, tad KNAB un tiesa nolemj. - Par citai organizācijai ziedoto summu piedzīt soda naudu no TP. Par to pašu summu, ko cita organizācija izlietojusi pozitīvisma kampaņai, - vēlreiz piedzīt to pašu summu no TP. Rezultātā nabaga likvidējamajai TP jāmaksā sodanauda 1 000 000. Nauda, ko pati TP nekad nav redzējusi un nekad nav tērējusi vai pārtērejusi.
tiešām
t
Mēs mīlam šo valsti - šie nelieši kādreiz sludināja, kur palikusi viņu "mīlestība", kad valstij un tautai jāatdod pēc likuma pienākošamies nauda?
jenoti krāpjas trakāk nekā tp
j
Kāpēc lacis nevar nozagt 100 000 Ls no sakonsolidētās naudiņas ja šī valdība ,iespejams,pieradusi visus pirkt un pārdot: ,Olu šteinam kārotais krēsls būs pēc balsojuma,iespējams, par pakalpojumu-budžeta atbalstīšanā, 100000 vērta mašīnite lacukam par pakalpojumu ,iespējams, antonovam ,utt un citādas kombinacijas lai tikai noturetos pie varas, lai tikai izskatitos pa smuko pasaules acīs,bet paša lāča tauta lai sprāgst nostlačaprāt Mūsu valdibā ""nav"`korupcijas
diemžēl
d
No šīs bandītu kompānijas atraugām nelaba smaka vēl nāks visu nākamo desmitgadi.
eseses
e
pastāstiet man muļķim ko tas nozīmēs mums? Vai mēs savu nodokļu maksātāju naudu dabūsim atpakaļ? šķēle pasludina pats savu bankrotu? bet kā tad nabadziņš tagad iztiks? ieliksim mēs ka viņu cietumā, la itur vismaz viņu pabaro ar jogurtiņu.
xxx
x
Ar Tavu nodokļu naudu te nav nekāda sakara. Atmosties!
  • 0
  • 0
tiesa
t
Es ierosinu so zagli, banditu latgali Skeli, vina vecaki ir no Latgales, kuri parcelas uz dzivi Jelgavas rajonu, nekavejties tiesat un sodit, jo sis sabiedribas padibene ir pelnijis publisku naves sodu par tiem noziegumiem kadus vins un vina vadita banda TP ir veicis pret latviesu tautu un Latvijas valsti.
Šie bandīti un padibenes,
Š
kā ņirgājoties, savā pēdējā saietā lieliem burtiem uz skatuves bija uzrakstījuši - MĒS MĪLAM ŠO VALSTI! Morālie kropļi.
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas