Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Tiesībsarga pārstāve iesaka nenoklusēt, bet sūdzēties par pasta sūtījumu atvēršanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis Irbe
J
http://www.pasts.lv/lv/aktualitates/abonesana/paradresacijas_un_anulesanas_kartiba.html rakstīts, ka sūdzības pieņem tikai rakstisku un tikai uz speciālām veidlapām. Kurzemes rajona pasta nodaļas darbinieki par tādām nezina, iesaka rakstīt brīvā formā. Tagad nezinu kur un kā lai pasūdzas par nespēju pasūdzēties iestādes noteiktajā kārtībā :)
Hm
H
Man tā jocīgi šķiet, ka "Latvijas pasta pārstāve" apgalvo, ka bažām par atvēršanu neesot pamata. Ko tad viņa - personīgi pārbauda katru sūtījumu? Kā viņa zina to apgalvot? Piedzīt no viņas personiski kompensāciju par katru atvērto sūtījumu! Par tādu bezatbildīgu izrunāšanos.
Saule
S
Man un manai ģimenei arī nepārtraukti ir problāmas ar sūtījumu saņamšanu - neatnāk no ārzemēm pat ierakstītas vēstules, kur nu vēl Ziemassvētku apsveikumi vecmāmiņai. Es tiešām nesaprotu, vai tik grūti ir novērst pārkāpumus? Ka tad citās valstīs tas izdodas?
aLLA
a
xm, taa kaa atseviski komentetaji teic, ka nedrikst aploksnes nemaz naudu suutiit, tas esot kadu tur noteikumu vai likumu parkapums, es te taa padomaaju, xm, varbuut pasta darbinieki noversh shos parkapumus, xm, xm. un tikai tiem, kuriem atnak saplestas vestules vai tas neatnak vispar, liekas, ka kads kauko sliktu izdarijis. isteniba tikai noversts sutitaja veikts parkapums. xaxaxa.
nozagtā valstī
n
Latvijas pasta pakalpojumus labaak neizmantot ( suutiit kautko veertiigu) , pasts savus iereedņus tur pusbadaa , tie gatavi suutiijumus izlaupiit, tas pats buus ar citiemm iereedņiem liidzko paveersies iespeeja saņemt kukuli par dariijuma izkaartošanu , ticiet kamps, izbadis iereednis briesmiigaaks par zveeru...
123
1
Lai LP uzstāda webkameras pasta šķirošanas daļā. Tas neko nemaksā un katrs cilvēks varēs novērot, kas tur īsti darās.
Teodora
T
Mumin, vai tiešām Tu domā, ka pēc Tavas rakstveida sūdzības sūtījumi atradīsies??? Kad tas bija? Padalies lūdzu šai jaukajā pieredzē, lai mēs visi nokaunamies :-)
Teodora
T
Mumin, piemēram, man arī reiz bija tāds pats gadījums. Nu jau kādu krietnāku laiku atpakaļ (jo jau dažus gadus maksimāli skatos, lai nevajadzētu nonākt darīšanās ar Latv.Pastu!). No pilsētas uz laukiem nosūtīju ierakstītā vēstulē nelielu žurnālīti. Protams, ka adresāts to nesaņēma. Uz maniem jautājumiem pasta operatore atbildēja apmēram tā: "Tās ierakstītās vēstuēs jau reģistrē tikai nodošanas punktā un pēc tam saņemšanas punktā- ja pa ceļam kas - visi gali ūdenī, neko atrast vai konstatēt vairs nevar." :-DDD
tlusis
t
Jā, šogad ir strauji pasliktinājusies situācija- man pat amazon pakas (marķētas), kas līdz šim pienāca bez problēmām nedēļas laikā (no UK) tuvojas man 3 nedeļas (minimums) un ir atvērtas vai viena pat bija aplieta ar diezin ko- pārpakota ceolofānā un uzrakstīts- samirkusi! kam un ko lai sūdzos!?
rīdziniece
r
Ko viņi melo, ka šķirošanas kontrole kļuvusi stingrāka???... Gluži otrādi - man viena pasta darbiniece pati ar savu muti apliecināja (kad sūdzējos par trim pazudušām vēstulēm šogad), ka tagad vēstules pastā šķirojot daudz neuzmanīgāk nekā agrāk; ka kaut cik vērības piegriežot tikai ierakstītajām un prioritārajām vēstulēm. Bet pārējās - gadoties taču, ka, atverot maisu, kādas izbirstot zemē un tās tad tā arī paliekot. "Bet vai tad vakarā apkopēja, grīdu slaukot, tās nepamana un nepaceļ?" es ironizēju. - "Nu, ja ir turpat uz grīdas, tad, protams, pamana, bet ja nu aizkrīt aiz galda vai skapīša, tad taču nē!" viņa man nopietni atbild...
Bo
B
No LV uz Eiropas valstīm pārskaitījumi tiešām ir dārgi (ap 8 Ls), bet no ES un Latviju liela daļa banku prasa tikai 1 eiro.
Bo
B
No Vācijas uz Latviju bankas pārskaitījums maksā tikai par 30 centiem (20 santīmiem) vairāk, nekā vismazākā 20-gramīga vēstule.
Skepse
S
Bo taisnība = naudu sūtīt aploksnē ir stulbums + sūtījumu pārkāpums - Pastā pat ir noteikumi, ko drīkst sūtīt - nauda ietilpst tai kategorijā ko aizliegts, bet daudzi to ignorē, jo lētāk ierakstītu vēstuli sūtīt mekā bankā samaksāt ar pārskaitījumu pārdesmit latus.... pats gan esmu tikai uz ārzemēm sūtījis cash par eBay pirkumiem, par laimi viss aizgājis lai°igi - problēmas sākas, kad sūta no ārzemēm UZ Latviju...
Bo
B
Ne gluži, pasta sūtījumiem ir ierobežojumi, t. sk. nauda. Ja cilvēki nepārkāptu noteikumus, zagļiem nebūtu ko meklēt vēstulēs. Es negribu attaisnot zagļus, bet tomēr esmu dusmīgs uz tiem idiotiem, kuri bāž naudu aploksnēs. Katrā pilsētā uz katra stūra ir banka. Pat neizejot no mājas naudu var pārskaitīt caur internetu. Bet visu laiku atrodas idioti, kuri, gribot ietaupīt dažus eiro un pārkāpjot pasta sūtījumu noteikumus, pēc tam zaudē visu izsūtīto summu.
>Valdis
&
tur nu gan Tev nav taisnība, vēstuļu aploksnēs nevar sūtīt jebko...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KUR SŪZĒTIES?

Par jautājumiem, kas saistīti ar Latvijas pasta pakalpojumiem, jāzvana pa informatīvo tālruni 67008001.

Atsauksmju, sūdzību un pretenziju iesniegšanas gadījumā jāsazinās ar LP Klientu informācijas centra darbiniekiem, zvanot pa tālruni 67608311 vai rakstot uz [email protected]  .

Savus jautājumus (atsauksmes, pateicības, sūdzības) Klientu informācijas centram klienti var nosūtīt, arī aizpildot kontaktformu LP mājas lapas www.pasts.lv sadaļā "Uzziņas" - "Kontakti".

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas