Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

TM pārstāvis pieļauj notāru cenrāžu pārskatīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Par cenrāžiem neko neteikšu, jo nezinu izmaksas, bet tā saucamo nenovēršamo "pakalpojumu" saraksts gan būt jāpārskata. Cik daudz papīru nav jātaisa pie notāra, "lai nebūtu kļūdu", bet tad, kad tās kļūdas (un ne tikai kļūdas) tomēr atklājas, notārs, nabadziņš, jau tikai ļautiņu (blēdi) uzklausījis un zīmodziņu licis...
moritz
m
ok, te tagad neviens netiek galaa ar to ienaakumu lielumu - ir adekvaats, vai nav utt varbuut tad labaak kaads var pateikt, cik notaari ik gadu ir nomaksaajushi nodokljos? ja IIN būs miinusos, tad gan nopietni jautaajumi rastos.
peka
p
Ienākumi nav tas pats, kas peļņa. No ienākumie, kā jau te raksīja, vēl maksā nodokļus, darba algas, biroja izdevumus utt. Tā kā tas cipars, ko notārs nopelna ir pavisam cits un krietni mazāks. Dažam varbūt tas ir vienlīdzīgs ar daža laba komentētāja algu!!!
budžets
b
to no Zviedrijas: Zviedrijā notāru nav? Vai arī viņi strādā bez maksas?
budžets
b
to juris zelčs- pilnīgi pareizi. Patreiz presē tiek izpūsts zilonis no mušas. Deklarācijā norādītie ieņēmumi, mīnus 47% nodokļos, mīnus izdevumi( algas, datori, datu bāzu abonēšana utt.). Brīnos par notāru padomi, kas neveic nekādu sabiedrības izskaidrošanas darbu. P.s neesmu notārs, bet arī pašnodarbinātais kas maksā 47% nodokļos.
juris zelčs
j
Vai kāds nevar paskaidrot, ko nozīmē "ienākumi" attiecībā uz notāriem? Cik saprotu, interneta deklarācijā norādītie ir pirms nodokļu, biroja un darbinieka algu apmaksas, kas nozīmē, ka peļņa ir galīgi cits cipars, kas principā varētu būt arī negatīvs. Vai es maldos?
No Zviedrijas
N
Baigais kapitalisms! Visi zina, ka parmeriga birokratija un tas izmaksas bremze uznemejdarbibas attistibu, kas ir kapitalisma pamats.
sola
s
Vai tiešām valsts grib saņemt mazāk ieņēmumus no nodokļiem?
jautaajums
j
beerninsh kaut ko bez lamaam citu arii var no sevis izspiest? P.S. Taa arii izvairiijies no atbildes par "faktiskajiem izdevumiem" 3,80 latu apmeeraa par vienas personas datu paarbaudiisanu.
budžets
b
Lai Lazdovskis no sākuma parēķina ieņēmumus budžetā no nodokļiem ko maksā zti un notāri. Tas jau izklausās pēc sociālisma "likvidēsim kulakus". Pēc tam tikai čīkst, ka budžetā nav naudas. Mīļie, tas ir kapitālisms.
nju nju
n
TM attiecīgā departamenta vadība un notāru vadība tikšanās reizēs apskaujas un sabučojas. Neticu, ka idejai par notāru takšu samazinājumu būs turpinājums. Gluži otrādi, attiecīgais departaments ceps augšā pamatojumu, kāpēc notāru takses ir jāsaglabā un pat jāpaugstina.
Gogi
G
Nu plikdirši, ko nelec gaisā par tiesu izpildītājiem? SNIEDZE UPĪTE Ienāk. no saimn. darbības un komercdarb 190299.30 LVL Dividendes 18499.05 LVL ANDŽELA VAITOVSKA Ienāk. no saimn. darbības un komercdarb 47178.31 LVL Te nu arī man jācitē Grūtups.
zina
z
Domāju, ka runa jau nav tika daudz par tām taksēm principā, bet gan par to, ka bez notāra pakalpojumiem cilvēks nevar daudz ko nokārtot, jo to prasa likums. Advokātu varu izvēlēties ņemt vai neņemt un cik dārgu vai lētu varu atļauties. Savukārt notāra pakalpojumu izmantošana bieži ir obligāta prasība.
Dīzels
D
man viena un tā paša dokumenta apstiprināšana bāriņtiesā 8 Ls. pie notāra 20 Ls kā to saprast . Protams izmantoju lētāko . Tad nav ko brīnīties kad šie jūtas kā nieres taukos.
Alma
A
Ai, tu nesaprati par ko Latvijas shēmotāji visvairāk uztraucas. Ne jau par to ka nevarēs pierādīt parakstu, bet par to, ka vēlāk KNĀBS uzraks un varēs pierādīt ka paraksts ir īsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas