Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Top priekšlikumi, lai ierobežotu valsts sekretāru politiskās aktivitātes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
un likvidēt šo institūciju.
Zandai patīk Loginovs?
Z
Laikam jau Zandai šķiet normāli, ka no valsts budžeta institūcijas vislabāk apmaksātā persona ir Gordovskis(Stradiņu rektors)... Alga nieka 100+ tūkstoši!!! Ha-ha Gruškevics lūk atļāvās norādīt... Fui!
jautājums
j
Nu jā... Atļāvās sprēgāt ? Un rektori sev algās maksāt pa 11 tūkst. mēnesī... Varbūt , ka Gruškevicam pilnīgi pamatoti šķita, ka valsts naudas augstskolās ir par daudz ?
ABC
A
Tava premisa ir nepareiza pašos pamatos. Ja cilvēks ir TP biedrs, tas automātiski nozīmē, ka šis cilvēks ir nelietis, melis un netīrs intrigants, ko Gruškevica piemērs tikai lieku reizi apstiprina.
Vuarzazi
V
Problema nav valsts sekretaru politiskas nostajas, bet ka valdosas partijas ieliek savus cilvekus un izrave spejigus ierednus.
jējē
j
Tieši tā, dažu valsts sekretāru intīmās saites ir izpētes vērtas... Ja pats nav partijā, tad intīmās saites ir...
zanda
z
Cik zinu peec IZM draugu stastijuma, grušķevičs bija tas, kas tik totaali piedāvāja mazinaat naudas augstskolām, lai sagrautu augstākās izglītības sistēmu Latvijā, jo Tautas partijai vēlēšanās ilglaicīgi izdevīgāk būs stulba mazizglītota tauta, ar ko varēs vieglāk manipulēt. Citādiu visādi augstskolu profesori atļāv';as pārāk daudz sprēgāt pret Tautas partiju!!
es
e
ja kaads papetitu veel dazhu valsts sekretaaru ne tikai tautpartejiskaas bet ari citas intimakas saiknes :)) Valsts sekretari tiesham lieks postenis ar augstu politsko (g.k. tautpartejisko) ietekmi!
Ezitis
E
Es pieljauju, ka Griskevics ir godigs cilveks, bet valsts sekretars Gruskevics ir galvenais Tautas partijas manipulators IZM. Tieshi vinjsh vainojams daudzu tik stulbu leemumu pienjemshanaa, kas skar Izglitibas sistemu, jo pirms veleshanaam taapat skaidrs, ka visi vainos ministri un ZZS, kas arii nav tiira!
ghj
g
Diez vai šādi var ierobežot ierēdņu politiskās aktivitātes. Civildienests kā neatkarīga un vienota sistēma jau nefunkcionē pašos pamatos: nav vienota atalgojuma sistēma, ne ilglaicīga personāla attīstība, - nu varbūt runāt par atsevišķām ierēdņu likumā noteiktām darba tiesībām, tas arī viss. Sistēma nav veidota tā, lai sevi izvērtētu un uzlabotu. Katrā gadījumā, tālu no attīstīto valstu (OECD, ES) līmeņa.
Ak - xxx3
A
Tā ir tenkošana, ne pabrīdināšana, kas nu nekādi nepiestāv pietiekami augstai amatpersonai. Inteliģences pietrūkst, un ne viņam vien!
zvirbulēns
z
Žetons, un visi viņi kā no viena tēva, pat fiziski līdzīgi, paradokss, bet fakts. :)))
TP Ne..fans!!!!..
T
un kādus ''likumus'' dārgo spoguļu cienītājs ieteiks ..atklāto melotāju (vai pilnīgi nekompetento..bezatbildīgo ) ministru saukšanai pie REĀLAS atbildības!!!???? p.s. kāds ''pārsteigums'' = Gruškevicam izrādījās taisnība!!!!:)))))
hipijs
h
Kaut kāda jauna šķira parādījusies - metroseksuāli karjeristi ar rozā vai gaišzilām šlipsēm un poļu vai ukraiņu uzvārdiem - Gruškevics, Bičevskis, Pavļuts u.c.
ABC
A
Gruškevicu vajadzēja aizrotēt ellē jau pēc kolektīvās Latvijas karoga zaimošanas akcijas, kurā aktīvi piedalījās šīs ministrijas darbinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas