Laika ziņas
Šodien
Migla

Topošo valdību noliek uz bremzēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak
a
vai viņš pats nesaprot cik nožēlojams????
Astrīda
A
Vienotība laikam grib panākt Saeimas atlaišanu.
marccc
m
Kapēc Iļja Gerčikovs nelika visus savus līdzekļus Krājbankā? Tā taču bija "laba" banka! Tā pat kā krievu bagātnieki nedzer savu Maskovskaju vodku, jo zin ka tas ir sūds..
KATRĪNA
K
Kas organizē - labs jautājums, tiešām. Imperiālisti ? Kas tie tādi būtu ? Pasaules valstu politiku, manuprāt, sen vairs nenosaka nāciju vēlmes un tieksmes, bet korporāciju negausība. Naudas dēļ "talantīgie manageri" ir gatavi uz dajebko. Viņiem neeksistē nekādas morāles normas, nekādas cilvēcīgas vērtības. Un tas attiecas uz pilnīgi visām "valstīm", Krieviju ieskaitot!
ze4ro
z
Šitie saskaņieši Latvijas pilsonību ieguva nelikumīgi un tā viņiem jāatņem! Mainam brīvību pret gāzi un naftu? Jau esi nostājies četrrāpus? Ir krievi - nav darantijas, nav krievu - ir garantija!
Woooow
W
Vienkāršiem vārdiem pateikts, bet ir pilna Latvija ar tādiem, kuri nespēj veikt savus darba pienākumus un neiet projām? Vai tad tā nav
Duro.
D
Bizness izkrāpt PVN no valsts budžeta
Valfis
V
Kad mūsējie sāks,apturēt vairs nebūs iespējams. Purvāji atgriezīsies viduslaikos
da,da...
d
Kiseļovs stāsta! Katru nedēļu
Jā!!!!!!!!
J
?????Tu,Jāni Adijāni penšiem liec mieru ! Nopelni pats pensiju,tad ver mutīti vaļā! Ja cilvēks visu mūžu ir godīgi strādājis,tad viņš IR PELNĪJIS vismaz kādu atlaidi par to ! Ne jau pnši vainīgi ka Ušakovs reformu taisa ! Skaidrs tev,ļurba
Apsveicami.
A
Tas "Išakovs" tak neatkāpsies,ir viņam ideals Putlers vienmēr pareizs,nekad nekļūdas.Neticu ka tā notiks,cilvēciņš mucā audzis un pa spundi barots!
vetto
v
Negribi? Brauc uz tēvzemi Krieviju, un tur maksā nodokļus. Un pieprasi, lai kremlis nesūta "humanitārās kravas" Ukrainai?
SkichyLV
S
Krievijas bandītus ir jāšauj, pareizi teici!
ahbarovičš
a
Un te kāds irš par pasaules policistu ASV!
Pareiza doma
P
Tātad, ZZS ar 21 mandātu pienākas 4,8 ministru portfeļi (noapaļojot - 5), Vienotībai ar 23 mandātiem pienākas 5,2 ministru portfeļi (noapaļojot - 5), bet Nacionālajai Apvienībai ar 17 mandātiem pienākas 3,9 ministru portfeļi (noapaļojot - 4). Līdz ar to Vienotībai nepienākas pārraudzīt sešas ministrijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas