Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

TP sāk biedru pārreģistrāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šefs
š
Laikam jau Dieviņš Jums atņēmis pēdējās prātiņa un atmiņas paliekas! Kalvītis stūrēja un Šlesars palīdzēja spiest gāzi grīdā! Nothing special ar Godmani iemeta naudu divu komjauniešu bankā.. u.u.t u.t.jpr.
lno
l
Andris pārbaudīs, vai visi TP biedri spēj ar cieņu nest godpilno kretīna vārdu.
Vija -dzintra
V
Esi vai izliecies par muļķi, jo apgalvojums, ka Dombrovska valdība jestūrējusi valsti krīzē, neliecina par gudrību?! Vienīgais, ja Dombrovska darbu tik ļoti netraucētu TP, tad tas būtu reizēm veiksmīgāks gan! Par Andrīša atgriešanos motīviem precīzi teica vakar radio: viņš gatavs glābt Latviju, glābt no ... progresīvām paŗmaiņām, jo tas traucē shēmu realizāciju dzīvē, un atgriezt mūs visus tajā Latvijā, kur valstī visu nosaka oligarhi, kur VID, TK ķer mazos zaglēnus, lai lielajiem netraucētu, kur visos svarīgos posteņos sēž savējie, kur taisnība pieder valsts varai, ko palīdz nostiprināt tai uzticīgi mediji, kur viss kalpo paša naudas makam!
Vientulais vilks
V
Kehris, SOCIKS NAGLIS AIZEJ pie acu arsta un nonem ORAZO plevi no acim
Vientulais vilks
V
Vai DOMBROVSKIS modernizeja par valsts lidzekliem partikas uznemumus,kurus pec tam prihvakitizeja? vai DOMBROVSKA laika radas miljonari GAILIS
dzintra
d
Lasu un domāju, komentētāji, bet savādāk kā par bļauriem tādus nevar nosaukt, nav gatavi pārmaiņām!!! 21.gs ir mobilitātes gadsmimts arī emociju ziņā, feodālajā laikā bija dzīvesstils būt tam zemākajam, pie tam mantot to, bet šodien visiem ir iespējas. Tuvojas Jaunais Gads un redzu tikai negāciju pastiprināšanos. Latvijas sabiedrība tiek konfrontēta no vienas puses uz otru un galu galā mēs nonākam tādā kā vāveres ritenī, kad viss ir slikti un labākais ko var sagaidīt noteikti nebūs labs, bet gluži pretēji - slikts. Un tā mēs dzīvojam savā samazgu bedrē un domājam, kāpēc ir slikti. TP rādās, ka ir sākusi pārorientēšanos. Šķēle atgriezies, lai parādītu neticīgajai sabiedrības daļai, ka viss vēl ir iespējams, ka Latvijai ir nākotne, ka mums ir nākotne. Lai arī kāds Šķēle netiktu zākāts, citu politiķu, kas palīdzētu mums izrausties no krīzes, kurā iestūrējusi Dombrovska valdība, es neredzu. Žēl par to, ka atkal ir tikai viens cilvēks, kas ir Latvijas līderis - labajos laikos tā bija VVF visos pārējos Šķēle.
riņķī apkārt
r
Tas ir labi, ka notiek pārreģistrācija. Katram TP ierindas biedram būs iemesls sev uzdot trīs jautājumus : 1) Vai man ir pilnīgi skaidrs, kādām vajadzībām ar tādu troksni un kaitējumu partijai tika mēģināts dabūt cauri izmaiņas t.s. "drošības likumā"? 2) Vai es izprotu iemeslus kādēļ ar tādu niknumu tika uzbrukts KNAB, šādi vēl vairāk vājinot manas partijas pozicijas? 3) Vai man ir pietiekami izprotami principi, pēc kuriem vadoties, valsts tika "stūrēta" cauri treknajiem gadiem, veiksmīgi "apbraucot"gan ārzemju, gan pašmāju ekspertu brīdinājumus, ka virziens, kurā dodamies beidzas ar pilnīgu strupceļu? Un visbeidzot - kāda ir mana, kā TP ierindas biedra, loma procesos, kuri ieveda valsti tik dziļā krīzē?
Esīte
E
Šķēle izcili prot visu sagraut, izpostīt un izzagt, aiz viņa kaut ūdensplūdi un līķu masa, šim viss pie kājas! Šķēles faniem iesaku paņemt baltu lapiņu, sadalīt to divās daļās, vienā pusē Šķēles labie darbi otrā Šķēles sliktie vai neizdevušies darbi! Lai Jums veicas:) Rezultāts Jūs pārsteigs nesagatavotus :) Šādi izvērtējot pilnīgi visus politiķus šoks būs vēl lielāks:) Nav mums neviens politiķis, kam es uzticētu savu naudasmaku!!! Nav gan!!! Un tas jau ir skumji!!!
Terorists
T
Nu kuru tas interesē.Tāpat lielākai daļai no šamējiem tuvāk Lielā Andra tupelei netikt.Un nu līdz Saeimas lielajam beņķim viņiem tikai slienas jānorij, jo tas viņiem ir tāls sapnis. ,,KĀ LIELAIS ANDRIS LEMS TĀ BŪS".Vienu vārdu sakot-NABADZIŅI.
dzeris
d
Pārreģistrētis - tas nozīmē nolaizīt bārdainā Andrīša zābaku un zvērēt tam mūžīgu uzticību, vai tad nav skaidrs.
Kuiļu Žanis
K
Vai arī viņiem nav "citas problēmas"? Ko tas varētu nozīmēt? Pāraķ godīgi vai neprot dod "attīstības garantijas kā Kalvītis".
kaka
k
pashattiirinashanas un pasiziniicinaashanaas - andris to maak....
lisa
l
.Tik un tā, šķēle ir un būs, visskaistākais no visiem politiķiem :) .Tik un tā, šķēle ir un būs, visskaistākais no visiem politiķiem :) .Tik un tā, šķēle ir un būs, visskaistākais no visiem politiķiem :) .Tik un tā, šķēle ir un būs, visskaistākais no visiem politiķiem :) .Tik un tā, šķēle ir un būs, visskaistākais no visiem politiķiem :)
Vuarzazi
V
Vai TP ir apmaksajusi soda naudu par Pārkāpumu Saeimas vēlēšanu 2006 : (Diena 25.10.2007) : Likumigs priekšvēlēšanu izdevumu apmērs Ls.279'631.20 Tautas Partija …… Ls.529'980.54 pārsniedz 189.53% Nelikumīgi saņemti ziedojumi Tautas Partija …… Ls.555'430.-
linda
l
Notiek partijas iekseejo biedru tiiriisana , to jau solija šķēle kongresaa tas arii notiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas