Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Tralmaks: jaunu "Dienas" galveno redaktoru pagaidām nemeklēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juks
J
Tralmaks nav godavīrs.
nu nez...
n
Izmaiņas ir pamanāmas, un turklāt tās ir būtiskas, tagad avīze izskatās kā tantukiem un vienkāršai tautai domāta. iespējams, ka viņi arī lasīs, bet daļa bijušo lasītāju laika gaitā nenovēršami atteiksies no tās - ne dēļ kašķiem, drāmām un īpašniekiem, bet dēļ satura.
Oļiņiete
O
Tralmaks jau tā ir sapinies savos melos. Tas ir skaidrs kā pieci pirksti. Un, jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas. Tā intervija Luksemburgā ar Roulandu vispār bija izsmiekls, sevišķi, ja palasa, cik izsmeļošas intervijas Roulands sniedz iegādājoties, piemēram, privātu banku Luksemburgā. Iespējams, Tralmaks ir saņēmis komandu turpmāk klusēt, jo patiesajam īpašniekam izveidojusies situācija nepatīk.
Sanija
S
Nekur netiku teikusi, ka palikusajiem ir sliktaks limenis. Noradiju tikai uz to, ka tada statusa cilvekiem, kadi sobrid ir Tralmaks un Andersone, vakar obligati bija jabut TV tiesraidee un jarunaa ar sabiedribu, nevis jaaizbildinaas ar parmerigo darba daudzumu. Tas bija gleevi.
Ķencis
Ķ
Kadam jau jāstrādā arī, lai Dienu var izdot, kā sacītjāsaka, palika taču tā sliktākā daļa pēc Loč- meles teiktā! Taču diena iznāk un nekādas pārmaiņas katastrofāli nav pamanāmas! Tad nu iznāk, kā sacītjāsaka, ka visi tur bija vienā līmenī!
Sanija
S
Iespejams, ka Jums taisniba. Tomer dzilji nozelojami izskatijaas tas, ka ne Tralmaks, ne Andersone vakar nebija sanemusi drosmi piedalities Dombursovaa un aizstavet savu viedokli. Tadam redzamam personaam, ka vinji abi sobrid ir, tur BIJA jabut un bija jakomunicee ar sabiedribu. Sobrid ir radies iespaids, ka vinjiem vai nu nav ko teikt vai ari vinju limenis nevelk lidzi Locmelei, un vinji vienkarsi baidijaas izgazties vel vairak neka veca seeta. Un tas vinjiem nudien dod tikai lielu un treknu minusu.
Laura
L
te traģēdija tiek taisīta no mazas intrigantes Neļļas mutes! Neļļa varēja nervus paārstēt un, tad biku vairāk padomāt par savu NEAIZSTĀJAMO TĒLU! Vakar gan viņa izgāzās kā veca nervoza sēta un tas viņas smīniņš itkā no augšas uz citu mēdiju pārstāvju teiktā bija patiesi labs spogulis savas slēptākās būtības izrādīšanai! Vienkārši tukš ambiciozs cilvēciņš! Diena neko nav zaudējusi! Tik vien kā prastu intriganti, kas noliek savus bijušos darba kolēģus! Iesaku Tralmaka kungam jaunos žurnālistus pameklēt studentu lokā! Būs avīzei svaiga elpa un jauns skatījums uz dzīvi! Nevar taču gribēt , lai Diena 18 gadus stāv uz vietas kā klints, jo dzīve taču mainās, pamatvērtības līdzi ar to! Šodien izdzīvo tas, kas dzīvo laikam līdzi nevis akli pieķeras pie pagātnes bruņčiem!
nu nez...
n
man šķiet, ka 3dienas vāka bilde bija vienkārši drausmīga.
Oļiņiete
O
Skaidrs! Šķēle spēlē tenisu, Šķēle teātrī, Šķēle tirgū, Šķēle kombinātā, Šķēle atpūtā, Šķēle Gērnsijas salā, Šķēle pie datora. Vai vēl kas?
Lauķe
L
Es jau nu neesmu sevišķi gudra, bet Tralmaha izteikumi ir tik pretrunīgi, ka man rodas aizdomas - arī viņš ar gudrību nespīd. Vienā teikumā viņš saka, ka pašreizējā redaktore Dace Andersone labi tiek galā ar saviem pienākumiem, bet mazliet tālāk jau apgalvo, ka neredz, ka ar to varētu tikt galā viens cilvēks, jo arī tagad taču ir laikraksti Diena un Dienas Bizness, kā arī portāli Diena.lv un Db.lv. Kā tad īsti ir - kāpēc netiek meklēts galvenais redaktors? Piemēram, man būtu svarīgi to zināt, ja gribētu Dienu abonēt nākamajam gadam. Komunikācija ar sabiedrību tam Tralmaham ir vienkārši graujoši nesakārtota.
dzeris - Ekonomists
d
Bet viss pārējais tur vistīrākais murgs, virsraksti vien ko vērts -" SVF pret Latviju," un tādā garā.
Normunds
N
Pareizi, nav jēgas kādu vēl aicināt - būs tikai jāmaksā atlaišanas pabalsti.
dzeris - Ekonomists
d
Avotiņa komentāru izlasu vienmēr, arī šodien viņam nav slikts kiomentārs attiecībā uz TP un Šķēli.
Ekonomists
E
Starp citu, pirms cik gadiem tu pēdējo reizi lasīji neatkarīgo, ja tik pārliecinoši par to izdevumu runā?
dzeris
d
Ja gribētu saglabāt Dienu iepriekšējā kvalitātē, mēģinātu dabūt atpakaļ aizgājējus, uz jebkādiem noteikumiem, acīmredzot, mērķis ir cits. kā tad taisīs to naudu - uz dzeltēšanas rēķina vai uz pasūtījuma rakstu rēķina, cita ceļa nav? Jo bez aizgājušiem žurnālistiem kvalitāte nebūs, tas skaidrs katram. Nu, var jau mēģināt izkonkurēt Neatkarīgo, protams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas