Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Trešo reizi balsojot, Viesturu Silenieku apstiprina amatā bankā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?!
?
Lemberga - Brigmaņa pastnieks un kasieris
gho
g
Cilv'ēka seja liecina par viņu. Tas ir ārprāts, pelnīt tādu naudu, esot tādam vājulim. Gan jau ir spiests stipri dalīties ar iebīdītājiem. Es tak tādu pat neņemtu savas malkas kaldīšanai, tāds pat cirvi nav redzējis....
haris
h
Vai tas pats nav tas Silenieks ,kam māte ir tiesnese Vija Sileniece . un ir grandioza māja Rīgas jūrmalā ,tik nez par kādu naudu.
mekonijs
m
Vai tas kurš nav tas pats, kur gribēja kļūt par nothing special e-lietu ministrijā? Vai viņam ir atbilstīga izglītība? Vairāk izskatās, ka peld kā tāds pa putraimiem!
miks
m
jautājums, cik šitadu ausaiņu ir amatos salīduši ( salikti ) un sūc asinis no valsts naudas artērijām? Tā kā būtu laiks nogriest to padevi, pietiks ar 1000 ls uz visiem amatiem, normāla alga mēnesī, cilvēkam bez izglītības un zināšanām, nu ar muti braukt daudzi māk, tas nav vērā ņemams fakts, tāds varētu būt ekonomiskais priekšlikums šitādiem tirliņiem.
Vēzis
V
Kaut kas pretīgs. "Vides projektu" bīdītājs ar tāāāādu algu, kad Latvija grimst atkritumos un mēslos. Vides projekti, kas izmitinājušies Šmerļa ielā, katru dienu Šmerļa mežā var redzēt nesakoptas, piedrazotas vietas. Līdzīgi - visā Latvijā.
Zjanis no Padures
Z
Idish!!!!!!
Zjanis no Padures
Z
Jaa, makten izaudzis!!! No kādas komisijas cilvēka Saimaa, līdz ''sadiem brangiem amatiem valstī!!!!! Ieliktenis kas ieliktenis, bijushais kompartijnieks Brigmanjpapus biida....!!!Jaa, un Lembis jau ar te savu ir teicis......Taatad visai paklausiigs tipinjsh tas ausainis ir!!!!!!
žoržs
ž
pretīgs tips, mūslaiku komjaunietis. Viens no galvenajiem Zatlera bīdītājiem un riktētājiem tak ar sakumā bija, bet nu - beigās tur gluži viņu nevienam nevajadzēja.
Statistikas Pārvalde
S
Lūk, kas iecels Latviju saulītē! Ja katrs Latvijas iedzīvotājs spētu tā rauties 10 amatos ar simtos tūkstošu mērāmu algu, tad Latvijā laime būtu jau uz oktobra svētkiem! Viestur, turies! Un neņem vērā tās skauģu klaigas par ausīm, tas noteikti palīdz makšķerējot.
dudu
d
cik amatos ausainis ir? nesen TV redzēju, ka viņš pat vada kaut kādu velosipēdu asociāciju.
V
V
Forši! Kārtējais ģēnijs, kurš ir eksperts visās jomās un jautājumos. Tikai vienu nevaru saprast. Kur nepaskaties, visur universālie ģēniji ar piecciparu ienākumiem pie šprices. Tad kāpēc valsts ir tādā pakaļā?
Adolfo
A
Deklarācijas veids: Kārtējā gada deklarācija - par 2009. gadu Vārds uzvārds: VIESTURS SILENIEKS Darbavieta: 'LATVIJAS REPUBLIKAS VIDES MINISTRIJA' Amats: Ministra padomnieks 'LATVIJAS REPUBLIKAS SAEIMA', 90000028300, Latvija, Rīga, Jēkaba 11 Alga 12813,58 LVL 'LATVIJAS REPUBLIKAS VIDES MINISTRIJA', 90000028508, Latvija, Rīga, Peldu 25 Alga 520,00 LVL Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Vides projekti", 40003349929, Latvija, Rīga, Šmerļa 3 Alga 60000,00 LVL 'MĒRSRAGA OSTAS PĀRVALDE', 90000433945, Latvija, Mērsraga pag., Mērsrags, "Mērsraga osta" Alga 600,00 LVL 'RĪGAS BRĪVOSTAS PĀRVALDE', 90000512408, Latvija, Rīga, Saivas 40 Alga 31276,96 LVL NORDIC INVESTMENT BANK, T0900001848, Somija, Helsinki, Fabianinkatu 34 Alga 1657,00 EUR
Pūks
P
Tāds lutausis. :D
XXX
X
Nu, otrs kandidāts jau nav īpaši labāks. Brīnos, ka viņš ticis tādā amatā!! Cilvēka CV ir interesants!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas