Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Trīs Latvijas vēsturnieki uzstāsies konferencē Maskavā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
Kad pētnieki sāks pētīt, kurš jātiesā par valsts novešanu līdz bankrotam? Ir gan likums par darbību vai bezdarbību, bet nav pētnieku tik kūda tautu un bojā gaisu.
okupants
o
Katram savs vestures traktejums,katram sava "patiesiba"...
Человек
Ч
Nav nozīmes šādās Kremļa rīkotās konferencēs piedalīties. Ja viņi mēģinās runāt patiesību, viņus ātri apklusinās. Atliks tikai būt krievu naciķu marionetēm.
A REPŠES SIEVAS BRĀLIS
A
IDIOTI TIE VĒSTURNIEKI,TĀPAT VISS IR ZINĀMS.KO VAR ŅEMTIES PAR TO 1939 ---1945.G. ATKAL KĀDS GATAVOJAS SAEIMAS VĒLĒŠANĀM.
Oskars
O
Tas ir labi,bet kas tagad darās mana Latvija,kurš vēsturnieks pieprasīs BARGUS SODUS par 2008 - 2009gadu Latvijas tautas mērdēsanu BADĀ. KURA Latvijā registrētā un VALDOŠA PARTIJA PAR TO SAŅEMS BARGOS SODUS ?
mnja
m
nenolaidīsimies līdz "Sabiedroto" līmenim.. Nosodīt var režīmu, bet katram cilvēkam sods pienākas pēc padarītā, nevis zīmotnēm..
v aldis
v
vai Maskavā arī tā villosies kā te -komentos?
kas par...!
k
Valstij vnk nav kur likt naudu! Vismaz vēsturei naudas vienmēr pietiek. :(
nu nu
n
Ne jau tikai NKVD slepkavoja, laupīja un izvaroja.
Mensch
M
nezinu no kurienes tam necilveekam ziņas par leģionaaru piedaliišanos ģerevņu svilinaašanaa , mans teevs dieneeja 19. diviizijaa , viņš vienmeer uzsveera , ka nekad nav piedaliijušies miermiiliigo iedziivotaaju slepkavošanaa , kurpretiim krievi ar to lepojaas , piešķirot sev ordeņus par iekaroto teritoriju sieviešu izvarošanu un slepkavošanu , tas viņiem asiniis kaa Čingizhana mantiniekiem , arii ģerevņas dedzinaaja NKVD daļaas dieneejoši paarģeerbti vaacu mundieros , speciaali lai uztureetu patriotisko garu un naidu pret vaacu iebruceejiem , nedod dievs veel izraadiitu lojalitaati ,par ko arii dedzinaaja, kas rietumbaltkrievijaa bija izteikti , vecie baltkrievi vienmeer uzsveera , ka pirmie soveti bija labaaki par otrajiem , jo te kak prišļi tak i ušļi , a vtoriji astaļis po sei ģeņ, pats to esmu dzirdeejis
mnja
m
kā redzi, tad es to nedaru, tieši otrādāk - uzsveru atšķirību starp šīm organizācijām.. Par stulbumu un zemiskumu griezties pie čemodāna..
hm ...
h
Savādāk vēl sākšu arī visus sarkanuutainos veterānus zākāt par noziedzniekiem --------------------------------- Nu un? Tikai izrādīsi savu zemiskumu un stulbumu ....
mnja
m
tūlīt tev došu ustaniķ kādu citu citu faktu - es (latvietis) blagodarna saucu par leģionu TIKAI Waffen-SS dienējošos abās latviešu divīzijās..
alu cilvēkam
a
Tad jau latvieši būs arī čekistus apmācījuši dedzināt cilvēkus Čečenijā. Nezini vai latvieši arī Tuhačevski apmācija ar gāzi indēt zemniekus Tambovas guberņā?:)
mnja
m
vai es ko teicu par leģionu? Es tev jautāju: "Kad kāds latvietis SS būtu dienējis?" Cik man zināms SS struktūrās uzņēma tikai tīrasiņu ģermāņus.. Tā ka nevajag nodarboties ar vēstures falsifikāciju un jaukt kopā leģionu (Waffen-SS) ar SS.. Savādāk vēl sākšu arī visus sarkanuutainos veterānus zākāt par noziedzniekiem, kā nekā kopā ar viņiem "karoja" arī slepkavas no NKVD..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas