Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Truksni negāž no amata. "Esmu brīvs no jebkādām atkarībām"

Pirmdien plkst. 12. sasauktā ārkārtas sēdē tika izskatīts jautājums par Jūrmalas mēra Gata Trukšņa (ZZS) atstādināšanu no amata. Atklātā balsošanā par Trukšņa atstādināšanu balsoja tikai trīs deputāti, bet pret bija ZZS un Saskaņas deputāti. Truksnis balsošanā nepiedalījās. Līdz ar to Jūrmalas mērs paliek amatā.

Sarunā ar TV3, LNT un LTV žurnālistiem uzreiz pēc balsojuma Truksnis noliedza, ka būtu atkarīgs no narkotikām vai lietojis narkotikas, būdams mēra amatā. "Esmu brīvs no narkotisko un jebkādu vielu atkarības. Esmu gatavs jebkurā laikā veikt jebkuras analīzes un ekspertīzes," vairākkārt uzsvēra Jūrmalas mērs.

Viņš norādīja, ka narkotisko vielu lietošana nav savienojama ar mēra amatu, un viņš narkotikas neesot lietojis. 

Uz TV3 jautājumu, kā Truksnis vērtē premjera Māra Kučinska (ZZS) pausto par Jūrmalas mēra iespējamu atkarību no narkotikām, Turksnis atbildēja: "Jautājiet Kučinskim."

To, ka Truksni var neizdoties gāzt no amata, jau pirms sēdes apzinājās arī opozīcija. Opozīcijas deputāts Guntis Grūba (Tev, Jūrmalai!/JKP) aizvadītajā nedēļā Dienai atzina, ka par domes sēdes iznākumu ir skeptisks, taču, viņaprāt, ir jāaktualizē jautājums, ka Jūrmalas domi vada cilvēks, kurš, pēc Grūbas teiktā, "acīmredzami nav darbspējīgs". 

Jau ziņots, ka Jūrmalas domes ikdienu satricinājis TV3 raidījumā Nekā personīga parādītais sižets par Gata Trukšņa kabinetā savulaik kratīšanas laikā atrastu šļirci ar kokaīna paliekām. Sižetā bija apgalvots, ka Valsts policija Truksni sodījusi par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un piemērojusi viņam 100 eiro naudas sodu. 

(pievienota 5. rindkopa un 6. rindkopa)

 

Top komentāri

Lūk,
L
cik mums ir izdevusies valsts - pilsētas mērs ir narkomāns, korumpants, un marionete, bet ne pats atkāpjas, ne kāds spēj gāzt no amata...
"Atkačalovka" Bulduru slimnīcā
&
Truksnim" Bulduru slimnīcā ir savs īpašais luksusa numurs, kurā viņu atpumpē un padara "brīvu no atkarībām", kad pēc orģijām ir galīgi izvārdzis.
labs
l
Jau pirms 15 gadiem, kads Truksnis vēl bija domes izpildsdirektors, viņš ik pa laikam uz divām - trim nedēļām pazuda, jo bija "saslimis". Kad Truksnis tika par domes deputātu un vēlāk arī priekšsēdētāju, tad slimības periodi ievērojami pagadrinājās. Pēc tiem viņš parasti klīda pa domi kā mironīgs rēgs, cenšoties pierādīt, ka uz kādu laiku atkal ir brīvs no atkarībām.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas