Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Tūrisma aģentūras pagaidām neplāno evakuēt cilvēkus vai atcelt plānotos braucienus uz Ēģipti

Ēģiptes kūrortpilsētās - Šarmelšeihā un Hurgadā - briesmas nedraud, tādēļ par vairāk nekā 400 Latvijas tūristu ārkārtas nogādāšanu mājās un nākamajiem lidojumiem lēmums vēl nav pieņemts, portālu Diena.lv informēja uzņēmumu _Tez Tour _un Novatours pārstāvji.

Ēģiptē šobrīd atrodas 252 Tez Tour klienti, bet tūroperators Novatours precīzu skaitli pagaidām nenosauc.

"Cilvēkam ir tiesības atcelt ceļojumu, ja viņš vēlas. Tas ir individuāls lēmums," uzsvēra Tez Tour pārstāve Marina Ulanova. Uzņēmuma pārstāve nenoliedza, ka pirmdien saņemti vairāki zvani, kuros cilvēki izteikuši vēlmi atteikties no sestdienas lidojuma un rezervētās viesnīcas, tomēr precīzu skaitu vēl nevarēja pateikt.

Tūroperatora Tez Tour produktu menedžere skaidroja, ka uzņēmuma pārstāvji, kuri atrodas Ēģiptē, regulāri sazinās ar Latvijas biroju un informē, kā jūtas Latvijas tūristi. M.Ulanova uzsvēra, ka nepieciešamības gadījumā, uzņēmums ir gatavs savus klientus nogādāt mājās.

Arī uzņēmuma Novatours mārketinga menedžere Sanita Karpoviča skaidroja, ka vēl nav nolemts, kā rīkoties – viss esot atkarīgs no situācijas ārvalstī. Novatours pārstāve piebilda, ka, līdzīgi kā Tez Tour, nemitīgi sazinās ar Ēģiptē esošajiem uzņēmuma darbiniekiem. "Mūsu tūristi ir Šarmelšeihā un Hurgadā, un situācija uz vietas ir mierīga," informēja S.Karpoviča.

Gan Tez Tour, gan Novatours nākamais reiss uz Ēģipti, iespējams, būs šo sestdien. Tas atkarīgs, vai situācija valstī būs normalizējusies, un kādi būs Ārlietu ministrijas ieteikumi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas