Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Ūdre redz Lembergu kā valdības vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inka
I
Malacis, Ričs! Pilnīgi pareizi.
Inka
I
Man prieks, ka arī Ūdre pasaka kaut ko jēdzīgu. Personīgi viņu nespēju un nevaru cienīt par to, ka viņa, būdama Saeimas spīkere, skrēja vai gāja pie tā pērtiķveidīgā žī...................uz viesnīcu, kurš bija ieradies Latvijā. Kāpēc Latvija to pēriķveidīgo neizdeva Krievijai, man nav saprotams.
Ričs
R
Kas izgudroja to, ka Lembergam ir slikta reputācija? Ka viņš ir noziedznieks, smagos noziegumos apvainots u.t.t. Ja tā ir, tad kādēļ jūs - bļauri , muldoņas nevarat un nevarat to pierādīt. Un ja nu kādu no jums - samazgu gāzējus ,pašus apvainotu kaut kādā nodarījumā ? Gribētu redzēt kā jūs smikstēdami mazgātos balti. Paskataties labāk paši uz savu ģīmi un tad kritizējiet citus. Cik vareni jūs jūtaties aiz kāda stulba burtu savārstījuma aizslēpušies, izgāžat savas gailīša dusmas, ka no pašiem nekas nav iznācis, ka prātiņu nodzērāt. Tik vien no jums, taisnības cīnītājiem, ir kā lamu straume vai uz ielas sadot pa purnu kādai sievietei vai bērnam. Pretekļi!!!
Populists
P
Es stipendiju saņēmu 35-45 rubļus mēnesī un ne no Lemberga ! Bet es balsošu par viņu ! Tikai Lembergs var Latviju izvilkt no purva un VALSTS ZAGĻUS salikt cietumā ! Pārējie ir memļaki un nejēgas .....žēl, ka kādreiz daudzus "BATJKAS" (straumes, grīnblatus, dobeļus u.c.) pazinu .... "Nonāksim pie varas, tad visu (ekonomiku) sakārtosim .... " -Visvaldis Lācis LNNK kongresā.
palicējs
p
Jā , Lembergs ir kompetents daudzās jomās, sevišķi finanšu un tieslietu jautājumos, viņš būtu labs premjers, Emsim piestāvētu finanšu ministra portfelis, kurš bija pilns ar naudu,pat ejot uz darbu Saeimā, Caune varētu būt Dabas aizsardzibas ministrs, Līdaka Meža ministrs, kurš atrisinātu sēņotāju un ogotāju problēmas,Roze varētu būt atkal Lauksaimniecības ministrs, jo viņš labi tika galā ar cukurrūpniecību, tiktu galā arī ar citām nozarēm. Kas tagad mums nekait, lietuvieši pieved cukuru klāt, mums nav jāmokās. Tikai ko par to visu teiktu Zemnieku Savienības dibinātājs un cukurrūpniecības attīstītājs Latvijā god. KĀRLIS ULMANIS, tāds ir jautājums?
...
.
Stulbā lemberga stipendiāte!!!
he he
h
Ūdre redz Lembergu kā valdības vadītāju: Jo šeit ir Latvija., šeit ir gaujmala, šeit man patīk mazliet ielīgot
ALFREEDS
A
Meitene dzeltenā, nekas nav aizmirsts, i nemēģini atgriezties, par Lembergu vispār vajag aizmirst, cik ilgi arī Ventspils viņu cietīs, negodīgs cilvēks par premjeru?
kad zaļais pūķis vilina
k
Atceros Ūdres acis, kad tās no katra staba pretī raudzījās. Tik intensīva atpazīstamība vienmēr pie smagām sekām noved, jo turpmākā dzīve it kā tukšgaitā noris un nav brīnums, ja roka uz pudeles pusi aizgriežas...
Ūrdes sindroms
Ū
Ūrdes kundze, kā vienmēr, visu redz kā greizā spogulī, bet ar loģiku un skaidru lietu sapratni viņa nekad nemēdz draudzēties - greiza ienāca šajā pasaulē, greiza -laikam- aizies, ja Dievs neliks kādam brīnumam notikt.
as
a
who f* cares ko doma udre
aita
a
Vai smagos noziegumos aizdomās turams jau nav signāls tam,ka paklusēt par jebkādu mutes virināšanu.Kur nu vēl virzīšanu par premjeru!!!
vakars el vē
v
Hei, Ingrīda! Sēdies, divi!
No jaunākās paaudzes
N
Vai, mīļo pensionārīt, laikam esi no tā Lemberga kora. Bet vienalga pa garajiem mūža gadiem varēji ne tikai dziedāt , bet arī pareizi rakstīt iemācīties, jo ir dīKdieņi, nevis dīGdieņi. Nu komatus salikt jau būtu par daudz prasīts, lai teikumiņš labāk lasās.
Lāča sausais atlikums
L
Fiksais 08.04.2011. 08:32 Ja Latvijā butu kaut viens analītiskais žurnālist, tad varētu uzrakstīt par šo biznesa projektu, ko sauca par JL un tagad Vienotību. Vai butiskākā darbibas jēga šamējiem nav politiku pārvērst par labu biznesu? Paskatieties Kampara & Co biznesa veiksmes stāstus... Vai lūzeri un pakallaižas var vadit veiksmigi valsti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas