Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Uldis Pīlēns izstājas no Tautas partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jāsmejas
j
tagad Pīlēns runā par tiem minstriem, kuri nebija savā vietā īstajā laikā, bet kur nez bija pats pīlēna k-gs?? Vai tad viņš malā stāvēja? protams, ka nē-tad viņam bija izdevīgi ''turēt muti''..tagad juzdams, ka kuģis sāk grimt, paralēli saraustajai mantai vēl godu tīru grib saglabāt-nu ģēnijs tas Pīlēns...viņš taču tāpat kā visa viņa ''kliķe'' uzskata, ka tauta ir ''stulba'' un viegli apmuļķojma. ceru, ka neviens nebūs tāds ēzelis, kas uzķeras uz ''pīlēna'' izkārtajiem burkāniem..
Ausma
A
Līdzīgi, kā ar komunistisko partiju, tuklo partijas biedriem, kuri izstājas no partijas šobrīd - krīzē un pirms vēlēšanām, ir jāietur 5-10 gadu pauze politiskā darbībā. Pretējā gadījumā viņu rīcība vērtējama kā "žurku" bēgšana. Tikai aklais var joprojām būt tuklo partijā un runāt par konservatīvām vērtībā, tautas partijas simbolu - ģimeni ar trim bērniem, labēju novirzienu, politiisko atbildību, u.t.t.
visus
v
visus vajag atlaist un atnēmt naudu, kuru vini tipa likumīģi nopelnija, novedot tautu līdz nabadzībai, izmisumam.
Sniper'sEye
S
Izksaties un izklausies pēc lūzera un slaista... UPB kopumā tomēr strādā 1600 cilvēku, kas kaut ko ražo un UPB jau bija izaudzis, un TP par viņu cīkstējās, lai piesevis iedabūtu -- tāpēc, ka Pīlēns jau bija stiprs un UPB stabils... Uz idotiem der pabļau, bet Pīlēns bļauj reti -- pirmo un pēdējo reizi, pirms atlaišanas -- pareizi dara.
izdevība bija
i
Tagad , protams, ir par vēlu spriedelēt, kā būtu, ja- tomēr uzskatu, ka Pīlēna kungs , ieņemot patreizējos Godmaņa , nemaz nerunājot par Slaktera kungu, amatus, tādu tautas izsmieklu nebūtu piedzīvojis
Tā stūrēt
T
Andris, Mareks zasedajut, za stolom čaj popivajut, Marek Andrim vot hernja, Šito bidlo ne ljuba, nas s toboju obvinjajut, čto razdeli do gola, mi narod svoj, vot brehnja. Andris vtorit, Marek brosj ti, čto narod dlja nas s toboj, bidlo bilo, bidlom sdohnet, mi s toboju poživjom. Poživjom s toboju zaļi, Kipr, Turcija, Baku, I nasratj na vseh nam, vpročem, vlastj s toboju nam nužna, i poetomu s toboj nam. nado dumatj, kak že bitj, i narodnuju ljubovj nam s nova nado bi kupitj. Marek vtorit, eto možno, kupim tautu legko, obeščajem im – dobro naživut oni pri žizni, Andris v šoke, horo, daže ja s Kiki nemog obeščatj takogo breda, po rukam, vsjo rešeno! Očenj daže horošo! I rashodjatsja ljubja, očenj daže ne speša. A kuda im toropitsja, nado že opredilitsja, kak načatj, s čego načatj, bidlo čemto zavlekatj. Vot i stihu to konec, kto čital tot molodec!
zz top
z
vai iemesls aiziešanai no TP nav uzmetiens konkursā par Grebņevu?
ZP
Z
Šķēle ar savu dzīvesbiedri – Kiki, drīz ZOO sapulcēsies ar Tautiešiem domāt par jaunu nosaukumu partijai. Varu piedāvāt „Zoo Partija” (ZP), normāli skan.
Caureja
C
Uldi apsveicu, tu īsta žurka! Visu izanalizējot, tevi apgaismoja, ka ar Šķeles partiju ir caur. Bizness ir bizness.
krista
k
Vai šis nenormāli ambiciozais cilvēks arī stutēs mākoņtēva projektu Nr. 2?
u-uuu
u
ļoti, ļoti nesimpātisks cilvēks! Jums vajadzētu dzirdēt, kādiem vārdiem un kā viņš uz saviem padotajiem bļauj. Tagad, kad bizness iet uz leju mēģina atkal mest kažoku uz otru pusi. Jācer, ka vēlētājs būs tik gudrs un neuzķersies vairs uz viena pašlabuma meklētāja plikā āķa.
Apsveicu!
A
Furunkuls ir plīsis!
sviests
s
nea, par TP balsoja ambicozi, kompleksaini puskoklēcēji,.. ir tāda šlaka, kas tā jūtas tuvāk " elitei" .Tas ir tāpat kā vazāties MUnited futbolkā . Identitātes meklējumi un uzvarētājiem vienmēr daudz piepirdēju. Vēl balsoja ierēdņu kasta ar savām famīlijām, kas arī nav maz.
Oskars
O
TAS MAN PATĪK ! Kad Viņš ATGRIEZĪS TAUTAS KASĒ NELIKUMĪGI PAŅEMTO NAUDU par itkā UZVARĒTAJIEM objektiem ? Kad Viņš KNAB izstāstīs kā dabūja VALSTS un DOMNIEKU PASŪTĪJUMUS ?
lv
l
aiziet laiciigi,jo zin ka naakoshajaas veeleeshanaas netiks vairaak saemaa!!TP atbiras!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ulda Pīlēna iesniegums TP valdei

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Uldis Pīlēns šogad augustā pauda viedokli, ka TP galvenais uzdevums ir nepieciešamība atgriezties pie konservatīvajām vērtībām. "Tad, iespējams, arī būtu mazāks apjukums, jo šobrīd ir visa veida partiju un sabiedrības apjukums. Jāuzmanās, lai mēs nepazaudētu jēdzienu - nacionāla valsts," toreiz teica U.Pīlēns.

Rakstu par Tautas partijas nākotni lasiet šeit.

Pīlēns kritizē TP pārorientāciju uz “gāzes politiku”, dēvējot to par kļūdu - plašāk lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas