Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ulmani samulsina, prasot par kādu sievieti; pats neizslēdz pret viņu vērstu seksskandālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
vēsture pilna - Tādas dāmītes, kas slavenībām guļas apakšā kur te slavenība? īpaši, ja runa par to, kas bijis sen.
Martins1
M
Drīzāk piekrītu "Ohoi", kad šis paziņojums ir vērienīgās maldināšanas un kodēšanas PR sastāvdaļa Stendzinieka vizijā, pataisīt Ulmani par seksīgu macho. Tikko bija jau " Deja vu "paziņojums no Šķeles, par seksīgumu. Viss kas ir seksīgi ir forši. Informatīvā telpa ir pārblīvēta ar meliem un mākslīgi radītiem notikumiem, jau iepriekš paredzot tās iedarbīgo reakciju uz sabiedrību. Šo partiju panākumu atslēga ir bijusi sabiedrības maldināšana, kas pašreiz ir sasniegusi augstākos apgriezienus. Varbūt arī es kļūdos, jo neesmu stāvējis klāt Ulmanim, bet viss, kas saistās ar PLL PR ir sabiedrības kodēšana, jo tās pašreizējā popularitāte ir ļoti zema. Saturieties, jo drīz sāks šaut jau kā no Lielgabaliem. Principā jau vienalga, vai Ulmanim ir vai nav bijuši romāni, bet par viņu tagad runā un tas jau ir daudz no PR viedokļa. Domājiet vēlētāji un neļaujiet sevi piesmiet!
papucis
p
>>maz kas ""piesakās uz mantojumu""!kā var atcerēties ""visas sievietes""no 15 gadiem?
seksologs
s
Guntis U. k- gs pats vainīgs. Nav jau tik svarīgi, vai viņam ir kāds nelikumīgs kinders vai nav, bet galvenais ir tas, ka līda politikā tad, kad savas dzīves lielāko uzdevumu šajā jomā jau bija izdarījis un par to ekselentu pensiju un privilēģijas nopelnījis. Un vēl- visi saprot, kas par bebriem ir Gunta politiskie "draugi" kampējs un buldozers, vienīgi Ulmaņa kungs to "nesaprot". Tagad viņam jābūt gatavam ne tikai uz seksskandāliem, bet arī uz visādiem citādiem pekstiņiem, kas beigu beigās Ulmani padarīs par pirmo klaunu šajā Dievzemītē.
Dita
D
Mums taču ir vēl viens seksa gigants-Godmanis!
Čiko
Č
Pārsmējos!Seksa gigants-Ulmanis!!!!Tas kā tai anekdotē,kad večuks atnāk pie daktera un saka,ka joprojām skraida pakaļ meitenēm.Dakteris saka,tas jau labi,ļoti labi.Bet večuks atbild,labi ta labi,tikai neatceros KĀPĒC es SKRAIDU. Nu,cirks gatavais!Ulmanis un seksa skandāls:):):)!
diskobumba
d
stendzenieka murgi!!! Un diena ir nožēlojama pll platforma! 20 ziņas dienā par katru sviestu ko viņi izdara!
Sahatij
S
tiiri taisiits Gunčam fasons , sak re kas pa veci , veeel jaunaam meitaam var piecirst, tas nekas ka no malas skatoties triic kaa galerta bļoda... vecim spraudiens galvenais , mums uzradusies Monika ... vareeja bišku ko gudraaku piaaristi izdomaat piem : Gunča ar mamutu traktierii pie maltiites katrs pa 07 izkoduši Mamutu gan sašņoreeja , bet Gunča varoniigi nomaksaajis teeriņu un traktieri pametis paceltu galvu , vismaz ticamaak . sprudiens jau taads nereaals sanaak..
Krišs
K
vecim jau smiltis birst, bet vēl mēģina izlikties par baigo spraudēju...common Gunča, visi tak saprot ka tu tik vecas tantītes vari mēģināt apjāt, un arī tur tikai pārnestā nozīmē, liecies tak mierā!!
Par tēmu
P
Par Labu Latviju varētu nodarboties ar nopietnāku PR.
Noslēpumainā sieviete
N
Dēls atkal visu sajauca. Ne jau Guntis... Ingus!!!
who cares
w
Gunčam uzradies dēls. Kāpēc "seksskandāls"?
Skaistule
S
Nav jau runa par kuru katru kuili. To mūsu zemītē pa pilnam. Runa ir uz varas tīkotāju, bijušo prezi, kurš sevi pozicionē kā godavīru.
Dadzis
D
Pēc tā, kad viš teica, ka visi zogot, bet viš nē - vai kāds vēl tic, ka U grib nomelnot? Kā melnu var padarīt vēl melnāku? Bet tā raujas pie varas, ka pat viss trīc.
sim
s
> Pats Ulmanis šādam skandālam esot gatavs Kaa to saprast? Kaa atziishanos? Ne par velti VVF bridinaaja neliist kur nevajag...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas