Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Ulmanis neietekmējas no Liepnieka nievām

Apvienības Par labu Latviju! līderi Gunti Ulmani nespēj ietekmēt sabiedrisko attiecību speciālista Jurģa Liepnieka nievājošie izteikumi par viņu intervijā Neatkarīgajā. «Es saprotu Liepnieka pārdzīvojumu, jo viņam tas ir smags trieciens,» _Dienai _teica G.Ulmanis, atgādinot, ka savulaik J.Liepnieks pats konsultēja Tautas partiju, kas kopā ar LPP/LC tagad veido apvienību, bet šī sadarbība ar TP viņam ir beigusies.

«Viņš ir žults pilns un varbūt nelaimīgs cilvēks, bet es nevēlos par viņu runāt — lai Liepnieks dzīvo savu dzīvi,» teica G.Ulmanis, kas pats interviju nebija lasījis un tikai no Dienas stāstītā uzzināja, kas par viņu ir sacīts. Intervijā J. Liepnieks ir teicis: «Ulmanis ir gatavs nākt ne tikai uz svilpienu, bet uz — ei tu! Un viņš ir klāt.»

LPP/LC valdes priekšsēdētājs un viens no PLL līderiem Ainārs Šlesers Dienai apstiprināja, ka viņš ir bijis tas, kurš uzaicinājis G.Ulmani uz kustības Par labu Latviju! tikšanos atpūtas kompleksā Lido. Tur G.Ulmanis saticies ar tās veidotājiem «un var saprast, ka viņam grūti atcerēties, kurš tieši pirmais ir piedāvājis iesaistīties apvienībā», pieļauj A.Šlesers.

Viņš apstiprināja, ka G.Ulmanis startēs ar pirmo numuru vienā no vēlēšanu apgabaliem, un «viņa iznākšana politiskajā arēnā ir notikums, jo nav mums daudz tādu politisko figūru». No G.Ulmaņa teiktā bija nojaušams, ka viņam vistuvākā ir Zemgale, un tieši šī apgabala sarakstā PLL pirmā persona varētu kandidēt.

Piektdien paredzēta apvienības Par labu Latviju! biroja atklāšana Brīvības bulvārī 19, birojs atrodas netālu no Brīvības pieminekļa Rīgas centrā un būšot pieejams apmeklētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas