Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Ulmanis: Satversme jāanalizē, bet nedrīkst ķerties klāt pie tās laušanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Basmet
B
It's aalwys a pleasure to hear from someone with expertise.
Yanusik
Y
Works for me, Chas! I just want to be sure that there's some kind of ongoing duscission, and that's only secured with RSS, Google Reader, email subscription, and so on. Thanks!!
pamela
p
Ir tik nožēlojami mūsu plašsaziņas līdzekļi .Prasa viedokli par kādu aktuālu tēmu cilvēkiem,kuriem nav par to sajēgas!Divi blakusteikumi viens otru izslēdzoši.Man nelabi metas kā no Ulmaņa,tā Zatlera,kuri neprata saglabāt to ko bija nejauši guvuši - Prezidenta amatu.Līda politikā / Ulmanis netīrā sportā! / ,kur notiek darbības,kas nav godīgam pilsonim pieņemamas.Kādas muļķības tikai no viņu mutes nav paustas pēc Prezidentūras.Tagad jau pats šis postenis un tā ievēlēšana rada šermuļus.Viss tiek degradēts,izpārdots!
Ulmanim
U
Jūs pārstāju cienīt , kad sadarbojāties ar < par labu Latviju > ! tad tieši Jūs parādījāt savu īsto nozīmi , kas patiesībā esat !
''kas patiesībā esat!''
&
Patiesībā viņš ir rumpītis, kurš nez kādēļ pārtapis par Ulmani...
  • 2
  • 0
aizvāciet to komunistu
a
no Krievijas sporta kūtīm
patriots
p
Ko sis degradats Ulmanis, kurs sadarbiojas uniztapigi kalpoja Latvijas valsts izlaupitajiem un latviesu tautas iznicinatajiem Godman un LC, Skele un TP, Lesinskim un vina banditiskajiem grupejumiem, vel lien publiskaja telpa? Kad Ulmanis, Vikene, Zatlers tis izmesti no valsst dzivokliem? Kad viniem tiks samazinatas nepelniti lielas pensijas Ls, 1500/menesi katram, par vismaz 70%? Kad ulmanim, Vikenei, Zatlerim tiks nonemtas komunistiska rezima privlegijas, automasinas, soferi, miesassargi, sekreatares, kuras vini sanem apzogot latviesu tautu kura dzivo neiedamajama nabadziba, tas lielaka dala, un izlaupot Latvijas valsts jau ta nabadzigo budzetu? Ulmani, katris mulki9s sevi uzskata par stipru n gudru, tika tu un vikene novedat Latviajs valsti bankrota, bet latviesu tautu neiedomajama nabadziba un pazemojuma. Latviaj ir javel prezidents latviajs pilsoniem un prezidentam ir jabtu tadai vara, lai ta butu izlidzinata ar Saeimu, jo tikai tad ta bus demokratija un lidzsvarots varas dalijums, jo lidzsineja valsts parvalde, politska vara ir sapuvusi no ieksam un no arpuses, ta ir vienkarsi bankrotejusi.
sociāli atstumtais
s
... TIKAI NE TU , BIEDRI RUMPĪTI ! ! !
ps
p
ulmanis ir veca galva un mulkis
pakausis
p
hahaha.. Rumpītis kļuvis par baigo Satversmes ideologu :DDD
SS
S
Visi bijušie komunisti ir civilizācijas mēsli!
  • 3
  • 0
Fans
F
G.U. šorīt uzstājās pret Jauno Vilni, bet aģitēja par Dinamo un naudas piešķiršanu tam. Gunti, tu varētu būt īsts Ulmanis, kā Kārlis, kam pirmajā vietā ir tautas kultūra, zinātne, izglītība, māksla...Bet tu esi un joprojām paliec tikai tāds "hokeja ulmanītis" - vienā rindā ar Cūkmeni, Šlesreru, Nasing Spešalu un visiem tiem dzērājiem un dīvānā pirdējiem, kas bez jēgas un saprašanas brēc - Latvijāāā, uzvarāāā, kaut gan visās jomās esam citām valstīm pakaļā. Tieši tā: esam pakaļā, bet gāzīsim naudu profesionālā sportā, kamēr tautas sports lai paliek ēnā? Par Jauno Vilni gan tev taisnība. Bet arī Dinamo ir ļoti labs Kremļa un Smoļenskas laukuma projekts, ar kuru ķert muļķa letiņus ar visu himnu. Ja arī it kā nezini, tad to tu vismaz nojaut, tu neesi ar gludām smadzenēm kā nupat nosauktie. Tāpēc tev vēl ir visas iespējas atjēgties vēl pastaigāt lielā Kārļa pēdās. Kas attiecas uz Satversmi, tad ne tikai Lielais Kārlis, bet visa Latvija jau 30.to gadu sākumā zināja: Satversme neiet! Tā varbūt ir laba, bet Latvijai nav piemērota. Tāpat kā tās paraugs un prototips nederēja Vācijai, leģitīmi palaižot pie varas Ādolfu. Ko mēs pie tās tik cieši turamies - kā jūdi pie Talmūda?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas