Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Urbanovičam ir liegta pieeja valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latg.
l
urbis ir vienmēr pret latviešu interesēm-tāpēc arī ir krievu un ebreju mīlulis jo atbalsta provokācijas pret latviešu tautu. Viņam noteikt jāliedz piekļūšanu valsts noslēpumiem lai nebūtu tādu "latviešu"pat smakas tuvumā!!!
Lienīte
L
Cilvēkam, kurš kuina nacionālo naidu, cīnās pret valsts pamatiem un kalpo svešas valsts interesēm nu nekādi nepienākas pielaide valsts noslēpumam. Vai te nebūtu jāizskata jautājums par kriminālatbildība par sadarbību ar nedraudzīgas valsts specdienestiem? Labs joks ir bomža ar niku "PSIHIATRS" teksti — pliekani un infantili. Tie laikam arī ir dedzīgākie Urbanoviča aizstāvji. Bet varbūt viņš pats klabina sev pozitīvus komentus? Brīnums nebūtu, intelekta līmenis sakrīt :))
pamela
p
Klasika!Visi portāli ir VDK kūrēti un cenzēti! CIK tālu esam tikuši!Kantoris Maskavas namā vai Antonijas ielā pie Vešņjaka,varbūt Taudejāņos pie Joņa?
pamela
p
DELFi ir kas līdzīgs VDK,cenzē komentus 21.gs.ES valstī! Joņ,ja tu neesi nodzēries vai psihiski nevesels,tad varētu gan saprast,ka LATVIJAI baiļu nav no tādiem kangariem kā tu,bet kā visām DEMOKRĀTISKĀM valstīm/ atļauj taču cūkoties krimiķiem un tādiem kā TU! / ,ir jāaizstāv savas valsts gods un valstiski pamati.Vai tad Putins TEVI !!!! laistu savā NDP? pat ja tu strādā viņa lab'\a,BET TU STRĀDĀ,vai ne? Ne velti vazājies uz Maskovu un tavi SC biedri,noslēdzat līgumus,pieņemat ubaga rubeļus propogandai un Latvijas graušanai.21 gadu tik vien to darat kā gānat,aqpmelojat valsti kurā dzīvojat kā nieres taukos!NE VELTI !!! visi Rasejas Jaunā viļņa otmorozki un pat! Lužkovs raujas uz Rīgu!!Ja jums SC būtu kaut viena rieva no homo SAPIENS!!!tad pēc reāl'\as dzīves ,jūs nepiekoptu Suslova+ Gēbelsa+ Čavesa+ Ahmadinedžada utt. melu propogandu PRET SAVU ??? valsti! Lai turpinātu gānīties par Latviju VISMAZ Ušakam jāatsakās no Latvijas GALVASPILSĒTAS mēra un Rīgu jāattīra no 1/2 okupantu lai tur būtu kaut 1/2 PAMATNĀCIJAS !!! Saraksts vajadzīgs,BET VALSTS NODEVĒJU,kangaru tādu "alkšņu,pugo,vosu utt.urbanoviču,tutinu,elksniņu utt.saraksts!! Jūsu vieta būtu pie Alkšņa Maskavā,bet arī tur jūs esat NELIEŠI!
PSRS
P
LURBANOVICS JAU NAV KRIEVS,NAV ARII LATVIETIS,VINS IR POLIJAS ZIIDS,TAADAS PASAS ASINIS ZILAS KAA LINDERMANIM
tikla
t
Nu re, ka sis resnais lumpenis sak dzidar kad Visu Latvija viniem nepaklaujas. Resanis lumpensi nu atkristas ir no zidu un krievu nacistiem, jo ir parbijies ka var zaudet Latvijass pilsonibu par pretvalstisku darbibu, amoralu un prettiesisko agitaciju un tad bus jabrauc uz miteto Krieviju. Neticies siem sakaliem, vini megina ar teroru, santazu, bet kad tas neizdodas tad klust ka lakstigalas, lai noklutu pie varas un tad varetu turpinat melnos darbus.... Sie nodeveji ir jaienes melnaja saraksta.
KURŠ NO MASKAVAS CIETUMA
K
uz Latviju atveda lindermanu
kurš no Maskavas cietuma
k
un Latviju atveda lindermanu?
sviests
s
YES!!!
speķis
s
Vēlētos zināt kā viņš izskatās uz pagiram ar sarkanu apaļu uztūkušu, aptaukātu ģīmi
339
3
Tev logika nav stiprā puse, Jaņis!
Es okupēju Latviju
E
Okpantu bērns ir arī okupants. Nekādas tiesībsas uz Latvietību nav iegūtas viena paaudzē
Dr.xy
D
Krievijas izlukdienesta darbinieks Latvija,Biskekas urbis secina,ka SAB,KNAB stradajot profesionali. Tada gadijuma Biskekas urbis tuvakaja laika tiks tiesats,pec Soda likuma 69.punkta, par Valsts nodevibu.
:D
:
Ko zinās urbanoviči, to zinās visa Krievija...
demokratija
d
Vai tad ka vel savadak varetu but? Sim prtigajam radijumam ir jatnem Latvijas pilsoniba. Kapec Latvijas ministru kabineta atrodas nekrietnais, amoralais Skeels kalps A.Pabriks??? Vina lidzgaitnieks, domubiedris, Skeles pakalpins A.Stokenbergs tika patriekts un izmests no Saeimas, tacu kaut kadu parpratumu del sis Pabriks kaut ka, visticamak kadas kludas del, iekluva Saeima, tacu valdiba sim meslam nav ko darit. Vai tad ieklusana saeima dod tiesibas ienemt ministra aamtu? Lidz sim esosa Latvias politska sistema sevi nav attaisnojusi, ta ir bankrotejusi un degradejusies. Si politiska sistema, kura pastav 20. gadus Latvia ir novedusi Latviajs valsti bankrota, ir izlaupita Latvijas valsts, iznicinata Latviajs tautsaimnieciba, razosana, rupnieciba, latviesu tauta ir aplaupita un iedzita nabadziba, bezceriba, pazemojuma un simtiem tukstosi latviesu ir iztriekti emeigracija, lai tie varetu ar savu darbu nopelnit sev iztiku svesuma un dzivot cilveku cienigu dzivi un uzturet savus radus, gimenes loceklus Latvija.
zuze
z
Nu un ko tad iesaki darīt? Muldēšanai daudz gudrības nevajag! Kas attiecas uz Pabriku, tad viņš ir viens no labākajiem politiķiem!
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas