Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ušakovs neatbalstīs parakstu vākšanu pilsonības referendumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riga
r
Nill......nevajag dratet pasham sevi.....nesapini sevi...Tu esi lielakais "SMIRDOSHAKAIS" no visiem shi amata kalpiem un nepatikams" augonis".....tu plisisi...tu esi jau Luzers.....tavai sturgalvibai un stulbumam bus Krahs. Liec savas maksligas perles uz kakla un sac kartot miesigas mates pilsonibas papirus...aicini,jo cik tad ilgi vel dzivos Latvijas valsti bez pilsonibas.
K-K
K
... Usakov, vel ir ceriba, ka godigie un lojalie pilsoni piedalisies NA nacionalo interesu centreta programma ,un , ka jaunas paaudzes parstave ta beidzot atraus so amorales tumsibas parnemto ' eliti ' no valdibas siles !
provokaškin K-K,
p
ar savas neveiklās "morāles" lasīšanu - tu centies diskreditēt NA, kuru tu itkā aizstāvi, bet ar savu aicinājumu meklēt un sodīt vainīgos ("čekistus un bijušos komunistus funkcionārus") - tu centies sanaidot latviešus pirms vēlēšanām...Vot takije pirogi! Vārdu sakot, nekāds labais "štirlic" no tevis nav iznācis...!
  • 1
  • 0
K-K
K
...Piekritu 'domaju , ka' ... , bet , lidz ar 5, kolonnas likvidaciju japanak ari kas cits !!!!! ...Tev jasaprot cik dzili valsts strukturas ievestas nomenaklaturas personas vel parvalda visu ... ... Kamer nebus izsijati un notiesati visi valsts meroga korupcija vainigie: cekisti un bijuso komunistu funkcionari un to sponsoretie ekonomijas un 'melna tirgus ' operatori, kuri kopigi paveica ne tikvien visam kaitigo Prihvatizaciju , bet ari politisko partiju izveidi un to kontroli ... izvelejas valsts vadibu un tas attistibas programmu ... tikmer cus vien bus !!!!! ... Palasi publiskotos dokumentus ... !!!!! Sac ar ' ... Ka Nozagt Biljonu' ...tad, Gundara Valdmana,'Starp Dzirnakmeniem' u.t.t.
Domāju, ka
D
tā "komunistu" un "antikomunistu" kašķēšanās ir tāda pilnīgi bezjēdzīga un pat kaitīga mūsu enerģijas tērēšana. Jālikvidē ir okupācijas sekas. Mēs taču visi saprotam, ka tik lielu tā saucamo "5.kolonnu" integrēt latviskā vidē nemaz nav iespējams,
K-K
K
... Usakov, par velu atmodies ... ja, PATIESI ESI LOJALS VALSTIJ !!! BET... ... NEVIENS LOJALS UN PATRIOTISKS LETINS NEKAD VAIRS NEVAR TICET SC VILTIGAI POLITIKAI UN TAS ISTERMINU PROGRAMMAM !!!! ... UZMETOT UZ BRIDI SOS PRETLIKUMIGOS UN PRETVALSTISKOS NEPILSONU PROVOKATORUS, KURI ORGANIZE PILSONIBAS REFERENDUMU, NEKAS NETIEK VEL PIERADITS NO SC --- TIESI PRETEJAIS --- OPRTUNISMS --- BAZETS UZ VECO POLITIKU !!!! ... ARI JAUKI DZIEDATA KORUPCIJAS DZIESMINA PAR VIENOTIBAI PIESIETO ATBILDIBU IR 'NOVECOJUSI' METODE , KA IEGUT UZTICIBAS KREDITU ...LAI GAN PIEKRITU SIS PARTIJAS NEPAREIZO EKONOMISKO UN FINANSIALO POLITIKU ... ... LAIKS VISIEM LOJALIEM KRIEVALODIGIEM SLEGT CIET SAVAS ARVALSTS INTERESES 'UZTURETAS' PARTIJAS , UN, IZVELETIES LATVIESU PAMATTAUTAS PARSTAVETAS PARTIJAS PEC KATRA PILSONA NACIONALAS UN EKONOMISKAS VELMES !!!!!!
edisons
e
Beidzot svilst pēdas un sāk "gudrāk" runāt, jo pagājušo reizi stipri apkakājās.
Skaudība skauž skauzdama
S
Kamēr mēs, latvieši, esam gatavi viens otram rīkli pārgrauzt, lai tikai kāds nav bagātāks par mani, krievu un Krievijas miljonāru pilna Jūrmala un nedz gailis dzied pakaļ, nedz Lapsa kvankšķ. Varētu domāt, ka viņi savus miljonus nopelnījuši, slēdzot tikai un vienīgi godīgus lēmumus, strādājot vaiga sviedros vai mantojuši no vectētiņa. Lai dzīvo latvieša skaudīgā daba!
Trollis
T
Tvaika ielas sanitārs atkal izslējies pilnā defektīva www pundura augumā un muld tā, it kā tas būtu viņa maizes darbs dienas aktīvākajās stundās. Viņam pat 1. skolas dienā ir jāiekakā portālā.
membrāns
m
kāds referendums ja valstī krīze!!! nav kur naudu likt? lai šādus stulbus referendumus apmaksā paši ierosinātāji.
referendums
r
Nu gan Nils Ušakovs aizsapņojies, ka referendumu par pilsonību izlolojusi Vienotība. Par vēlu mainīties--tas, ko lielais stratēgis izdarīja pirms 18.februāra vēl latviešiem labā atmiņā. Un ceru, ka arī visiem citiem ar veselu saprātu apvelt'tiem rīdziniekiem.
E
E
Nesaprotu, kā cilvēki vispār spēj iedomāties balsot par šo cilvēku. Gandrīz katrs vārds no viņa mutes ir nepatiesība, bet daudzi vēlētāji tik un tā viņu uzskata par glābēju. Skumji
Vilis
V
Tādēļ ka viņi labi pārvalda pūļa psiholoģiju:PŪLIS VĒLAS TIKT APMĀNĪTS.LAI TAD TO APMĀNA!(Vulgus vult decipi,ergo decipiatur)
  • 5
  • 1
jus visi esat
j
lohi
Radikālis
R
Tevi ieskaitot! Esi sveiks!
  • 2
  • 0
NU
N
par Baraņņiku aizmirsa
Radikālis
R
Kamēr Latvijas politikā figurē tādi kā Ušakovs - Tēvzeme pa tiešām ir briesmās un ieskaitot arī tās ekonomiku.
Alise Ozola
A
Vai man tiešām būtu tam jātic? Bet īstenībā man ir pilnīgi vienalga, ko domā, dara vai saka Ušakovs. Es šim cilvēkam vairs neticu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas