Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Uz priekšu - atpakaļ pagātnē!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ina
i
Žēl, es sacerējos vēl aizbraukt uz Berlīni un Tallinu, jo negribas lidot. Autobusā ilgi jāsēž.
lija
l
Var tikai apskaust, ka Ulmaņa laikos no Rīgas bija vilciens uz Berlīni un no Liepājas 2x nedēļā prāmis uz Ņujorku. Tgad tik nah moskav, tik nah moskav.
pols
p
"Paldies" ZZS par Latvijas dzelzceļa attīstības likvidāciju. Labi pastrādāts kungi , apveicu visus nelaimīgos, kuri vēlēšanās balsoja par ZZS !
edisons
e
Maskavā pabija ne tikai Augulis, bet pirms viņa "sirsnīgi" ar Putinu sarunājās Vējonis. Abi no A.L. kompānijas. Tātad uz priekšu un centru!
Eva Braun
E
Maskava -Rīga līnija --ir kartējais solis Latvijas pārkrievošanas un iznīcināšanas virzienā ..identiski to izdarījusi dažus gadus atpakaļ Kīna uz Tibetu uzbūvējot ātrvilcienu ... Ceru ,ka Latvieši to sapratīs laikus !
Arturs - Pensionars
A
Dzelsceļbūves buma gados 19.gs.visi cēla un braucam pēc 130 gadiem mēs.Helsinkos ,starp citu,vilcienu sliežu platums ir tāds pats kā pie mums,cara laiku būve.Ir vajadzīgs gan viens gan otrs.Latvijas dzelzceļš ir vien s no vadošajiem dīzeļdegvielas patērētājiem valstī,maksājam tai pašai Krievijai gan caur Lietuvu,jo tur pārstrāde,vai Baltkrievijai,kura Krievijas naftu degvielā pārvērš Novopolockā.Būtu jāekonomē un jālabo maksājumu bilance elektrificējot dzelzceļu Latvijā.Kopumā raksts haotisks. Kurus lobijus Zīle atbalsta ?
Voldis
V
Paldies Dievam, ka ir tāds Zīle, kas dažam, labam muļķim paskaidro, kas ir kas! Manis pēc sliedes uz maskavas pusi vispār varētu uzart. Nu nav tajā bada zemē ko meklēt. Problēmu viņiem vairāk nekā mums un ne kā laba. Vienīgi pirms tam sasēdināt visus okupantus un aiztransportēt uz Roģinu lai nesmirdina te gaisu. Tur varēs runāt "pa krieviski" un būs tik jauki, ko viņi te mokās?
sīki putni, lieli putni
s
zvirbulis, šis štata idiots ar sava pagalma patriotiskās domas lidojumu, ir piekrāmējis publisko telpu ar saviem mazajiem eksistences pārpalikumiem tā, ka normālam cilvēkam nav ne kur kāju nolikt, ne galvu pielikt... jau lielāks šādas pašas raudzes putns - Augulis - grasās sačakarēt vienu no nedaudzajām reālajām iespējām mainīt sava pagalma standartus Eiropas ne Krievijas stilā un virzienā. ir tādi putni, kas lido, bet ir tādi, kas tikai klintis ap..irš
.....
.
R.Zīle ir vienīgais ko es varētu iedomāties, kad man janosauc kāds latvijas politikas pārstāvis. Pārējie ir tikai dubļi kas kā zināms mums latvijā ir vairāk kā vajag , tikai pielietojuma nekāda. Vissu cieņu Zīles kungam pietiekoši kompitents un vispusīgi zinošs politiķis.
līkais
l
Klau, vai nav laiks atgriezties dzimtenē un pieteikties uz kādu ministra vietu? Redzi taču, kā te iet - Dombrovskis par mīkstu, Kampars par neizglītotu, augulis - vispār neizteikšos! Trūkst viena kārtīga veča ar gudru galvu un drošu roku. Visas iespējas izaicinājumam. Par maskavijas dzelzceļu. Kad vulkāna pelni pārtrauca aviosatiksmi, es arī meklēju alternatīvas, lai nokļūtu darbiņā un, savā naivumā, kā pirmo paņēmu vilcienu sarakstu. Pie tādām lietām kā maršrutu plānošana SBB mājas lapā pierod ātri :))). LDz arī ir sava lapa :), tikai vilcienu nav. Izrādās, ka Daugavpilī jānakšņo, Lietuvā jāpārsēžas kaut kādā mazā stacijiņā un jāgaida vēl 5 stundas, tad var tikt uz Varšavu. Nu, jā, uzrakstīju izbrīnas pilnu vēstuli LDz, saņēmu atbildi, ka vilcieni kursē tikai uz austrumiem. Labi, ka ir reisa autobusi vismaz lidz Berlīnei. Zīle, brauc mājās!
xx
x
Latvijā projektus bez "otkatiem" neviens nav ieinteresēts attīstīt.....
Lasiitaajs
L
Lai tas maksaa ko maksaatu Latvijai atjaunojot sliedes (un veeljovairaak buuveejot pilniigi jaunas) ir jaapaariet uz Eiropas standartu. Var atstaat vienu 'krievu' liiniju uz Ventspils ostu ar atzaru uz Riigas ostu lai buutu tiem tranziita njaudeetaajiem mutes ciet (statistika gan raada, ka nemaz jau tik daudz no taa tranziita mums neatlec - tikai eenu ekonomikai no taa ir labums). Pakaapeniski arii shiis liinijas vareetu likvideet taa palielinot Latvijas valsts droshiibu.
Ha ha
H
Zīles kungs, aizejiet uz frizētavu! Kad paskatos uz šiem rugājiem, gribas nošķaudīties.
who cares
w
"Lietuvieši patlaban veido divu platumu sliežu ceļu no Polijas robežas līdz Kauņai." == Liekas, ka atbildēja. Par "sastāvu maiņu" - nav jau LV jāpiedāvā savi čukčukbāņi, bez ldz var būt arī kāds cits operators.
pamela
p
Pilnībā jums piekrītu!Čiepstētāj un pārejie Auztrumu ekspreša mīļotāji,cik tad Mauzoleja īpašniece piemetīs Augulim un kas par to būs JĀATSTRĀDĀ ?Vedīs okupantu sastāvus uz Latviju kad Krievijā būs sabrukums un bads kā 1932/33.gadā?Kapēc tur jābūvē,ja ticiet man pēc gadiem 10 Krievijas NEBŪS !!!Latvija pārtaps par mazo Raseju un pārejie krievi pa citām ES valstīm.Ķīnieši paši абустроит Ķīnrusi .Putins dzīvos uz Abramoviča jahtas.vai FRANČU Mistrāļiem. NAV KRIEVIJAI NĀKOTNES!!!To PAT Lužkovs saprot,tikai NE Augulis ar Karļiku.Krieviem nav ne līdzekļu,ne tehnikas jaunu atradņu iestrādei.Krievija ir PLIKA ar visu naftu!Ne valti mēs barojam viņu izbadējušos pensionārus! Zīles raksts IR ĻOOTI labs un pareizs,zvirbuli!Ja tu u.c. DOMĀTU ar galvu,kur ir pelēkā viela ar krokām,tad sarēķinātu un SAPRASTU kur mēs būtu BEZ ES jau !! ieplūdinātās naudas. Paprasiet TP "bijušajiem"spices vīriem par KĀDU naudu viņu fermas apgādātas ar supertehniku?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas