Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Uzņēmējs: Latviju ir okupējusi valsts vara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nesaprotu
n
Cik noprotams, 1998.gadā Dzintars smagi cieta Krievijas banku krīzē. Kā nākas, ka pēc nieka desmit gadiem ATKAL ir uzkāpts uz tā paša grābekļa? Varbūt Dzintaram derētu nomainīt vadītāju? ...
Elizabete
E
Nu nav Dzintaram un I.Gerčikovam nekāda sakara ar Parex. Dzintaram Nekad nav pat bankas kontu bijis Parexā. Krievijas tirgū tiešām ir grūti iekļūt. Jau iepriekšējā finanšu krīzē 1998.gadā Dzintars tur ļoti daudz pazaudēja. Bet Gerčikovs cenšas tur iekļūt gadiem un viņa neatlaidība ir tikai apsveicama. Pārdzīvoja prihvatizāciju, pārdzīvoja 1998.gada krīzi, pārdzīvos arī šo. Par to arī prieks. Tikko lasīju, ka krīzes laikā ASV sievietes patērējot vairāk lūpu krāsas. Lai Dzintaram veicas.
pamela
p
Tu,rausēj,laikam biji cerējis,ka Latviju atkal okupēs Krievija?!Ar tādu ,kā tu,tas daļēji jau ir noticis.
pamela
p
Jums taisnība par visiem 200%! Iļja atradies mācītājs! Cilvēks kas šo valsti un tautu nīst,jo uzskata par sevis necienīgu runāt valodā,kuras valsts labumus sagrābis.Tas ir žīds no Kargina,ne Gordona kastas. Un neko viņš ne pareizi,ne jēdzīgi nerunā!Par Parex banku zina pat pirmklasnieks,ko nezina Iļjas slavētais Godmanis. Piekrītu "ciniķim".Tā Iļjas muldēšana ir Plinera,Šlesera/Lesčinska līmenī.Viņš fleitē arī par nodokļiem un visu ražošanu.Lai pamēģina TIKT Krievijas tirgū vai atvērt tur ražotni.Komunista mutants!
ciniķis
c
Man aizdomas radīja šī vīra izteikumi par to, ka valsts pārvaldi vajadzētu samazināt par 65 000 cilvēku. Nu, es te domāju, vai tiešām mums ir tik liela tā valsts pārvalde?!! Un ko es redzu Civildienesta pārvaldes mājas lapā - ierēdņu skaits uz 2007.gada 31.decembri Latvijā bija 14 822 ierēdņi. Kaut ko nesapratu!!! Kur te 65 000 var samazināt?! Labi, pieņemsim, ka šis to ciparu izrāva no tā, ka no valsts budžeta saņem algas dažādi darbinieki, kas nav ierēdņi. Bet kurās tad iestādēs ir tas milzīgais skaits, ko varētu mazināt par sešdesmit tūkstošiem? Valsts policija bija ap 10 000, tagad kādi 8500, nezinu cik armija, bet domāju, ka to visu pilnā sastāvā varam redzēt svētku parādēs, tur vairāk par 10 000 nebūs. Kas vēl? Skolotāji? Ārsti? Nu nav tāda cipara no kā varētu samazināt 65 000 cilvēku. Pat, ja būtu un ko? Palielināt bezdarbu par 65 000 cilvēkiem vienā dienā?! Bet mīļais Dzintara smaržu ražotāj - kas pirks tavu produkciju, ja bezdarbs valstī sāks pārsniegt 30%?!!! Tu tak bankrotēsi, ja cilvēkiem nebūs naudas uz rokām!!!
ruksis
r
Iļja vienkārši dierš. Naudu saraust viņš ir mācējis -- izmantodams korumpēto neokomūnistisko valsts administrāciju --, bet tagad tēlo lielo ekspertu. Drošvien Godmanim un Karginam labs čoms. Ja kāds Latviju ir no jauna "okupējis", tad tā ir krieviskā, Maskavas atbalstītā mafija.
zaglers
z
Ne tika okupējusi,bet pret Latvijas tautu tiek izvērsts GENOCĪDS !!!
oho
o
Gerčikov, tos krievu uzrakstus mazākus uz saviem produktiem, citādi nepirkšu!
abet
a
Gerčikovam taisnība. zvirbulēnam nē.
@
@
Pēdējā rindkopa ir patiesa. Tā ir. Nav izrādījusies labāka.
Neo
N
Satversmē ir paredzētas tiesības arī tautai, ko raudat. DARIET!
dzeris
d
šitas uzņēmējs runā taisni to pašu, ko SVF - jāveic ctrukturalās reformas valsts pārvaldē, nevis jāgriež pensijas. Un viņam pilnīga taisnība, ka birokrātija valsti izmanto savā labā, un nemaz netaisās no tā atteikties, faktiski, uzvedas kā okupanti. Bet, JL jau nav vairākums saeimā, un nekādas reformas, kas traucētu veco partiju birokrāstijai šīs partijas nepieļaus, bet, arī JL varētu būt uzstājīgāks. Par Godmani nu gan murgo, kurš tad viņam neļāva darīt, kamēr viņš bija pie varas, bbviņam interesēja tikai parex.
Oskars
O
Pilnīgi piekrītu un pie visa vainīgi paši VĒLĒTĀJI ,kuri ievēlēja bijušos komunistus tagadējos ZAGĻUS,tautas SLAKTERUS ,jo viņiem patīk SMIETIES un skatīties kā Latvijas iedzīvotāji mirst BADA NĀVĒ un tiek sadedzināti savos sliktajos DZĪVOKĻOS.
Lols
L
Klauns. Pats to "Dzintaru" noteikti prihvatizējis.
jo
j
Lembis? Tas, kurš savus ienākumus slēpa ārzonas uzņēmumos, lai nevajadzētu valstij nodokļus maksāt? Tad gan Latvija būs drošās rokās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas