Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Vāc parakstus tautas nobalsošanai par Latvijas pilsonības piešķiršanu visiem nepilsoņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kāts
k
Isaties uz krieviju, valodu nejēdz iemācīties.
krake
k
vienreiz jabeidz mulkoties ar to parakstu vaksanu. Liekas, ka ir tadi cilveki kuri to vien dara.interesanti ,kas vinus motive?
edite
e
Es par,tad manejam nebus vajadziga viza un mes vareim mierigi dzivot lielbritanija.:)
HellBoy
H
Kill them with fire!!!
Bro
B
Un cirks var sākties...
X
X
protams ka lielais braalis kremlis staav aiz muguras,tad mazie krievinni te uzskata ka var dariit ko grib.......lai labaak buutu padomaajussi vai mums to visu vajag taa kaaa tas tiek dariits un mums piedaaavaats.jo ka es jums saku labi tas mums nevienam nebeigsies ne jums ne mums.gadu jautaajums un karss buus klaat........visi liesim atkal asinis.....
!!!
!
visus viņus uz Krieviju aizsūtīt!!!
ha
h
nu ja jau ruskije nje sdajutsa,tad vinjus vajag unjicjtozjitj,ka karā.
Andris
A
Kas pie velna notiek? Kā tie mērgļi šito var atļauties?
es
e
mēsli :)
PSRS atrauga
P
Kas tad referenduma ies balsot, ja nepilsoni to nevar darit ?? LOL
hihi
h
ja jau referendumā pietiekot tikai ar 230,000 balsīm "par", lai nepilsoņi automātiski kļūtu par pilsoņiem (vismaz tā ir minēts uzsaukumā), tad varbūt pietiek ar tiem pašiem 230,000 balsu, lai varētu apturēt jebkādu naturalizācijas procesu un automātiski atņemt pilsonību visiem tiem 186tk cilvēku, kas ir balsojuši pret Latvijas valsts pamatiem? Turklāt, ņemot vērā, ka valdība tikko ir apstiprinājusi pilsonības automātisku piešķiršanu nepilsoņu bērniem, ja vismaz 1 no vecākiem ir izteicis tādu vēlmi, tad varbūt parādīt "savu protestu pret valstī notiekošo" un sākt vākt parakstus, lai varētu atcelt šo likumu? Un saprotiet pareizi: "Es neesmu pret krieviem, es tikai izsaku savu protestu pret valstī notiekošo".
Aicis
A
Cirks ar klauniem atbraucis!
OĻeģs Bērziņš
O
Drīzāk vajadzētu parādīt bildi no piedzērušiem krievu jauniešiem ar krievu karogiem
lux - Dzens
l
Tātad no Jūsu pēdējās atbildes var secināt, ka latvieši okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušos un viņu pēctečus neaizskar. Pilnīgi Jums piekrītu. Es pat piebilstu, ka esam bijuši pārāk iecietīgi pret šo varzu. Tā savukārt: -dzīvo Kreivijas informācijas telpā un pat, iespējams, īsti nenojauš, kurā valstī dzīvo, -dzīvo kremļa propagandistu kultiuvētajā telpā par viņu milzīgo nozīmi Latvijas tautsaimniecībā, -darbojas kā kremļa čekistu 5. kolonna un tās uzdevumā dara visu, lai sagrautu Latvijas valsti. Par Sarkozī teicienu. Jābūt, protams, ļoti naivam, lai cerētu, ka šī ļaužu kategorija nokaunēsies un dosies uz savu karsti mīļoto dzimteni. Bet, ja šāds lozungs izskanētu biežāk vai tiktu tiražēts medijos, varbūt kāds tomēr aizdomātos. Ja kāds nemīl kādu valsti, nav obligāti tajā dzīvot. Un nekā aizskaroša tur nav. Monokulturāla valsts nav mūsdienās iespējama un nav tas nav arī vajadzīgs. Bet ne jau dzīvot blakus šai nelietīgajai kopienai. Mans uzskats, ka beidzot īe ļaudis parādījuši savu īsto seju un katram latvietim jādara viss, kas viņa spēkos, lai nebūtu tā, ka dzīvi valstī nosaka Latvijai klaji naidīga okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo un viņu pēcteču (termins) varza (vārds neitrās, starp citu, tas gadījumā ja atkal sāksiet birdināt asaras par šīs kategorijas sļaužu ļauno likteni Latvijā. Retorisks jautājums: nez kāpēc viņi masveidā nebēg no šā ļaunuma iemiesojuma uz sacvu visdemokrātiskāko, visprogrsīvāko valsti pasaulē - našu Rašu.
lauķe to lux
l
Ja ikviens latvietis domātu kā Jūs (un arī es ), tad Latvija būtu glābta.....Atliktu tikai darīt....DDD...
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas