Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vaidere nenoliedz iespēju kandidēt Valsts prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jens Z
J
Vaiderei ir viena derīga īpašība priekš politiskiem amatiem - neuztvert pārāk nopietni tukšas runas un ceremonijas. Bez tam laba ir viņas spēja un vēlēšanās runāt par lietu ar dažādu līmeņu cilvēkiem. Par Vaiderss svešvalodu zināšanām gan nezinu - kurā valodā cik liels progress pēdējā laikā būtu panākts. Tomēr Vaidere kā prezidente varētu varen labi patrenkāt iepuvušo saeimu un sagādāt ne mazumu galvassāpju valdībai, jau tas vien būtu liels pluss manās acīs. Gaume laba, uzvedība puslīdz ciešama, zināma pieredye arī tā kā būtu. Pats personīgi lielu izpalīdzību gan neesmu jutis, bet no politiķiem tādu gaidīt arī būtu muļķīgi. Secinājums: nav sliktāka par citiem iespējamiem kandidātiem, kā pretkandidāte zatleram pat ļoti piemērota (labāka par citām kristovska daiļavām), tikai izredžu tik ievelētai nav daudz, tāpēc prātīgak būtu nekandidēt.
DD1
D
Arī ļoti laba gaume un izglītots dzīvesbiedrs nav mazsvarīgi.
DD1
D
No nosauktajiem kandidātiem vislabākā, jo ar stingru stāju, ekonomisku izglītību, Eiropeisku redzējumu, labām svešvalodu zināšanām un lielu pieredzi politikā.
Haris
H
No visiem kandidātiem izskatās ļoti piemērota
vilis
v
Oi!Oi!Oi!Šito ambiciozo dāmīti?Tik trakas un ambiciozas Latvijā neesmu redzējis!Šitā iet pāri ļīķiem.UN uzvesties nemāk.Skandālu uzrīkos pirmajā mirklī!Otra Kembela.
juris
j
Kas ir Vaidere? Labi atalgota vietas aizpildītāja Briselē. Kāda ir viņas izglītība, kādas zināšanas, iemaņas? Kādi starptautiskie kontakti? Briseles ierēdņu tusiņi nav nekādi kontakti. Prezidentam jau ir jābūt augstā starptautiskā apritē. Ko tāda Vaidere var dot latviešim? Viņa jau tagad ir nulle. Zatlers neko nekad nevarēs sniegt latviešiem, jo korumpantiem Rietumos nav variantu. Tieši tāpat, kā Vaiderei, kura šobrīd ir apaļa nulle.
1991
1
Visumā piekrītu. Man arī ir bijušas darīšanas ar Vaideri. Nevaru teikt nevienu sliktu vārdu. Iespēja gan, ka viņu Saeima ievēlēs, diemžēl, ir visai neliela. Vienosies drīzāk par kaut kādu kompromisu - ņe riba, ņe mjaso. Visticamāk tas būs Zatlers.
edgars
e
Es par! Katrā ziņā labāka par Zatleru. Vaideres pluss ir tas, ka nav muļķe, un ir nacionāli domājoša. Abas šīs lietas diemžēl nepiemīt vairumam politiķu.
Pilsonis
P
Ko tik žurnālisti neizdomās - pateikt, ka neviens nav uzrunājis un uzrakstīt, ka nenoliedz iespēju kandidēt.... Tā jau katrs var teikt un par katru var rakstīt. Laikam vairs nav ko rakstīt. Jā, laba kandidatūra, taču raksts ir garām
tādi esam
t
Patiešām ārprāc...
Harijs
H
Cik man nācies ar Inesi saskarties - viņa ir ļoti sakarīgs, taisnīgs un izpalīdzīgs cilvēks. Bet anonīmie komentētāji jau gatavi apriet katru.
Satler
S
Vai tā ir tā pati Vaidere, kura atteicās gulēt vienā viesu mājā Bērzainē, Freiburgā ar latviešu jauniešiem, un aizgāja uz dārgāku viesnīcu (pašai gan nebija jāmaksā)? Vai tā ir tā pati Vaidere, kuras vīrsS-Pēterburgā iekrita seksa lietās? Labs CV nākamajai Prezidentei un pirmajam kungam.
nezinite
n
Ne nu trakak jau vairs nevar! Si traka, stulba, nekauniga, godkariga, aprobezota un nelidzsvarota pensionare ir iedomajusies sevi Latvijas prezidenta amata? Ikvienam kuram ir bijusi ar so veco sievieti darisana teiks, ka vina ir nenoliedzami ambicioza, vinai netrukst nekaunibas, bet ar pratu, kulturalu, sapratigu ricibau vinai ir lielas problemas. Kas ir Vaidere? Vaidere ir godkariga, alkatiga politska ielene, kura iestajas TB, lai noklutu politka. Ja, vina ir energiska, bet vinas energiju butu lietdeigi izmantot kada zemnieku saimnieciba, lai vina tur slauc govis un baro cukas, varbut ka butu kads labums vismaz no ta. Vai tad Latvija ir aizmirsusi,kad si bija ministra amata nespeja nu neko darit, pat sakarigi runat vina nespeja. Diemzel, tadi, lidzigi vinai ir lielaka dala Latvijas ministru, visus sos pedejos 20.gadus, tapec jau Latvijas valsts ir bankrotejusi, Latvijas valsts ir nabadzigaka ES valsts un visnabadzigakie iedzivotaji Eiropas kontinenta. lai to sasniegtu vajadzeja tikai 20. neka gadus.
Gatis
G
Būtu ļoti laba prezidente!
Knābis
K
Ak tu, Dieviņ mīļais, daudz cietušajai Latvijas tautai tikai tā vēl trūka...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas