Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Vaidere steidzina Dombrovski pieņemt konkrētu rīcības plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visiem kopā.
V
Visiem ir jānāk kopā ,valdībai,Rīgas Domei,pašvaldību vadītājiem,ekanomistiem,ministriem,rūpniecības kamerai, bankām ,arodbiedrībām,darba devējiem ,un ja vajag ,palīdzība jālūdz no ārzemju ekspertiem,un jāliek visas gudrās galvas kopā ,un tikai tad var ko izplānot .Ja katrs kals atsevišķi savus plānus,tad nekas nebūs,jo šeit jau vajadzīgs kopējais valsts atīstības plāns un redzējums,uz ko tad mēs virzāmies.,kādi tad būs Latvijas tālākie mērķi.,kas būs tās prioritātes ar ko sākt.
Valdis
V
Tad redzi nu kā atklājās tie noslēpumi ,kas iepriekšējās dienās tika slēptas no Latvijas iedzīvotājiem.Tad nu re kurš bija tas lielais valsts noslēpums ,ko tautai nedrīkstēja teikt.Un skaidrs ,ka sapratām,ka SVF tiek apsaukta par bargo policistu,bet atklāt to ,ka pašu neizdarības dēļ,un dzīves bez redzējuma un tālākiem plāniem ,kā mūsu valsts sakārtos ekanomiku,un izvedīs valsti no šī dziļā purva ,nav.Tad kāpēc tiek vainots SVF,ka viņi negrib aizdotLatvijai naudu,ja nav plāna kā šo parādu atstrādās un atdos. Kārtējo reiz tautai jāviļas mūsu valsts vadītaju ,nekompetencē rīkoties ,jo šādam plānam bija jābūt jau pirms sākās sarunas ar SVF.Viņi nav atbraukuši no muļķu zemes ,lai tā mētātos ar naudu.,nezinot vai vispār to kās grasās atdot.
Netto Vetto
N
"lai jau nākamās nedēļas sākumā līdz budžeta grozījumu pieņemšanai " būšu ko nogulējis vai? jauni grozījumi atkal?
chingacguks
c
Lieliska ierosme! Ja vēl pačiepstēs bankrotējušais Šīns, tad ar rītdienu muļķu zemē iestāsies kārtība un labklājība!
ņirga
ņ
Kur tad Vaidere ar savu iniciatīvu bija visu laiku ? Varēja taču personīgi pateikt premjeram , ko domā nevis caur medijiem no Briseles. Kundzīt , vai tik tas nav no sērijas , ka latvietim latvietis... Vismaz smieklīgi .
klusais
k
Katru dienu var zīmēt aicinājuma vēstules izdarīt to un to. Žēl ,ka tikai viss tas beidzas tajā brīdī ,kad rakstītājam pašam pajautā , bet kāds ir Jūsu konkrētais plāns.
Pikselis
P
Vai nav par daudz prasīts? Diez' vai spēs.
Financialis
F
Šoreiz man pilnībā jāpiekrīt cien god eirodeputātei. Laiks jau nu tomēr būtu pāriet no skaistajiem vārdiem par Latvijas glābšanu tik tiešām pie glābšanas. Citād slīcējs var atdzist neatgriezeniski, kamēr glābējs stāstīs cik sarežģīta būs glābšanas operācija un cik varonīgs būs pats glābējs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas