Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Vaidere: Timošenko aizturēšana Ukrainā rada aizdomas par politisko pasūtījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Loti jacer ka Latviskas partijas naks pie saprata. Liekas ka Timosenko zaudeja realitates sajutu. Janukovics vinu atgrieza realitate. Zemniecini nu spelejiet spelites ar Maskavu.. spelejiet..
zoss>>draudzene
z
..paskaties uz sevi spoguli. liekas ka tev dieta nelidzeja un tauki vel arvien karajas.
draudzene
d
Vaidere ir zoss un visur bāžas. Būtu labāk nedaudz uzbarojusies, citādi veči šausmās.
x
x
palasiet Saskanas Centra iekslietu ministra postena kandidata Adamsona pratojumus krievu avize MIXNEWS.. PAR ARESTIEM.. diezgan interesanti sis raksts gan bija publicets kadu gadu atpakal.
koko>>Jezups
k
Ja Maskavas Saskanas Centrs tiks pie varas ripos galvas ari taviem draugiem no Zemnieku savienibas... Maskava desmitiem reizu ir pieradijusi ka sedina cietumos savus bijusos sabiedrotos..
Jezups
J
Aak, bailes gan Vienotības jeņotiem par tautas apzagšanu, izdzīšanu no dzimtenes un bagāto stutēšanu? Vienotības jeņoti ir trakāki kā trakākie komuņagas.
ku-kū
k
Tieši tā! Bet to jau šīs šaurās ZZS pierītes, kurus ietekmē bijušās kompartijas un KGB biedri, nekādi negrib saprast. Šiem, ka tik lai ŠODIEN sola naudu un izsprukšanu no nepatikšanām! Cerams, ka vismaz Anglijas tiesa būs tā, pēc kuras ar Finka vārdiem runājot "iejauksies ārzemes", lai Latvijā būtu pagrieziens no ekonomisko bandītu ietekmes uz demokrātiju. Nesaprotu tos, kuri spēj balsot par valsts iznīcinātājiem un viņu pašu apzadzējiem - Bērziņš un tamlīdzīgie ar savām nepamatotajām pensijām šiem plānprātīgajiem balsotājiem iestāstīs, ka viņi tiek apzagti LIKUMĪGI. Aunu bars!
koko
k
Laba maciba ari musu politikiem, spelites ar saskanas centru un noziegumos apsudzetu personu labi nebeigsies. Ja Maskavas Saskanas centrs uzvares daudzu musu politiku galvas ripos..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas