Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Vaideres meita neplāno atkāpties no iecerētās vārda maiņas

Bijušās Eiropas Parlamenta (EP) deputātes Ineses Vaideres_ (Vienotība) _meita Līga Vaidere neplāno atkāpties no iecerētās vārda maiņas saistībā ar savas mammas iespējamo atkārtoto kļūšanu par EP deputāti.

Pirms EP vēlēšanām Līga Vaidere sociālajā tīklā Facebook publicēja ierakstu, kurā apsolījās mainīt vārdu un kļūt par Dārtu Vaideri gadījumā, ja viņas māte kļūs par EP deputāti. "Būtu grēks neizmantot iespēju uz Eiroparlamenta vēlēšanu viļņa iebraukt ārvalstu mediju jocīgo ziņu lapās. Dārtu Veideru no [filmām] Zvaigžņu kariem zina visi. Lūk, es esmu Tavs dēls vai tēvs. (Neatceros.) Dārta Vaidere ir Latvijas Nokia. Latvietim ir ļoti svarīgi, ka viņa valsti zina kaut kur citur. Parasti nezina un jauc ar Lietuvu," norādīja Līga.

LETA jau ziņoja, ka Inese Vaidere netika atkārtoti ievēlēta EP, partijas Vienotība, sarakstā paliekot pirmā "aiz svītras". Ja EP ievēlētais ekspremjers Valdis Dombrovskis (V) kļūs par eirokomisāru, tad viņa vietu ieņems Inese Vaidere.

"Kamēr mamma vēl nav EP deputāte, es to nevaru izdarīt. Ir jāgaida līdz oktobrim vai novembrim, taču es neplānoju atkāpties no iecerētās vārda maiņas," aģentūrai LETA sacīja Vaidere.

Tāpat viņa atzina, ka ģimene atbalsta lēmumu. "Viņiem gan bija pārsteigums, jo viņi par to neko nezināja," sacīja Vaidere.

Savukārt Inese Vaidere, vaicāta par meitas plānoto vārda maiņu, smejoties sacīja, ka tas ir labs joks. "Par to visu formu, kā tas bija noformēts un uzrakstīts, sirsnīgi nosmējos," sacīja Vaidere, piebilstot, ka meitas humora izjūta ir mantota no tēva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas