Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Vaira Vīķe-Freiberga: sievietēm vēl aizvien grūtāk izvirzīties augstos amatos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elza, Laura, Lara, Marija, Ver
E
BRAVO! Per aspera ad astra! Lai veicas nakotne - ar Dievpaligu!
temida
t
Kadas problemas Freibergai ir ar izvirzisanaos augstajos amatos? Ludzu, Latvija vinai ir visas iespejas sevi pieradit, ludzu uz prieksu. Freibergai ir iespejas pievienoties kadai no partija, vai pasai savu partiju izviedot, ienemt Ministru prezidenta amatu vai ministra amatu, iekslut Saeima un sedet par deputati. Nevajag vavulot, bet ir jasak stradat, bet liekas muldesanas. Protams, ka Freiberga bija sacerejusie spar parak sev nepiemerotiem amatim, bet to tacu vajag saprast, ka no bankrotejosas valstis nekad neviena amata starptautiskaja organizacija nevienu neiecels. Ja Freibergai, patiesam, rup Latvijas valsts nakotne, tas turpmaka eksistence, pastavesana tad vinai ir jauznemas atbildiba un ir jastajas pretim Latvijas zagliem, banditiem, korumpantiem Godmanim, Skelem, Kalvitim, Sleserim, Lembergam....., potitisko bandu grupejumiem LC, TP, ZZS, LC/LPP partiju bandam.
TanteSidra
T
nu ko vinja vel te vaimana, ko vinja vel censhas novardot, vel aizvien cilvekus par nezinishiem tur. pati tak labi zina ka dzimums bija vinjas priekshrociba, faktiski tas ari bija viss ko vinja speja piedavat.
varde vājpienā
v
Varbūt labāk turpini slimot??
ieva
i
VVF amatos ta ir bijusi, bet ar bērniem tā pašvaki, Kārlis pat esot zilais. POLITIĶI DOMĀ PAR VĒLĒŠANĀM. VALSTSVĪRI DOMĀ PAR NĀKOTNI.
Jānis
J
Sievietes drīz būs tik plāsi ievirzijušās augstos amatos, aizmirstot savu pamatmisiju - ģimeni un bērnus, ka Eiropas tautas pēc gadiem 20 nomainīs muslimi. Stulbums bez sekām nepaliek. Un Diena šādi vaigu sviedros aizvadītos gadus rakusi kapu arī mūsu tautai.
nv
n
man patika Euronews resume par jauno ES prezidentu - vienā vārdā Beļģijas flāms, kurš ļoti smagā laikā spēja nosēdināt pie viena galda valoņus un flāmus un izraut valsti to sadalīšanas bezdibeņa, kura valdības laikā tika atrisināti daudzi smagi finansiāli jautājumi, politiķis ar nevainojāmu reputāciju un lielu pieredzi, bet ne pārāk daudz izbazunēts (kā Blērs, piemērām), galu galā izvirzīts nelielas ES valsts pārstāvis, kurai varbūt arī nav noteicoša loma lēmumu pieņemšanā, bet atdots arī gods vienai no ES dibinātājvalstīm.... katrā ziņā, apsveicu van Rompeju. bet sievietes augstājos amatos? Vai tad Ketrina Ešforta nav tikko kļuvusi par ES Augsto Pārstāvi Ārlietās?? jeb Vairai Vīķei-Freibergai šis amats nešķiet gana augsts....?
Senais
S
Ja kaut kur, angļuvalodiskās zemēs par sieviešu tiesību apšaubītājiem saka: " Male showinist pig" , tad kaut vai nesaka, tomēr otrādi laikam būtu jāsaka: " Female showinist pig". Tāda nu ir tā vecā Eiropa . Tomēr gan jau sagaidīsim tos laikus, kad ne dzimumam, ne tautībai, rasei un kādām citām formālām individa īpašībām nepievēsīs uzmanību, vērtējot tikai pēc atbilstību amatam vērtējot intelektu un erudīciju. Kāda starpība kāds dzimums Eiropas prezidentam? .
Biagiotti
B
Man tikai viens jautājums: ja Vaira būtu to amatu dabūjusi, nez vai tad šie norējēju redzidātu citu dizesmu un pēkšņi nesāktu viņu slavināt? Vai vispirms nevajag paskatīties pašiem uz sevi no malas? Vienkārši smieklīgi, provinciāli, visgudi, pašapmierināti b(ļ)auri.
Oskars
O
Vaira dibiniet Latvijā labu godīgu bez neviena bijušā komunista PARTIJU. Paceliet Latviju un likvidējiet visus negodīgos POLITIĶUS un tad arī Jūs tiksiet IEVĒLĒTA tādā AMATĀ , APSOLU ,jo es ticu Jums.
šikais.
š
mani tas priecē kad tik veca siievievvf nedabūja k]aroto amatu ne jau tas kad siev ietēm nevajg augstusamatus betnmana vienkārša cilvēka skatījumā nebija pelnījusi tik slikta ]rezidente nwz vai or kur atrodama . vai bija kāda jēga kad viņa bija prezidente? tukša vieta.,
visits
v
Viss notiek kā tam jānotiek,nevajag Eiropu tik nabadzīgu kā Latviju.Un ja atceramies kā ''sprancis'' uzmeta NATO sanāksmes laikā mūsu lēticīgo,tad nesauktu gan viņu par diplomāti.
to vvf
t
CNN pieminēja VVF kā pirmo kandidāti (ka neka Amerikas galvenā protežē), bet Eiropā diemžēl gandrīz nekur viņas vārds nefigurēja - tikai kā autsaidere aiz kadra. Un nav tam nekāds sakars ar sievietēm, bet ar to, ka Eiropa jau nav tik proamerikāniska kā Latvija. Ja tik ļoti gribas augstos amatos, tad lai brauc uz Ameriku. Gan jau atradīs pensionārei siltu vietiņu. Labi arī tas, ka beidzot VVF ir sapratusi, cik lielā mērā ES ir jaunais PSRS, un varbūt sāk apzināties, kādā muklājā ir Latviju ievilkusi. Tā nu lai paliek viņas karma!
Liene
L
Klausieties, kad bija par sievietēm jāiestājas, tad VVF teica, ka neesot nekāda tāda "feministe". Kad amatus vajag, tad gatava ar katru zirgu jāt! Nu tad tiešām kanādieti par ES prezidenti vēlēt būtu bijis mazāk dīvaini, tas visiem, izņemot LV, bija skaidrs! Pat Atmodā VVF pilnīgi nekādu nopelnu, ar ko viņa būtu bijusi "pirmā eiropiete"????
@
@
kaput prezidentura

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas